Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rophon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a baj, hogy a Fidesz saját embereit nevezi ki. Hanem, hogy sokszor nem megfelelő a jelöltek felkészültsége, szakmai háttere. (Fotó: MTI) Úgy látszik, a közvélemény kezdi megszokni a Fidesz káderpolitikáját, jelölési gyakorlatát, vagyis azt, hogy a pártpolitikai…..
Rophon 2010.07.20 12:08:32
@HunMag:
"Szili Katalin szakmai felkészültsége is erősen kérdéses volt, csak azért nem választották meg, mert az SZDSZ és az MSZP balfácán volt, Ő ezek szerint mégis megfelelt volna, nem volt pártpolitikus ??? nem volt elfogult ????
nem az állítólag leváltott MSZMP-t képviselte volna ???
mégis megfelelt volna a most fanyalgóknak..."

541 szavazatból 309-at kapott Szili és 230-at Glatz Ferenc az MSZP kongresszusán. Tehát már a kongresszusban sem felelt meg mindenkinek, valamint a kormányban sem, hiszen az SZDSZ nem szavazta meg. Pontosan azért nem lett KE Sziliből, mert NEM FELELT MEG még a kormányoldalnak sem.

Tehát Szilit példának felhozni nagy öngól kedves HunMag.

Az MSZP és a FIDESZ között lényeges különbség, hogy az MSZP-ben általában több jelölt van, akikről szavazással döntenek. A FIDESZ-ben a legtöbb pozícióra egy jelölt van és valahogy mindig az lesz a befutó, akit Orbán Viktor akar. Ha valaki több mint 10 éven át a saját pártjában diktatórikusan vezetett, akkor nem tudom hogy hiheti bárki is azt, hogy az országot másképp fogja vezetni.
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
Rophon 2010.01.16 15:09:21
@Kniight: Rendben, ez viszonylag elfogadható indok az első ködlámpa használatára, de igazából nem is azzal van a bajom. Engem a hátsó ködlámpák éjszakai használata zavar, bár valóban nem fogalmaztam érthetően.
A világbajnok az Olasz GP előtt a milanói hajléktalan-futballvilágbajnokságon járt, az angol-olasz meccset indította el.”Nagyszerű élmény itt lenni, találkozni ezekkel a srácokkal, akik az én sorsomra emlékeztetnek. Én is alulról jövök, onnét lettem F1-világbajnok. Én…..
Rophon 2009.09.11 15:51:37
@selyemhegedu: Teljes mértékben egyetértek.
Bűvész blog Köszönet! 2009.08.04 07:40:00
Kedves barátok, kollegák, bűvészetért rajongók!Tegnap hajnalban értem haza Pekingből. Mondanom sem kell, hogy örömöm még mindig hihetetlen nagy. A világbajnoki cím megszerzése pályám eddigi csúcsa. Viszont szeretném ha mindenki tudná, hogy a bűvészet nem…..
Rophon 2009.08.05 22:06:07
@Gabesz11: Szerintem meg az érdekes, hogy ezt a bejegyzést sikerült keserű szájízűvé tenned. Többet ér az, hogy Soma külföldön sikeres és szakmájában elismert, mint hogy a Fókusz és a többi színvonaltalan hírforrás vele foglalkozzon (megj.: az előző bejegyzésben sok hír található, mely Somával foglalkozik). Vannak a világon más szakmák is, amiben sikeres magyar emberek vannak, mégsincs mindenki a TV-ben és ez így van rendjén. Aki a középpontba akar kerülni, az menedzselje magát. Ezt a posztot meg ha lehet folytassuk azzal, amiről szól.

Ezúton gratulálok Soma a világbajnoki címedhez, remélem sikereid sora folytatódik Csak így tovább.