Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maior exercitus

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árokásó Top100 Bodor Pál 2008.07.26 02:34:00
Punnyadt, ergya korosztály a mienk. Slágerírók és tinisztárok kapják fel az ásót, előre láthatóan elkeserítő eredménnyel. Honnan lehetne meg az a tartás és harci szellem ezekben a versenyzőkben, mint Bodor Pálban, akinek apja-anyja kommunista ellenálló volt, saját maga 14 éves…..
Mandiner blog A turul népe 2008.07.21 07:01:00
 Óóó, igenigen. Nem kerülgetjük tovább a témát, belevágunk. Különösen most, hogy egy héten belül igazi jó kis balhéra van kilátásunk: Novák Előd dobol majd, kissé tanácstalan, ám sűrűn bazmegoló szakik drótokat akasztanak a szoborra, basic üzemmódba…..
 Kínai Kálmán és Trágár Tóni nem tartoznak azon szájemberek közé, akik jól beharangoznak egy koncertet, de aztán valóban kimenni rá az büdös nekik. Így aztán tiszteletünket is tettük az általunk ajánlott Misztrál Fesztiválon. Összességében kellemes volt, de nekünk…..
Árokásó Top100 Juszt László 2008.07.24 17:00:00
Igazi nehézsúlyú árokásó, botránygyáros újságíró és perprovokátor. Juszt László a Rádió Krónikában és a 168 órában kezdte karrierjét a szürke Kádár-érában, a Népszavában és a Napkeltében folytatta, majd a Kriminális c. műsorral futott fel igazán a naposabb 90-es…..
Mandiner blog Élj és boldogulj! 2007.01.06 15:09:57
Egy kis filmajánló. Véletlenül akadtam rá kedvenc Életvonatom román rendezője, Radu Mihăileanu új filmjére. Élj és boldogulj! Fehér és fekete, vallásos és baloldali zsidók, anya és pótanya, Etiópia, Szudán és az Ígéret Földje. Megannyi kulturális sokk, rendhagyó…..
 Miután Oli bácsi feltérképezte a hazai netkomcsikat, vessünk egy pillantást egy másik, korábban indult meccs következő menetére: Round 3 Fight!  Az egész egy júniusi napon kezdődött. Akkor jelent meg forradalmi cikke (meglehetősen szegényes nyelvezettel,…..
Mandiner blog Bled-átúszás 2008.07.23 07:01:00
 Tegnap, mielőtt Ljubljanából pár napra áttettük volna székhelyünket a tengerparti Piranba, a szállodai magazinban látottak alapján úgy döntöttünk, ellátogatunk Bledbe. Bled: a települést, a tavat és a szigetet egyaránt így hívják.  A szlovén fővárosban még…..
  Kiszaladtam nemrég a városközpontba, bevásároltam, de igazából az volt a célom, hogy megnézzem, hány honfitársam hajviseletén veszem észre a csatlakozást a Tükröt Tartási Mozgalomhoz. Ugyanis a különféle mozgalmak, gárdák, szövetségek korában élünk. Most épp a…..
Árokásó Top100 Grósz Károly 2008.07.02 21:15:00
Történelmi visszatekintés - a közelítő fehérterrorAz árokásás a magyar politika történetének kezdeteitől végigvonul nemzetünk szép ám vérzivataros históriáján. Első hiteles emlékünk az István kontra Koppány pártok idejéből fennmaradt híres „Abcúg…..
Árokásó Top100 Kerényi Imre 2008.07.03 14:04:00
Az ember, aki a XXI. században is szemrebbenés nélkül visel vállra vetett zakót. Valószínűleg a kevésbé éber ellenség megtévesztése céljából álcázza magát 80-as évekbeli párttitkárnak. Egy három másodperces filmecskét három percen keresztül ismételgetni és elemezni…..
maior exercitus 2008.07.12 19:11:58
Árokásó Top100 Pilhál György 2008.07.09 07:01:00
Nem könnyű feladat napról napra érdekesen, szellemesen és szórakoztatóan írni, pláne ha csak két dolog körül forognak az ember gondolatai, és ebből is az egyik Gyurcsány Ferenc. Nos, e kihívással birkózik erősen Pilhál György, sajnálatunkra egyre gyakrabban hasztalanul.…..
Árokásó Top100 Bolgár György 2008.07.10 16:03:00
Jártassága a földmunkák terén nem lehet kérdéses, úgy baszik, mint egy cölöpverő. Az ember hajlamos azt hinni, még a legelvetemültebb árokásóba is szorult némi tehetség, nem lehet hogy csak izmos és pajkosan kalandozó nyelvének köszönhette karrierjét. Amikor azonban…..
 Ostoba, európai léptékben felelőtlen és könnyen súlyos következményekkel járó döntést hozott a strasbourgi Európai Emberi Jogi Bíróság. Egy jelentéktelen magyarországi párt szintúgy jelentéktelen, de izgága bohóca közvetve vagy közvetve elérheti azt, hogy…..
Kedves Olvasóink, mint az talán már köztudott, az amerikai szolgáltató, amelynek szerveréről a kuruc.info éveken át üzemelt, július 4-én (hehe) lezárta az ismert szélsőjobboldali weboldalt. A kurucok főoldalán azóta egy felháborodott, vádemeléssel fenyegetőző nyílt levél…..
maior exercitus 2008.07.11 00:04:46
Árokásó Top100 Csintalan Sándor 2008.07.10 13:24:00
Az ügybuzgó KISZ-es és MSZMP-s múltjának többszörösen hátat fordító Csintalan úr egy köztünk élő árokásó legenda. A bársonyos rendszerváltást és az azt követő éveket olajozottan átélő közép-káder akkoriban még nem egy betelefonálós műsorban adta elő félálmosan…..
maior exercitus 2008.07.10 23:36:22
Van azonban itt még egy "FORDULAT", aminek a műsoraiban is érezhetően hangot ad: a "megzsidósulása".
Arra gondolok, hogy -újabb életbiztosításként-védelmez a zsidóságot, Izraelt, tagadta - és a SAPKÁJÁT KÍVÁNTA MEGENNI A HŐSÖK TERÉN!- ha Shimon Peresz Mo. "kivásárlása" igaz lenne - pedig igaz...igaz volt.
galilea.blogter.hu/?post_id=199454
(Maariv, Jediot Ahronot, angolul is.)
A fia Tel-Avivban tanul.
Izraeli kabbalista szimbólumokat visel ékszerként, egy kipa-szerű sapkában jár - ami előbb "FEZ"-nek, türk sapkának néztem, DE NEM AZ...

