Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nalim

7 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap konteója 2014.01.10 15:00:00
Ezt vajon direkt, vagy tök véletlenül csinálták a Való Világ weboldalának szerkesztői? (Simon Zsolt ugye a TV2 vezérigazgató-tulajdonosa.) A találatért köszönet névtelenséget kérő informátorunknak.  ..
nalim 2014.01.10 15:28:45
:)
Épp most néztem meg a lakást bérbeadó cég honlapját, és úgy látom meglehetősen nagyvonalú volt a cég, mert a legdrágább kategóriába eső lakást bérelték ki, havonta közel fél millióért. Tegnap hazaérve láttam, hogy voltak takarítani, kiürítették a kukát, kimosták a…..
Miután vasárnap felfedeztem az irodát gyalogosan, hétfő reggel korán felkeltem, hogy elkezdjem azt, amiért igazából itt vagyok. A farmert lecseréltem szövetnadrágra, a pólót pedig ingre. Kezemben a térképpel elindultam felkeresni az Aljunied MRT állomást (az egyszerűség…..
tomiinsingapore 2. Első hétvége 2011.06.13 15:37:00
Szolgálati közlemény: azt tervezem, hogy majd lesz egy bejegyzés (mondjuk június végén), amikor közzé teszek egy árlistát azoknak, akiket nem érdekel a sok duma, csak Szingapúrba készülnek és számukra ez hasznos lehet. Szombat délután érkeztem fáradtan. A repülőtér…..
Nem teljesen friss a hír (kb. egy hete tudtuk meg), hogy a várva várt FX Networks-ös Justified Magyarországon az AXN-en kerül vetítésre. Az első évadról hamarosan bővebben írunk. Jöjjön a kedvcsináló:   ..
A Mad Men már nem új, 2007-ben debütált, de a bejegyzés aktualitását az adja, hogy a 4. évadját kezdte pár hete, no meg 2 nappal ezelőtt egy Emmy díjat is besöpört "legjobb dráma" kategóriában, ahogy erről be is számoltunk. Korábbi évadját magyarul is nézhettük az…..
Adott az igazán erős alapsztori: a kémiatanár tüdőrákos lesz, szarban az élete és kitalálja, hogy kristály metamfetamint állít elő, amit egy (random) haverjával árul, hogy legyen egy kis pénz a családnak... A pilot alapján elég erős karakterekkel indít a sorozat,…..
Sorozatoskodjunk! Dexter visszatér 2010.08.17 13:39:00
4. évaddal tér vissza mindenki kedvenc sorozatgyilkosa, Dexter a Viasat3-ra, augusztus 30-tól; legalábbis ezt állítja a csatorna egyik legfrissebb ajánlója: Már nagyon várjuk. Itt egy jellemző kép is az évadból: ..
Ebben a rövid interjúban Julie Benz mesél a Dexterről és az újonnan berendelt No Ordinary Family-ről. Várjuk, várjuk.   ..
Kicsit szkeptikus voltam az első képsorok után: végülis nagy ötlet a skizofrén anyuka mindennapjait bemutatni, de vajon az első rész után tud-e bármi izgalmasat mutatni. Tudott. A Tara alteregói (United States of Tara) az egyik legjobb dolog, ami sorozatügyben történt mostanában.…..
A Wired.com-on jelent meg ez a fasza kis ábra (klikkre nagyobb lesz), amin a sorozat szereplői közötti kapcsolatokat ábrázolta a minden bizonnyal rengeteg szabadidővel bíró grafikus. Jó bogarászást! ..
nalim 2010.04.28 15:53:01
nalim 2010.04.28 15:40:56
"Felejtsük el hol vagyunk, nyissuk ki a szívünket" A színpadon Pálfi György, a Nem vagyok a barátod rendezője és Gosztonyi Csaba a film főszereplője, a kivetítőn pedig ez megy: trailer A riport bemutatása utána végigmegyünk azon, hogyan lett az ötletből film. Jó…..
nalim 2009.09.23 10:29:09
na mire leszedtem egy jó kis firefoxot, addigra ki is ment az ihlet, de ha már nekikezdtem, lássuk... helyzet. searchin' van. tanulságok: legyél szép mint az indián. nekem muszáj hogy szépséges legyen. de ugye ez nem elég. aztán meg legyél piszok jó az ágyban, mint aki most jött rá…..
Az ember pénzért sok mindenre hajlandó, amit mi sem bizonyít jobban, hogy akár még reklámügynökségre is elmegy dolgozni, ha megfizetik. De az, hogy egy nagyobb összegért mit vállalunk be, az személyenként változik. Erre az ötletre épül a svéd TV6 legújabb műsora, amelyben a…..
Van ez a jópofa kis típushibája a MacBooknak, mondjuk úgy, hogy találkoztam már olyan tulajdonossal, akit nem érintett a probléma. Arról van szó, hogy a kijelző körüli kereten van két vízszintes csík, kitüremkedés, ami úgy megüti a laptopnak azt a részét, amin többnyire a…..
Braendy teszt 2009.01.16 16:15:00
Nos, kedves olvasóim, ennél kévés egyszerűbb fogás létezik a világon, bár a kolbász-kenyér kombó persze verhetetlen. Hozzávalók: egy 2 dekás főzőtejszín, 2 gerezd fokhagyma, 20 deka márványsajt, egy zacskó gnocchi, fűszerek.A brokkolit szétszedem, és 15-20 percig fűszeres…..
nalim 2009.01.08 18:01:03
"Volna szíves letolni a nadrágját?" - kérdezi az orvos Lebowskitól. "Hogy? Neeem, itt talált el az ütés." - mutat az állára a töki. "Megértem. Volna szíves letolni a nadrágját?"Nem tudom, hogy írtam-e már, de az iPhone-hoz adott headset gombja bemondta…..
Augusztus 27-én indul a Viasat3-on a Holdfény (Moonlight) című új kortársvámpíros sorozat, melynek főszereplője egy magándetektív, akit 55 éve a nászéjszakáján jól megharapott a kedves menyasszonya, ezért azóta kénytelen vámpírként nyomulni. Ez eddig eddig talán nem hangzik…..