Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmixvii (mixi)

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
mmixvii (mixi) 2019.10.07 22:40:39
@Szoba kilátással: ráadásul tavaly végzett... ha jól hallottam... én is csak pislogtam...
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
mmixvii (mixi) 2019.09.29 19:08:26
@Béla61: Gene Loves Jezebel - Motion of Love
mmixvii (mixi) 2019.09.29 21:50:45
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
mmixvii (mixi) 2019.09.20 11:57:54
@Post Modern Prometheus: Kittivel limbózott :)
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
 És akkor ahogy ígértem, rögtön itt a harmadik rész is, a gyengébb képességű olvasók kedvéért rögtön az elején tisztáznám, hogy a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem a lóvé island, mert itt a legjobb esetben is csak 20 milliót fognak akasztani, amin aztán majd lehet osztozkodni kétfelé, tehát ez a…..
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
mmixvii (mixi) 2019.02.22 10:02:50
@,,: és mi van ha Radicsé a baba? ;)
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
mmixvii (mixi) 2019.02.18 20:43:16
@Cimili: ami azt illeti ma volt az első F1-tesztnap ;)
mmixvii (mixi) 2019.02.18 20:44:32
@Cimili: Milo a 3.-at nyerte
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
mmixvii (mixi) 2019.02.11 23:31:03
@Angora Cardi: végre használhatná a 30% taktikáját vagy eszét Zsu, és kivihetné Greget, hogy a tattikusok osztozzanak a döntőn a szavazatok tekintetében, ő pedig begyűjthetné az összes szivszavazó voksát.
mmixvii (mixi) 2019.02.11 23:36:42
@Angora Cardi: ahogy Erának sikerült átcsábítania Zsut a Roli pártolók közül pl....
vagy a Hunor kifakadásakor is elég jól kihátrált Adri mögül, ha pont jókor időzítenek szerda előtt, ebből még lehetne Greg is.
Hunor tudna Zsura hatni, ők mindig jókat beszélgettek egymással.
Mondjuk inkább Hunor véleményét hallhattunk ezekről a beszélgetésrekről, de pozitívan beszélt Zsuról
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
mmixvii (mixi) 2019.02.07 21:42:19
@Cleveland55: hehe...
gondolom ezzel akarta valaki demonstrálni, hogy nem hiteles amit írtam, (én mondjuk tudom, csak érdekességképpen írtam)
Nekem ez utóbbi is megfelelne, mondjuk a megjegyzéssel nem értek egyet.
A legjobb lányjátékos szerintem is Adri, csak nem adnám neki a 36misit.
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
mmixvii (mixi) 2019.01.25 23:24:34
@umbriel: 70-30 arányban szív-taktika Zsu...
70 napig szívvel játszott, utána 30 napig taktikázik....
mmixvii (mixi) 2019.01.25 23:28:40
@ibsen: igazad van, csak az a bibi, hogy ez nem egy nagy teljesítmény :(
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
mmixvii (mixi) 2019.01.24 23:00:21
@Múmin89: persze Reninek is bele kellett szólnia abba is, úgy hogy belőle meg csak tangát látunk folyamatosan.

Én női szemmel lehet, hogy inkább Roli dekoltázsát nézném, mint Reniét...
mmixvii (mixi) 2019.01.24 23:30:57
@Csakazértis én vagyok a királynő: amúgy tényleg a legjobb páros...
mindkettő hasznos a másik számára
nekem még mindig az a kisagyam hátsó sarkában megbúvó gondolatom, hogy van valami szövetség közöttük, mindenek felett vagy alatt.
Aludtak ők egy ágyban, mindent megbeszélhettek az elején....
mmixvii (mixi) 2019.01.24 23:47:50
@ibsen: ha a holnapi hírekben egy váratlan halálesetről lesz hír, megtudjuk ki volt az apja...
(Bocsánat, a morbiditásért)
Nekem rémlik, hogy valami intézetről volt már szó vele kapcsolatban...
mmixvii (mixi) 2019.01.22 23:56:55
@Vérnyusszancska: igen, úgy folytatta Reni, hogy máskor is hívtalak így blablabla..., csak az ott még annyira nem volt helyénvaló, mint szerintem semmikor se

mikor Krisztián csicskáz le valakit akkor agresszív, mikor Renike, akkor vicceske... szerinte....
mmixvii (mixi) 2019.01.23 00:01:46
@WICKEDWITCH: igen, a Greg elleni őrjöngése után, még ő duzzog, és őt kell vigasztalni..., párbaj előtti PR-nak is megteszi ;)

meg masszíroztatta magát Lacika7-essel és mesét mondatott vele... de ez feladat volt.

