Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mavettem

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves stílusban megírt, népmesei elemekkel átszőtt történet jön arról, amikor a "kiskirálylány" elindul, hogy hetedhétországbó', de legalábbis a tűzfalról túlról, hogy szerezzen magának egy igazi sárkányölő, de minimum vírusölő királyfit magának, hogy…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
A Homár még sosem kért extrát a hamburgerbe, mert azt hitte hogy olyat nem is lehet, de most már tudja hogy mégis, mert a blokkon ott áll: extra salát 60.- Ft. A probléma, hogy másnap már a műszakvezető is azt állította, hogy náluk ilyen nincs, és elhajtotta a kedves vendéget. Az…..
Ezennel szeretné a Homár felkérni Madarász Pétert, hogy amennyiben nem szeretné, hogy teljes mobilszámát a kommentezők közé vessük, ne spammolja tovább a kommentezőinket kéretlenül. Köszi! Kaptam egy levelet a hétvégén... Hitelrendezésre akart rávenni... Mikor folyamartosan…..
A legbénább szakítósdumák egyike, hogy túl jó vagy nekem, de az esetek nem elhanyagolható százalékában igenis őszintén gondolják az emberek ezt. A falhoz állítós internetes társkeresés, mi kell még ahhoz, hogy ezt megértsétek? Hiába pofázunk? Történetem annyira röhejes,…..
A helyzet teljesen reménytelen! Olyan országban élünk, ahol egy céges reklámesemény jó egy hónapig kiiktathat a közlekedésből egy fontos forgalmi csomópontot. Ez akkor is baj lenne, ha éppen nem erről a csomópontról indulna jó néhány buszjárat és kettő villamos az alig…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
" Megismerkedtem egy sráccal, nem titok, rapid randin. Kipróbáltam heccből ezt a pár perc alatt randit. Nagyon megtetszett az egyik srác. Megbeszéltünk egy randit. Rózsát hozott és egy sétára invitált a városligetbe. Romantikus alkatnak tűnt. Olyan "én konfliktus kerülő…..
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
"Nekem a főnökömmel volt egy igen érdekes élményem. Akkor vettek fel pincérnek arra a helyre, ahol még tavaly dolgoztam. Az első héten pénteken amolyan csapatépítésként elhívott sörözni. Gondoltam, miért ne? Mi baj lehet? Később beigazolódott, úgy 2 üveg hubi után,…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
 Sokféle tesztet ismerek, néhányat alkalmazok is, például az IKEA fagyigépét, ha valaki nem tudja kezelni, lapát. De a genya-tesztet nem ismertem. Van ez így. Az igazságszolgáltatás most elég nehéz, mert szegény kapálózó fiút is megértem, egy picit. Iciri-picirit. Mivel…..