Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyeli

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alkoholmérgezést kizárnám. Valószínűbb, hogy valami új fajta narkótól ment meg ilyen csúnyán az ismeretlen asszony: ..
Subba Tomorrowland 2013 Aftermovie 2013.09.11 21:58:39
Hatásvadászat kimaxolva Látványban azért van még mit lekoppintania fejlesztenie Nullszaldó Karcsiéknak..
tyeli 2013.09.11 22:15:37
„Kívánunk nektek sok szabadságot, mi rendben vagyunk.”kiáltotta a mikrofonba némi éllel a quimbys Kiss Tibi a Tranzit Fesztivál közönségének. Ebben a mondatban tökéletesen összefoglalódott mindaz, ami hiányérzetem volt a három napos kőszegi tartózkodásom alatt. Fesztivál a…..
Ez több szinten üt, de leginkább sziven! A rock sosem hal meg, tetytvér! ..
tyeli 2013.07.20 12:00:12
@Denem bá: ki mondta h nekem tetszik?
utoljára középiskolás koromban hallgattam rock-ot meg metált, az meg már 10 éve volt. Csak ettől függetlenül kurva gáz ez a rock vs. elekronikus zene fájt..
Úgy néz ki, hogy nagyon is megtelt, vagyis nem lesz olyan csücske Zamárdinak, ahol ne akadna bele az ember egy formás seggbe, egy ugráló vagy éppen a parton hentergő mellbe. Persze, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a zenei felhozatalt - még akkor sem, ha a Balaton Soundon készült…..
tyeli 2013.07.11 23:23:16
Yooo, világ hippijei egyesüljetek! Idén A S.U.N feszkón fogsz sárcsizmát építeni és rákapcsolódni az univerzális energiákra négy napon keresztül. Lesz fejpánt és hosszú haj, öröm és boldogság, természet és miegymás. Eridjetek szépen el, mert ha a ruhátok nem is, de a…..
tyeli 2013.06.22 11:15:28
Subba Energiaital sommelier 2013.05.28 16:03:56
Őszinte lelkesedése az energiaitalok iránt lenyűgöz, minden részletre kitérő elemzése a borászokéval vetekszik, már majdnem mondanám, hogy minek, de kedves bénasága miatt a "miért ne?" mellett döntöttem. Egy enyhe faszkorbit a "rid grép" miatt adok csak. Csekk: Nagyon finom,…..
Subba Bíberkedés 2013.04.25 10:02:46
Pár stockholmi fiatal úgy tesz, mintha Justin Bieber és a krúja lenne. Limóval, testőrrel, lehúzott gatyával, teljesen be is szopja mindenki, nekik meg volt egy vicces napjuk. Az emberek hülyék. ..
tyeli 2013.04.26 00:16:17
A Magyar Kormánytistviselői Kar szíves ajánlásával: 90 kilós nagymamáknak: 40 kilós leánygyermekeknek, akik napi három és fél órát vasalnak: És anyunak is, aki közepes tempóban korcsolyázik:  És ez itt nem most nem vicc,…..
tyeli 2013.04.23 23:54:28
Egy bébiszitter történet következik ma Svájcból, de ígérem, különleges lesz. Mindenekelőtt azért, mert nem ma történt, hanem évekkel ezelőtt, de amiről Túlélő írása szól, alighanem örök érvénnyel aktuális: hogyan bánnak az emberrel, ha kisegítőként érkezik egy…..
Az ENSZ 1948. december 10-én fogadta el az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, majd két évvel később határoztak úgy, hogy minden év december 10-e az emberi jogok világnapja lesz. Olvassa el, mit üzent az ENSZ főtitkára ezen a napon, illetve ismerje meg, hogy a TASZ mit tart 2012…..
Subba Lady Waks @A38 aftermovie 2012.11.30 13:32:24
tyeli 2012.11.30 23:48:04
@Viktus: ebben az a vicces, hogy az ilyen ízléstelen nyomorékoknak amilyen te is vagy fejlődjön egy kicsit a szépérzékük
Vannak olyan megoldhatatlan problémák, hogy miközben keresed a megoldást, a helyzet tovább romlik – a drog éppen ilyen probléma, adta meg az alaphangot Soros György a CEU-n rendezett drogpolitikai vitasorozat nyitóbeszédében. Ugyan a megoldást ő sem tudta megnevezni, meggyőződése azonban, hogy a…..
tyeli 2012.11.23 14:27:04
@kovi1970: Érvelés 0%, tudatlan ostoba butaság 100%.
tyeli 2012.11.23 14:45:20
@kovi1970: utolsó kommentem feléd, úgy hogy jól figyelj:
"Muhaha! De még mennyire, hogy van. Mellesleg nem ártalmatlan, hosszútávon elhülyülést okoz."
Jah, szóval van és kész. Meggyőző. Szerintem meg nincs, ennyi, főleg, ha az hazugságokon és negatív propagandán alapul. Na szépen engedelmeskedj csak az államnak és igyál csak alkoholt, akkor leszel jó droid!
Elhülyülést sem okoz. Nézz utána.

