Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyeh13

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
nyeh13 2019.01.06 21:22:14
nyeh13 2019.01.06 21:54:47
@Mók_Ica: négyen voltak összekötve asszem. Renyhe is benne volt.
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
    Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az…..