Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyg

0 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Gyáva nyulak 2012.05.13 13:25:00
Az úgy volt, hogy a Magyar Tudományos Akadémia hosszú évek óta vizsgálta az almásfüzitői vörösiszap-tározókat meg az azokon felhalmozott veszélyes hulladékokat, és most kiadtak egy kötetet, amiben – láss csodát – messzemenőleg egyetértettek a pánikkeltő hippik…..
nyg 2012.05.15 13:04:05
@fixilány: A szájernézés, simicskázás azok módszere, akik kifogytak minden értelmes érvből. De, ha már a manipulációnál tartunk, megmondaná, kedves fixilány, miért tűnt el a hozzászólásom a kommentek közül, és hogyan lehetséges az, hogy az Ön eredeti válaszában szó sincs fent nevezett személyekről? E-mailban ugyanis ezt a választ kaptam a blog.hu válaszértesítőtől: "fixilány válaszolt neked:Az a bírósági ítélet azt is kimondja, hogy nem szivárog a tározó, amiről tízezer bizonyíték van. Ettől még lehet, h _tényleg_ nincs köze, de sajnos az atlatszo.hu egyelőre meggyőzőbb."
Lehet, hogy személyesen Ön kezeli a hozzászólásokat?
nyg 2012.05.17 09:39:29
@tintamin: Vannak, akik Simicska nevének puszta említése elegendő egy vitatott kérdés eldöntéséhez. Igen, így valóban egyszerűbb, nem kell gondolkodni, nem kell utánajárni, és még egy hivatkozott cikket elolvasni sem! Én viszont elolvastam. A probléma az, hogy Simicskának mindössze annyi köze van az ügyhöz, hogy cége ugyanarra a címre volt bejegyezve, mint az a cég, aki eladta (!) a kolontári és devecseri rekultivációt végző egyik cégét, a Pentavia Kft.-t egy egykori közgépes igazgatósági tagnak. Eladásról, és nem érdekeltségszerzésről van tehát szó, ahogy a poszt írója állította. Legalábbis az eredeti forrás szerint.
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap az Európai Parlamentben a…..
nyg 2011.01.21 08:48:09
@Dezsoke a kem:
Vörös Dannyl (Cohn-Bendit) hiteltelen figura. Nemcsak terroristagyanús múltja, hanem pedofil hajlamai és frakciókat váltogató (vörösöktől a zöldekig) magatartása miatt is. Vegyük most a pedofiliát, mert az mégis érdekes, hogy ilyen figurák mernek beszélni tisztességről.

Az 1975-ös, The Grand Bazaar című könyvben Cohn-Bendit maga ír arról, hogy nevelőtanárként intim testi kapcsolatba került gyerekekkel.