"A te problémáidat biztosan. Mármint, hogy legálisan hozzájuthatnál. Ez engem mint említettem totál hidegen hagy..."
Remélem a gyereked egyszer majd egy spanglival és indulhat a büntetőügyi eljárás! Egyébként nem kell hozzájutnom, megtermesztem én magamnak (kb. 50 rugóért vehetsz egy growboxot is legálisan Bp-n, nemesített magokért meg elég Bécsig menni, de posta is szóba jöhet. Egyébként már nem csak Hollandiából rendelhetsz, svájci, spanyol és kanadai cégek is vannak dögivel.

"Most az ördög ügyvédjének képzeled magad, vagy már régóta füvezel?"
Érveléstechnikából jeles.

"Vagy ugyanezt megteszi bedrogozva. Hoppá..."
Nem teszi meg mert két teljesen eltérő hatásmechanizmusú szer. De aki alapvető dolgokat nem tud, annak magyarázhatja az ember. Az alkohol = méreg, detoxikált állapotba kerülsz. Viszont kannabinoidok még az anyatejben is vannak és az agyad is termeli őket, amikor füvet szívsz a szervezeted ismerős anyagként üdvözli a hatóanyagokat.
"Hát kisfácán, nem én ittam meg füveztem el az eszemet az már tuti. Muhaha!"
Meggyőző. Akkor most ignorállak, te ostoba seggarc.
tyeli 2012.11.23 15:28:48
@Trompf: szerintem meg az LSD, a DMT-t, a varázsgombát és a meszkalint nem szabad legalizálni, mert az ilyen kovi félék élből kiugranának tőle a tizedikről, ha egy kipróbálás után rájönnének mindarra, hogy minden amit eddig tudtak, az hamis. A kannabiszt viszont legalizálnám minden további nélkül, mert a tiltásnak nem csak, hogy NULLA az eredménye, de még számtalan negatívumot termel! Aki ezt nem érti meg vagy ezzel nem ért egyet, az nem ismeri eléggé a helyzetet vagy valamilyen érdeke fűzi ahhoz, hogy továbbra is tiltva legyen.
Egyébként 30-40 év és legális lesz, a mostani amerikai 2 államos legalizáció ugyanolyan láncreakciót fog beindítani, mint annak idején az ugyanonnan kiindult tiltó-hadjárat. Azért 30-40 év, mert addigra a mostani fiatal generációk fogják alkotni a szavazóbázis nagy részét. Ugye nem kell kifejteni mi az összefüggés..
„Jelenleg a párt csak egy rossz és egy rosszabb megoldás, a szinte biztos és a lehetséges politikai megsemmisülés között választhat” – mondja kollégám az LMP jövőjét latolgatva a mai Népszabadságban. Nem vitatkozni akarok, inkább csak átgondolni szeretném, hogy miért…..
tyeli 2012.11.08 20:15:29
Nem bírom ezt az értelmetlen okoskodást, ami az LMP körül forog. Én 2010-ben az LMP-re szavaztam, elmondom miért.

