Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex B

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaknem egy éve annak, hogy a blogomon először érveltem a napi háromszori étkezés mellett, illetve a napi ötszöri étkezés ellen. Még most is rengetegen csodálkoznak rá, amikor ezt mondom, de szerencsére egyre több fogyni vágyót sikerül meggyőzni arról, hogy a „sokszor keveset” elve helytelen. Most…..
Tegnap este lement az első a Metallica és San Francisco-i Szimfonikusok közös koncertjéből, a húsz évvel ezelőtti, lemezen is megjelent S&M folytatásáról, a nem meglepő módon S&M 2-re keresztelt estéből. Az október 9-én világszerte háromezer moziban (így Magyarországon is több városban)…..
Magyar emlékezetpolitika. Károlyi szobrát elvitték, nem oly nagy baj, tekintve, hogy az egyik legerkölcstelenebb politikus volt a XX. század első felében (leszámítva a virtigli tömeggyilkosokat), de mivel a baloldali Károlyi-mítoszt a baloldali közéleti értelmiség nem hajlandó felülvizsgálni, volt a…..
Az éj leple alatt lerombolták Nagy Imre, a forradalom mártír miniszterelnökének a szobrát a budapesti Vértanúk (azelőtt Ságvári Endre) téren. Nagy Imre több okból is útjában áll az Orbán rezsimnek. Egyrészt, mert most azt kell hazudni, hogy a forradalmat a „pesti srácok” csinálták, (A mindig…..
Alex B 2018.12.30 19:22:36
@meszena: miért fontos, kinek fontos? Száz éves trianoni álomban éltek, kacagány , buzogány , árvalányhaj, nezetieskedés. Miközben egyre szarabbul élünk , ne fárassz a dübörög a gazdaság c.ámítással . Én viszem be a korházba a gyógyszert ,mert nincs, az iskolába a másoló papírt mert nincs. Ti elhiszitek amit a párt propaganda szajkóz. Orbán Nagy I temetésén és annak felhasználásával mászott felfelé , igaz Soros pénzén tanult de már ő is ellenség lett. Nem a jövőbe meneteltek a múltba inkább. Egyszer vége lesz ,hidd el. Fog még ott állni a falnál ,ahogy csau.
Alex B 2018.12.30 19:49:01
@meszena: szerencsétlen agyhalott vagy. Történelmet olvasgasd kicsit , rád fér. Vörös terror? És a fehérterror áldozatai? Sok százezer magyar katona biztos halálba küldése? Ugyan antiszemiták vagytok , de ne felejtsük el a szintén több százezres zsidó biztos halálba küldését. Az ország kiszolgáltatását a náciknak és nyilasoknak. Igazad van , köszönjük horthynak mindezt. Méltó elődje orbánnak , hiszen majd 1.5 millió magyar menekült el innen. Az urambátyám ,dzsentri világot hozzátok vissza. Esetleg gpmbös szobrot nem akarod vissza? Olvasgasd el ki volt ,de volt szobra is. Semmivel nem vagyok rosszabb magyar ,mint pl.te. Nem vagyok libsi, komcsi , zsidó, meleg , hazaáruló , csak épp másképp gondolkodó akit remek írótok bayer zsóti patkánynak nevez. Nem baj , mint mondtam vége lesz egyszer.
Alex B 2018.12.30 20:01:22
@DFK: nos kérdezgesd egy kicsit azokat , akiknek nagyszülei vagy dédszülei haltak meg , fagytak meg a Donnál , teljes értelmetlenül. De kérdezgethetnéd az újvidéki vérengzés áldozatainak rokonait. Kérdezgethetnéd a prónai , francia kis mihály különítmények áldozatainak rokonait. Soroljam? Hagyjuk jó. Horthy egy gazember volt , egy tehetségtelen senkiházi. Egyetlen szerencséje , hogy Bethlen zseniális politikus volt és egy ideig próbált vmit elérni , de aztán jöttek a nímandok , náci szimpatizánsok és nyilasok. Szép jövőért harcoltak. Egy szégyen volt , és most ezt hozza vissza vezéretek.