Én egyébként hülyét kapok mikor valaki elvonul, és utánamennek basztatni, és hiába mondja - szerintem - őszintén az illető, hogy most hagyják békén nem hagyja Reni se, Greg se.
Az hogy szarás közben vígasztalja a fürdőbe bemenekülő Zsut, aki most senkire se vágyik...

ja és még egy kettős mérce... mikor Roli "pátyolgatta" kicsit Zsut, akkor ő volt a legnagyobb érdekembernek kikiáltva, mert hogy a saját csapatába akarja csábítani Zsut.
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
mmixvii (mixi) 2019.01.20 23:50:23
@,,: vv8Gina is ott van, de jobban előtérbe helyezi magát Zsótika az VVAfterjeivel is.
mmixvii (mixi) 2019.01.21 00:02:15
@.iIi.: hogy összekössem az ápr.8.-ai eseményekkel a VV-t, lehetne minden választási bizottság helyett közjegyzői hitelesítés. Akkor se jött volna ki rosszabb végeredmény...

Amit pár napja olvastam itt valakitől kb. azt, hogy "állított volna ki az ellenzék is elég bizottsági tagot minden körzetbe, akkor nem lettek volna visszaélések
ez is egy naggggyon érdekes kijelentés....
Akkor lehet esetleg csalni, ha nem látják?
mmixvii (mixi) 2019.01.21 00:03:06
@Maximista vagyok: negatívum....: ha kiesett volna, akkor már fogdoshatná is ;)
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
mmixvii (mixi) 2019.01.18 23:25:45
@Nyuszomuszo83: Mutathatta akár azt is hogy remeg a keze, vagy jéghideg lett, vagy ellenkezőleg ...megizzadt a tenyere, mikor Adri a kezébe adta a kendőt...
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
mmixvii (mixi) 2019.01.14 23:12:12
@Csakazértis én vagyok a királynő: milyen jó lett volna ha Zsu nem használja fel Vivi ellen az elzárást, mennyire hasznos lenne most.

(Egyébként én "megjósoltam", még mielőtt felhasználták volna, hogy mekkora poén lenne, ha pont Reni ellen használná fel Zsu.)
mmixvii (mixi) 2019.01.14 23:17:49
@Angora Cardi: addig nincs gond, míg Reni ellen dumálnak :)
mmixvii (mixi) 2019.01.14 23:26:00
@Csakazértis én vagyok a királynő: oszt mégis csicska5 állta el az útját...

1 óra elzárás... csak újabb műsoridő Reninek...
8 óra az már valami... annyi memória még a kamerában sincs...
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
mmixvii (mixi) 2019.01.12 09:51:55
@,,: Roli felvette ezt a stílust, erre Hunor kérdezte a cigizőben, hogy muszáj ezt így vele is csinálni?
Meg mikor Lacika kérte hogy adja rá a palástot, akkor Hunor szerepből kiesve kérdezte hogy ez most komoly?
mmixvii (mixi) 2019.01.12 10:07:56
@,,: színielőadásból elég volt a Karácsonyi.... azt is Reni akarta játszani egyszemélyben....
mmixvii (mixi) 2019.01.12 10:19:01
@Angora Cardi: én voltam aki ezt írtam. Nekem már az is gáz, hogy öltáncolni kell, meg VV1-ben pl. vizespóló verseny volt.

A játékosok közül pl. Reni hajlandó volt szintén vizespólózással puncsolni a kinti programért Rolinál.
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
mmixvii (mixi) 2019.01.10 23:38:16
@Csakazértis én vagyok a királynő: ha kiesik Reni a végrendeletében is tabuvá teszi a matracot?

Az azért nem tiszta számomra, hogy a Bullát a szerkesztők találták ki, vagy Lacikáék.
(Mondjuk nagyon szépen bőrbe volt kötve :) )
Mert a Bulla nembetartásáért járó büntetéseket Lacikáék találhatták ki.

Csoki ágyát nem lehet megszentségteleníteni, de Renike bezzeg beleülhet a trónszékbe....
(Büntiből mondjuk oda is kövülhetne 2-3 órára, semmilyen indokkal nem felállás mellett. És itatnám egy kicsit olyan doppingellenőrös módszerrel ;) )
Húúú de gonika vagyok....
mmixvii (mixi) 2019.01.10 23:48:30
@Csakazértis én vagyok a királynő: Lehet, hogy Reni valósítja meg a tegnapi ötletemet, miszerint vesztes párbaja után reggel a villában ébred, mintha nem is lett volna párbaj. Őrzi a matracát idétlen időkig.

Azt is szívesen megnézném ahogy egy szemetes zsákba begyömöszöli azt a duplamatracot. ;)
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
mmixvii (mixi) 2019.01.03 19:58:39
@Tökös...: nem az a baj, hogy próbálkozik,
hanem a kettősség, amit egy személyben mutat két hét különbséggel egyszer antitalentum egyszer rutinos konyhát gyakran látó nő
mmixvii (mixi) 2019.01.03 20:02:43
@Tökös...: az a kérdés, hogy csak az RTLesek vernek-e át minket, vagy Zsuzsu veri-e át az RTL-seket esetleg ;)
mmixvii (mixi) 2019.01.03 20:06:36
@Tökös...: ezért mondtam, hogy az a paprikacsumázás életidegen--Zsuidegen mozdulat volt.

Na jó... kiírtam magamból ... nem pörgetem tovább a témát...:)