Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CiscoKid

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovákia, ahol tényleg dübörög a gazdaság, már verik az eurót. 2,5 hónap és mindenki már azzal fog fizetni. Vajon mit szólnak ehhez Kassán, a Lunik IX-es gettóban lakótelepen? Mi egy Lyukó-völgyet tudunk csak felmutatni, miközben egy szomszédos EU-s országban pedig ilyen Lunik…..
Attól, hogy egynéhány pszichopata vezérletével pár száz frusztrált egyén nekiront a fővárosának és felgyújtja, összetöri, miért kéne nekem Gyurcsány Ferencet szeretni? Attól, hogy néhány gőzös fejű gazda traktorral akarja Budapestet meghódítani, miért kéne nekem (a mai)…..
Már kiváncsian várta a divatvilág melyik nagy márka lesz az, aki a manapság oly elterjedt metroszexualitást a sminkiparban is beveti. Yves Saint Larurennél gondolták úgy, hogy itt az ideje a férfiak számára korrektort gyártani. Szeptember 11-én (azaz ma) délben mutatják be a nagy…..
Az egyes olimpiáknak nem csupán a kabalaállatai, de legtöbbször a fáklyái is emblematikussá vának. Nem csoda, ha megtervezésük majdnem olyan versengésre ösztökéli a vezető dizájnereket mint a sportolókat. Ezeket a különösen szép tárgyakat gyűjtötte most össze a New York…..
Gyakran jönne jól, ha gyorsan utána lehetne nézni, hogy jutunk el biciklivel A-ból B-be a leggyorsabban, vagy akár a legbiztonságosabban, de igazán hatékony és naprakész eszközt erre a célra még nem találtam. A Google Maps szolgáltatásai sem segítenek rajtunk, kivéve annak, aki…..
Kezdjük az elején a sztorit: A Sziget idén nem 7 hanem csak 5 napos lesz, de a jegyárak változatlanok maradtak. Egyszerű matek: 30 000/5 NEM EGYENLŐ 30 000/7-tel. A 0. napon lesz Iron Maiden (nem érvényes rá a 30 000 forintos hazamenős hetijegy). De ugye a Nagyszínpadot már hamarabb…..
Árokásó Top100 Eötvös Pál 2008.07.26 22:28:00
Másodvonalbeli árokásó, sokszoros bajnokcsapat brigádvezetője, jelenleg a szakszövetség Sóhivatalának elnöke. A kubikosok Minarik Edéje.Ars poetica:  „Vannak, akik ásnak. Mások ásatnak.” (ismeretlen kubikos a XX. századból) A kis Pali jele az óvodában a…..
Mikor elolvastam GiXXXer levelét, nem az volt az első benyomásom, hogy ő ebben a történetben ártatlan angyal, annak ellenére, hogy nem csak ő volt a hibás a lent vázolt szituációban. Mindenesetre bátor dolog ilyet leírni és elküldeni nekünk. Egy erőteljes dorgálás neki is…..
Nem, nem leszek nagyon feminista. Egy apró, ámde igen fontos dologra szeretném felhívni hímnemű embertársaim figyelmét, mégpedig arra, hogy egy dolog abszolút tiltott a számukra, ez pedig az ujjatlan felső viselése. Egyetlen pasast nem láttam, akinek jól állt volna! Bruce Willis…..
Kedves, drága, aranyos MTV, kedves, drága, aranyos sportszerkesztőségek, kedves, drága, aranyos sportriporterek, már majdnem vége az EB-nek, de talán még nem késő szólni, meg lesz még sportműsor bőven, szóval hadd éljek egy szerény javaslattal: tessék már abbafejezni a…..
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..