Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ScyLe

5 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+++SPOILER+++Ezt is megéltük. Nincs többé pittyegő óra, nincs többé "immunitás for everyone", soha többé "dammit". Legalábbis egy tv-sorozat keretében nem. Imádtam ezt asorozatot, az első 5 évadot ahogy illik tv-n izgultam végig hétről hétre. Főleg az első 3…..
Angol cím: I Dream of Jesus Magyar cím: - Leírás: Peter megveszi lemezen a "Surfin' Bird" című számot, és annyit hallgatja, hogy mindenkinek az idegeire megy. Brian és Stewie megsemmisítik a lemezt, de Peter újra megveszi azt a boltban. Ekkor jön rá, hogy az eladó nem más,…..
Leiter Jakab a Family Guy szinkronrendezőjével foglalt össze egy beszélgetést (amúgy ezt a képet is onnan loptam le most hirtelen), amiből sok érdekességet megtudhattok.   "...épp a múlt heti egyik epizódba csempésztem bele a Tankcsapdás Lukács László nevét,…..
Ma is késve jön a kép, elég elfoglalt hétvégém van. A mai hibás matematikai feladványt mindenféle kacatból rakták ki, nincs semmi photoshoppingolás a képben, lásd lejjebb...
A két kép ugyanazokból a mozaikdarabokból van kirakva mégis a fenti képen 8 tojás van, az alsón pedig csak 7. Hogy lehetséges ez?..
Lányok, lányok, de hol vannak a fiúk?..
ScyLe 2010.04.05 20:56:26
A mai képen néhány állat van elrejtve, az az igazság, hogy én nem találtam meg, de állítólag egy sas és egy farkas feje látható...
ScyLe 2010.03.27 21:33:27
Egy olyan film plakátját láthatjátok, amiről még csak nem is hallottam, mindenesetre nem szivesen ébrednék a műtőasztalon erre a látványra...
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
ScyLe 2010.03.18 14:42:16
Angol cím: Big Man On Hippocampus Magyar cím: - Leírás: Peter beüti a fejét emlékezetkiesése lesz. Mindent elfelejt, még a családját is. Peter érdekesen kialakuló világszemlélete miatt Lois elköltözik otthonról a gyerekekkel.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha…..
Nem adtam fel. Tovább tüzeltem arra rohadt bombára, mint valami idióta. Mindig tartva hülye kamerámat a monitorra (ami nem is olyan egyszerű egyszerre), hátha most összejön. De nem. Aztán mikor már elzsibbadt a karom a tartástól, leraktam. Lőttem ugyanúgy mint máskor, erre teljes…..
ScyLe 2010.01.10 12:31:02
Family Guy Blog Family Guy poszter 2010.01.05 23:22:52
Levi, lelkes rajongónk, aki már a az alsógatyát és a pólót is küldte, most újabb relikviáját szeretné megosztani veletek:   ..
Family Guy Blog HIMYM 2010.01.03 16:45:05
Tegye fel a kezét aki nem szereti a How I Met Your Mother-t! Ha nem szereted, akkor kezdd el az elején és garantálom, hogy tetszeni fog. Egyik barátunk csinálja a következő oldalt:http://www.igyjartamanyatokkal.tk/ ..
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
ScyLe 2010.01.02 11:26:47
hosszupuskasub.com/
én innen szoktam feliratokat szedni.
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
ScyLe 2009.10.20 20:06:43
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
FIFA témát már eléggé kiveséztem a múltban, de nem írnék róla, ha nem lenne mindig valami olyan, ami újra megérdemelné a figyelmet. Ebben a bejegyzésben két fura büntetőt láthattok. A videóban a srác FIFA 08-ban egy bugnak köszönhetően a középkörből kell hogy lője a…..
ScyLe 2009.05.29 08:12:59
@Tomlion: Nekem van egy brakedancelős visszajátszásom, mikor a kapus kirohant, aztán meggondolta magát, és elég furcsán fordult meg. + gyakorlás módban a kapus megpróbált kimenni az alapvonalon, és nem belesétált egy láthatatlan falra :D
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
ScyLe 2009.04.17 20:27:51
@go$thy: Ne nekem mond, a gép nem számól jól
Vannak olyan pillanatok, amikor nem lehet elhinni, hogy ez a készítőknek hogy nem tűnt fel? Nos, ezt is ezek közé sorolnám (ahogyan ezt is). Igazából már elég sokan bemutatták ezt a híres Ring King jelenetet, de egye fene, ez túl jó, hogy ne ismerje meg az, aki eddig nem látta…..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2009.01.22 11:42:00
;)..
ScyLe 2009.01.22 16:27:27