Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Extremitates

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Extremitates 2019.04.23 10:17:52
@MagyarHírmondó: A vége szarabb lett mint maga a műsor pedig az se volt piskóta. Amúgy valaki írta, választható volt hogy 2x 10 millát visz haza a 2 nem, vagy 1x 20-t az egyik. TV2 odaadta az egyszer már kiesett játékosnak a 20 millát. Miért ezt csinálták volna értelmesen?
@-Sarq-: Ember nem érti ezt a két szerencsétlent minek futtatják, mondjuk Palikról az a hír járja mindig jól tudott helyezkedni.
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Extremitates 2019.02.02 17:20:44
Néha nézem, de nem lettem rajongója.
Palik bűn szar, mindent 2 x mond mindent 2 x mond, úgy üvölt hörög ezeknél az ovis sorversenyeknél mintha olimpiai döntők lennének, ráadásul hogy néz már ki? Roppant kínos, meg egyben röhejes.
@gajdos66:
Milyen teljesítmény, küzdelem?
Olyan a szint mintha az úttörőtáborban a Mókus őrs, meg Pocok őrs feszülne egymásnak. Ez szerintem a élsportolóknak is megalázó.
Extremitates 2019.02.02 17:26:07
@szupermodi: megelőztél
@Ronald: Colgate reklám fogsorával kompenzálja a plusz kilókat.
Extremitates 2019.02.28 21:15:56
@szine: Végigfutottál az Exatlonos témákon, köpködted akinek van szeme, mehetsz a kasszához, aztán meg nézd tovább az animéket, babuci.
...btw van egy új poszt ahol olvashatod, az aszott test megadta magát, ott is lesz dolgod.
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Nem szerettük nagyon az első évadot, de nem is akartuk kivájni a szemünket egy rozsdás villával a látványtól, leginkább az bosszantott nézőként, hogy ugye ilyen iskola a világba' se, ilyen tanár sose volt, az olyan problémákat meg, mint a leányanyaság, vagy a örökbefogadás,…..