Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő.Szexpolifónia

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexpolifónia Tükörben 2018.12.29 14:22:39
Nyitott (poli) szexualitású és poliamor vagyok. Hogy mit jelent ez? Nyitott szexualitású vagyok. Ez azt jelenti, hogy több partnerű vagyok, számomra a szexualitás nem egy emberre korlátozódik egy időben. Ez teljesen független attól, hogy aktuálisan hány partnerem van. Van, hogy egy van, van, hogy…..
Négy évvel ezelőtt írtam ezt a beszámolót Halassy Andi blogjára. Ez volt az első klub élményem, ez volt az a történet, amit Vivinek először, akkor még csak nicknévről ismerve egymást, átküldtem: "Képek villódznak bennem, a tegnap éjszaka képei. Álmok verejtékben fürdő testekről, félhomályról,…..
Szexpolifónia Ezeregyéjszaka 2018.12.25 21:59:01
Sok-sok éve történt. Harmadik világbeli metropolisz sosem alvó, hangos szívében. Por, szagok, fülledt meleg, egy lelakott, olcsó szálloda döcögő liftje, megkopott festésű ajtói. Két hete húztuk egymást. A sivatag közepén végzett munka hozott össze minket. Csend, sziklák, homok, szárazság, vakító…..
Szexpolifónia Kémia 2018.12.25 21:57:35
Hogy milyen a nyers kémia? Két évvel ezelőtt egy őszi éjszakán a budaörsi klub emeletén néztem körül hajnalban, egy eseménydús éjszaka végén. Vörös fények, hangok, lüktető szenvedély mindenütt. A hatalmas, piros körágy szélén egy vékony, csinos, fiatal pár volt együtt. Az izmos, inas, rövid…..