Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elfelejtette

0 bejegyzést írt és 2485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az üzleti célú weboldalakat azért (és jobbára csak azért) látogatják az ügyfeleid, hogy információhoz jussanak. Az egyik legfontosabb információ, ami az oldaladon van, az elérhetőséged. Ez lehet a fő telefonszámod, az irodád címe, vagy akár csak egy fő email cím. Ezek…..
„A nemzetpolitika aktuális kérdései címmel tart előadást Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke január 16-án, szerdán este 18 órától a kolozsvári Minerva-ház Cs. Gyímesi Éva termében. (Jókai /Napoca utca 16 szám). Az eseményre a Kós Károly Akadémia…..
A Microsoft letiltotta a Skype jelszóhelyreállító funkcióját, miután az alábbi megoldás napvilágot látott: Regisztrálj egy új Skype hozzáférést az áldozat e-mail címével. Kapsz majd egy figyelmeztetést, de a folyamat mehet tovább gond nélkül. Lépj be a Skype-ba a frisseb…..
  Politikai pitschogás a köbön: az Eurovízió nevű plasztik popshow német műsorában a műsorvezetőnő és zsűritag kolleginája a magyari tekintélyuralmi rendszert és annak Eurovízióra gyakorolt hatását elemzik, szomorú hümmögésekkel és aggodalmakkal. Aki azt hiszi, hogy a…..
elfelejtette 2012.04.18 03:09:28
@jvizkeleti: En is az internetrol tajekozodom. Azt olvasom, hogy a nemetek mind budos bunko nacik, akik csak menetelni meg gyilkolni tudnak. Ez az ismereti szint engem is tokeletesen elegedette tesz.
Delphoi jósda XIII. 2012.03.16 15:09:00
elfelejtette 2012.03.28 22:31:15
@Tehetetlen Dodó: Abban egyetertek, hogy nem erdekli a nepet az ugy. Ha Medgyessy ugynokugye nem igazan erdekelte, akkor nem ez fog itt robbantani. Masreszt viszont a kontraproduktivitasaban sem hiszek, igazabol szerintem teljesen lenyegtelen az egesz. Persze a baloldal orommel veti ra magat az ujabb gumicsontra, de Schmittet mar regota kiszemeltek, es basztatjak folyamatosan, ez nem uj. Ez sem uj.
Az Orbán-rendszer egyik nem túl eredeti, de annál keményebb könyökű kitartottja a héten vicces pamfletben rontott neki az általa baloldalinak és liberálisnak vélt szervezetek „faszkodásainak”. A poszt igencsak silány érvanyagával nem foglalkoznék, viszont arra nagyon…..
elfelejtette 2012.03.26 17:40:13
@ballibbant: Itt igazabol nem az a tema, hogy a tomegek mennyire vannak megvezetve, egyaltalan nem ez a lenyeg. Az a lenyeg, hogy a baloldal kepes-e vegre felepiteni a "nemdemokartikusjujdeelnyomo" narrativara valami ertekelheto felepitmenyt, vagy keresnie kell masik temat. En az utobbira szavazok, ugyanis a tomegeknek lathatoan herotjuk van mar az ujabb es ujabb, fideszmajmolo rendszerujitokbol. Annak azert, hogy egy rendeszrvalto erzes megerlelodjon sokakban, elegge hosszu a kihordasi ideje. Es ugye turelmetlen ballib barataink mar 2014-ben gyozni akarnak. Illetve mit gyozni, tarolni.
A múlt héten meghallgattam a Maszop néhány középvezetőjének stratégiai elképzeléseit, és félelmetesen egybecsengtek. Úgy vélték, nem a "belső problémákkal" kell foglalkozni, hanem a 2014-es választásra kell készülni: akkor válthatjuk le Orbánt nagy, ellenzéki…..
  Öt LMP-s népszavazási kérdést hitelesített szerdai ülésén az OVB. Mind az öt a nyugdíjakkal foglalkozik valamilyen formában:- Egyetért-e Ön azzal, hogy a öregségi nyugdíjkorhatárt el nem érő személy számára járó nyugdíj összege ne csökkenjen?- Egyetért-e Ön…..