E korszaka kb. a Korda-villás, hájas komcsi fazonokkal való összejárása óta tart.

Ha minden kötél szakad - Sanyi elröppen a Kánaán földére.

Önmagában vallhat bármilyen nézetet ő is: DE EZ a spionok bebiztosítottságának állapota, amire tudatosan törekszik !

Erre kellett neki a FIDESZ. Az óriásra nőtt MÁSIK párt - fedezi, mint a disznóságai idején a MASZOP...

Akik javasolták és akik megszavazták a szövetségi tagságát, azoknak szívesen a szeme közé néznék, egyenként,
egy sötét szobában.

Mandiner blog Árokásó Top 100 2008.07.07 18:01:00
 Kedves Olvasók! A Reakció nyomtatott búcsúszámában Ács Feri tollából megjelent Árokásó Top 20 cikk olyan lelkesedést és írási kényszert váltott ki kommentelőinkből és belőlünk, amely létrehozta az Árokásó blogot. Az önszerveződő blogprojekt elsődleges…..
Pásztor Tibor Gyarmati Pál 2008.07.08 15:36:00
Kaptam egy levelet. Szoktam kapni ilyet, általában simán törlöm, de ez valamiért fölcsigázott: Megérdemled, te szarházi, Oroszjóska seggrepacsizó haverja, meg tudnálak nyúvasztani.... Mindezt a Reakción tett valamelyik kommentem váltotta kis a feladóból. A a feladó: maior…..
 Newsline: a Brandenburgi Kapunál tartana beszédet Barack Obama, látványosan John F. Kennedy 1963-as nyugat-berlini látogatását felidézve, melynek a legendás „Ich Bin Ein Berliner” beszédet köszönhetjük.  Nálam most telt be a pohár.  Vagy megvárjuk Obamát,…..