Számomra a Jobbik és az MSZP felvállalhatatlan, a Fidesz mellett volt némi szimpátia (de nem sok! és a KDNP is felvállalhatatlan), de nagyjából tudni lehetett, hogy 2/3-addal, de legalábbis elsöprő többséggel nyerni fog. Mivel alapvetően liberális vagyok (a szó valódi értelmében, hogy érthetőbb legyen az SZDSZ-t mindig is utáltam) és alapvetően szimpatikus volt az LMP is meg az üzenete, mégis csak friss, értelmiségi, hozzám hasonlóan zöld gondolkodású arcok, gondoltam, hogy velük csak színesebb lehet a politikai paletta és mivel velük kapcsolatban az sem volt biztos, hogy bejutnak a parlamentbe, így rájuk böktem. Bár hozzáteszem különösebben egyébként nem izgatott a dolog.
Alapvetően nagyjából nyomom követem azt a szánalmas és nevetséges bohózatot, ami politizálás alatt folyik Magyarországon. Ebből nekem az jött le, hogy az MSZP, KDNP és a Jobbik még mindig felvállalhatatlan és sajnos a Fidesz is teljesen azzá vált, bár egyébként mindent összevetve azt gondolom, hogy a remény utolsó fénysugara talán még nem veszett el, ez a választásokig fog eldőlni. Mindenesetre a jelenlegi kormányra megint csak nem fogok szavazni. Aztán ott van a Milla, ami valahogy a kezdettől fogva kevésbé volt szimpatikus nekem, Bajnaival meg feltették a pontot az i-re nálam, most nem fejtem ki miért.
Szóval marad az LMP, ami elég impotens politikát folytat, de legalább az elveihez eddig hű maradt, a láncos akciók meg nekem bejönnek. Tulajdonképpen ők a legkevésbé rossz választás számomra. Feltéve, ha nem állnak össze az említett pártokkal, mivel az a "lehet más a politika" megcáfolása lenne.. És higyjétek el, nagyon sok hasonlóan gondolkozó ismerősöm is ezen az állásponton van. Aki 2010-ben az LMP-re, így a megújulásra szavazott, azoknak most se nagyon van más alternatíva (az Együtt 2014-ről legyen elég annyi, hogy ha Bajnai még nem lenne elég, Gyurcsány és Kuncze jelentkeztek be legelőször..)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Subba Budapest TV: The Legacy 2012.10.20 22:46:56
Hogy mennyire hiányzik, leírhatatlan űrt hagyott maga után random idióták ámokfutásával, a csőbútorokkal, és a felfújhatós nyugdíjasokkal a Budapest TV. Követeljük vissza! ..
tyeli 2012.10.20 23:01:02
Subba Jeges 2012.10.18 00:23:40
..
tyeli 2012.10.18 12:37:12
kukamanó Az új Dodge Viper SRT 2012.07.21 13:21:00
Kinézetét illetően mindenben a hagyományokat idézi, de az eleje mintha nem lenne olyan viper-szerűen mérges, és dinamikus, mint korábban. Hiába a haragosra húzott hűtőrács, összességében inkább úgy néz ki, mint egy diónyi aggyal rendelkező verőember a helyi diszkóban, semmint…..
Mostanában sokat foglalkoztunk a magyar fiatalok kivándorlásának témájával - lássuk, milyen az, amikor valaki tényleg úgy dönt 2012-ben, hogy nekivág, ám nem a megszokott London-Berlin tengelyen vadászik letelepedésre. Ambrus Vilmos írása a munkavállalási lehetőségekről…..