  Emlékszünk még a Nemzeti Csúcsra? A gittegyletre, amelyet Gyurcsány Ferenc rántott össze az első nagy válság idején? Na, hát ott volt egy hetyke, jó svádájú és a mostaniaknál messze érvényesebb, relevánsabb gondolatokat felsorakoztató úriember, akinek az ott elmondott…..
elfelejtette 2012.01.09 21:05:38
@Doomhammer: Csakhogy ez a video Bokrosellenes. A JESZ bogarista fordulatot vett? Azt hittem, talalnak mas szakertot mnondjuk bajnai szemelyeben, nem pedig ideologiailag pozicionaljak at magukat.
  Kajajegyekért aggódik Nicolas Sarkozy. Ezt is megértük. A francia elnök még novemberben írt levelet Orbán Viktornak, s a levelet megszerezte és megosztotta a nagyközönséggel a Magyar Narancs. Ha a sztori szóról szóra igaz, újra betekintést nyerhettünk a diplomácia…..
Mandiner blog Európa, balra át? 2011.12.06 08:01:00
  Nem áll jól az európai baloldal szénája: a minap lemondott az Európai Szocialista Párt elnöki tisztségéről Poul Nyrup Rasmussen. A dán politikus családi és egészségügyi okokra hivatkozott, ám nem lehet eltekinteni attól, hogy egy nappal a spanyol szocialisták…..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
elfelejtette 2011.10.25 23:52:06
w Igazolt hiányzás 2011.03.24 23:45:00
Meccset például sosem nézek, háború viszont olyan ritkán van, hogy olyankor sajnálnám elszalasztani a műsort. Ezért mostanában inkább a líbiai karitatív expedícióval foglalkozom, így sajnos kimaradnak olyan poénok, mint Lázár János sikereinek titka vagy Schmit Páll úgy…..
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
  Az atomerőművekben nem az a kérdés, hogy előfordulhat-e üzemzavar. Sokkal inkább az, hogy sikerül-e azokat biztonságos keretek között tartani. Japánban nem sikerült. Világszerte százezrek szaladnak a patikába jódtablettákért. Ez önmagában is hazavágja az atomipar…..
elfelejtette 2011.03.18 20:35:04
@bbjnick: A lenyeg, hogy atomeromuveket meg fognak epiteni joparat. A tobbi csak szocseples.
  Kedves Nézőink!   Kérjük, tekintsék meg Hogyan idegesítsünk aljas, övön aluli módszerekkel liberálisokat? című sorozatunk következő részét!  ..
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
  Véget ér egy fejezet az űrkutatás történetében. A Discovery űrsikló épp a fejünk fölött kering valahol az utolsó útján. A James Cook egyik vitorlásáról elnevezett űrrepülőgép közel húsz évig szolgálta az űrkutatást. Idén befejeződik a több évtizede futó,…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
  Átlagos hétköznap kora reggele: telt ház a Budapest-Hévíz Volán-járaton. Az utasok szinte kivétel nélkül idősek, kisebb táskával, hátizsákkal felszerelve. Akadnak közülük, akik egy héten többször is megteszik egy napon belül ezt az útvonalat. Reggel az első…..
  „Most, hogy a munkavállalók megkapták 2011 első fizetését, mindenki számára nyilvánvaló, hogy a Fidesz hazudott, amikor azt mondta: senki sem fog rosszul járni. Az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetése miatt mindenki rosszul jár, aki nem keres legalább…..
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
elfelejtette 2011.02.10 22:16:05
@Indriq: A probléma lényege szerintem az, hogy megyünk át egy progresszívnek, meg igazságosabbnak mondott, de magas adóelkerülést létrehozó szisztémából egy egykulcsos felé, ami akkor ad csak jó eredményt, ha az adómorál sokat fog javulni.

Mivel nem sikerült magasabb hiányszámot kialkudni, ergo a külföld nem hitelezi meg az átmenet folyamatát, ezért történik az, hogy az átmeneti időszaknak így vannak vesztesei is. Tudom, hogy milyen szarul hangzik ez, "már csak 2-3 évet kell kibírni, és jobb lesz", de azt gondolom, hogy tényleg ez a helyzet.