Ugyanezt a vádat vetette szemére Bayrou (francia centrista politikus), aki egy televíziós vita során így nyilatkozott: Cohn-Bendit feltűnően rokonszenvezik a pedofíliával: „olyan tapasztalatokat ír le, próbál alátámasztani és igazolni gyerekekkel és igen fiatal személyekkel kapcsolatban, amelyeket én soha nem tudnék elfogadni”.
Bayrou állítását azóta sem vonta vissza.
Mandiner blog Poltodiglan 2010.12.13 11:11:00
  Az Országgyűlés december 7-én legfőbb ügyésszé választotta Polt Pétert. Újra. A posztot egyszer már 6 éven keresztül betöltő jogtudós mostantól immár 9 évig felel a büntetőügyek vádhatósági képviseletéért. És miközben azt gondolom, hogy a demokrácia ettől nem…..
  Lesz-e Gyurcsány-párt, belesimul-e Szili Katalin a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, ki az a Botka László, mit akar Szanyi kapitány és vajon túléli-e 2012-t Mesterházy Attila? A válaszokat sajnos mi sem tudjuk, de most megpróbáljuk feltérképezni az erőviszonyokat.…..
Senki nem okozott annyi kárt a közérdeknek, mint az állam. Itt nem az ún. „subprime” hitelek indították el a lavinát, nem is a lakossági devizahitelek. Magyarországot a magyar állam lökte a szakadék szélére. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor tegnapi beszédében is…..
Mandiner blog Hülye voltál 2010.10.02 18:31:00
A Demszky20-pályázaton nem indulhattunk, bár az igazság az, hogy nem is jutott eszünkbe semmi viccesebb, mint Demszky Gábor március 15-i beszédei. Holnap véget ér a Nagy Kormányos korszaka, s ez mindenképpen pozitív fejlemény - még akkor is, ha Tarlós egy-egy megnyilvánulása…..
nyg 2010.10.03 05:50:52
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Most, hogy Tarlóssal kapcsolatban így belejöttetek a jóslásba, nem mondanátok meg egyben a nyerő lottószámokat?
"Magyarország megkezdte a szerkezeti reformokat és azokat folytatni is fogja. Először a politikai osztályt operálta meg (= országgyűlési és önkormányzati képviselők számának megfelezése). Folytatjuk az adóreformot. Az egész három-négy éves ciklust átfogó, az…..
nyg 2010.07.20 14:44:04
@zero: Az a kisebb baj, hogy ekkora katyvaszt rittyentett ide. Mindenkinek szíve, joga hülyeségeket beszélni, írni, ez szót sem érdemelne. De akármilyen célzattal a helytartók (IMF, és magyar segítőik) mellé állni már sok. Mégis, abból a hatalmas szarkupacból, amit itt hagytak a szocik, hogyan, miből lehetne kimászni? És miből lehetne finanszírozni a növekedés beindítását? Mert ugye azt kedves zero, maga sem hiszi, hogy takarékosságból, megszorításból előbbre lehetne jutni. Szóval, ebben a helyzetben, ha nem a bankadóból, mégis miből? Adóemelésből? Hogy ne csak a szegény devizahitelesek, hanem mindenki szívjon? Vagy a kiadások csökkentéséből? További kórházakat, iskolákat, vasútvonalakat zárjunk be, vagyük le a pénzüket? Szóval miből, ha nem tetszik a bankadó?
Mindig is érdemes volt olvasgatni a Magyar Közlönyt, sok-sok érdekességet megtudhattunk belőle. Nincs ez most sem másképp, szép csendben végrehajtott személycserékre, és ezáltal érdekes parlamenti figurákra bukkantunk. 1. találat Magyar Közlöny 107. szám (2010. június 23.):…..
Tegnap megválasztották Pali bácsit, ahogy az várható volt. Szoci tempóhoz szokott lelkünknek azonban kellemes meglepetés volt, hogy a postavezér esetében megbuktak a konteók, mert nem az unokaöcsit nevezték ki. Huhh, megkönnyebbülés, nem hazudtak: tt tényleg nem egyenlő dt-vel.…..
Lehet, hogy Schmitt Pál az "emberek embere" lesz, mint Göncz Árpád volt, de a blogoszféra embere akkor is Sólyom László. Heti szavazásösszesítőnk. Ahogy Török Gábor is írta, Schmitt Pál az adottságai miatt minden valószínűség szerint igen népszerű államfő lehet,…..
Nagy meglepetés nem volt, Orbán Viktor miniszterelnök Schmitt Pált ajánlja a Fidesz-frakciónak, mint köztársasági elnök-jelöltet. Így jelenleg két jelölt van, Balogh András (nem meglepetés: egyetemi KISZ VB titkár volt) és a Schmitt. Sajnos nálunk nincs lusztrációs törvény,…..
Véleményvezér 2010 már nem 1975 2010.06.23 02:35:00
Ilyen történelmi figuráknak demokratikus országokban soha, sehol, semmiféle emlékművet nem állítanak! (Fotó: szoborlap.hu/Pál Tamás) A Jobbik és Kövér László eltávolítaná Károlyi Mihály szobrát a Kossuth térről, az MSZP viszont tiltakozik. Károlyi szerepének…..
Mandiner blog Nagyon köszönjük! 2010.06.18 07:41:00
  Nagyon boldogok vagyunk és teljesen meghatott minket az emberek szolidaritása, kedvessége. Megilletődve figyeltük, hogy órákat álltatok sorba. Azért nem írtunk eddig, mert még mindig nem ocsúdtunk fel, és olyan giccses gondolatok kavarogtak a fejünkben, hogy jó…..
  A szoborállítás  és a szobordöntés nagyon hasonló cselekmény. Szimbolikus megnyilvánulás, melyben a szoborállítók, illetve szobordöntők fejezik ki politikai-eszmei képüket. A történelem szubjektív, és minél közelebbi az esemény, annál nagyobb a…..
  Két héttel ezelőtt e hasábokon az új kormány kezdeményezéseiről a következőket írtam: „Meglepő és szokatlan visszafogottság tükröződik az elmúlt hetek fideszes megnyilvánulásaiban. A bizottsági helyek elosztásának módjától kezdve, a kormányzati pozíciókat…..
nyg 2010.06.15 19:14:39
"@Szibarita: bologato kiskutyak az alkotmanybirosagban" Éppen most jelölték Bihari Mihályt? Vagy ő is bólogató kiskutya?
Peti és Lali, a Fidesz két aranytorkú madara ismét színre lépett, csak gratulálni tudok mindkettőnek. Örültünk, hogy a kormányváltással megszabadultunk Szollártól, a Rohadtul Irritáló Nyilatkozatok bajnokától, de sajnos helyettesítik. Hétfő, parlament, magabiztos debreceni…..
Péntek este, a Kósa-Szíjjártó duó verbális ámokfutásáról írt posztban Pista bá' az egyik kommentben megírta nekünk a tutit. Pista bá' nagyon okos ember, vagy magas Surányi György személyesen:  Megmondom akkor a tutit. 1) Természetesen igaz az, hogy nem elszólásról…..
  Csütörtökön még úgy tűnt, Kósa Lajos kijelentése valamiféle megtervezett koncepcióba illeszkedik: „Szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét, a helyzet ugyanis sokkal rosszabb, mint hittük.” Görögország emlegetésével persze…..
nyg 2010.06.06 13:08:08
@tanarseged ur: Nem elég felsorolni, kiknek jó és kiknek rossz az árfolyamváltozás. (Ami azért valljuk be, nem drámai, volt ez már jóval magasabb, nem is olyan régen,) A mérték és a kedvezményettek köre is fontos. Én azt olvasom évek óta, hogy a gazdaságnak túlzotten erős a forint, az ideális 280-290 lenne. Szóval kinek, minek van nagyobb súlya?
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
nyg 2010.06.04 20:27:17
@Horizont: És neked mennyi jött le? Én csak megismételtem azt az otoba beszólást, amit egy magát kurvára okosnak képzelő posztoló írt. Ennyi.
Mandiner blog Modern békeidők 2010.06.01 11:01:00
    Gyorsan lejött a forradalom-tripről Orbán Viktor, amit a magunk részéről üdvözölni tudunk. A Fidesz mindig is nagy tehetséget mutatott frappáns szavak felkapásához majd eldobásához, és ez nem is nagy baj. De ahogy Pharmacist kolléga is rámutatott: nem történt…..