Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franky4finger

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Franky4finger 2019.02.13 22:52:45
Franky4finger 2019.02.13 23:32:53
@Hétkilenced: kihagytad:betelefonáló termêszetesen egy Zsu kedvelő kisebbségi lesz
Franky4finger 2019.02.14 05:24:51
@Costanza: 100 nap után, piálva? Az lenne a gyanus, ha nem foglalkozna azzal a műnővel. Az nem férfi akot hidegen hagyna. Amúgy meg parittya nem volt, ha lett volna Almafa recskázott volna .
Ha nem dolgoznék ma, akkor megcsinálhattam volna ebből az első képregényem és akár még valami jó is kisülhetett volna belőle, de ahogy Al Bundy szokta mondogatni: az élet nem didibár. A tétényi csürhe finishben van már, Anikó is úgy vezeti fel a történteket, mint aki vagy…..
Franky4finger 2019.02.10 09:52:08
@Paic Róbert: Zsu esetêben nem indokolt a családon belüli erőszak. Aki a kapcsolat elején nem látja, hogy beteg a csaj az meg is érdemli.
Franky4finger 2019.02.10 11:40:37
@Paic Róbert: Simán vállalható a grimaszkirálynő. Sőt ha szex közben is így kidülleszti a szemét, és affektál kihívást is látok benne. Na de nem egy életre.
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
Franky4finger 2019.02.09 10:48:31
@VV Erőlegény: kicsit ellentétesnek érzem a véleményed. Egyik hsz- ben etikáról írsz, másikban megengedett eszközökről. Akkor most engedélyezett ami nem szabálytalan, vagy sem?
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
Franky4finger 2019.01.31 20:57:00
@Cinkeláb: igen. Valaha ez a sorozat luxus villaként indult, lassan az újonnan épült Tiszalök szigorított részlege is otthonosabb lesz.
Franky4finger 2019.02.01 11:42:26
@Brigante: így igaz. Gyülölet cunami van a két tábor között. 3 nap alatt minimális dezertálásra számítok. Még akkor sem ha ez idő alatt csecsemőket mentené Renyhe illetve éhezőket etetne. Radics, Krisztián a csúnya, tiszteletlen kommunikáció miatt repült. Lényegében lekvár is a "megfejellek" miatt. Innen nincs visszaút. Vagyis van: Osváth Zsolt és népi zenekara.
Franky4finger 2019.02.01 11:45:58
@hereverő heverő: ott nem fogja levenni a lábáról a nagyérdeműt faszhelikopterel.
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
Franky4finger 2019.01.30 07:19:56
@Pamutbojt: Nem mutatnak belőle sokat, nehogy elhasználódjon ő is, a későbbirkben még felhasználható lehet egy másik műsorban.Mondjuk nem tűnik egyéniségnek, de Soma és VV Anikó sem volt az. Egyébként csak feltételeztem ezt én is, nagyon úgy tűnik hogy nem lesz vv-t követő reality. Az almafa fasz a cigányok miatt van. Sajnos célközönség lettek, ez látszik az FB- n is.
Franky4finger 2019.01.30 09:55:06
@.iIi.: szokásos kétkapuzás szerintem.
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
Franky4finger 2019.01.26 08:47:29
@VV Erőlegény: Teganap Zsu zombikkal veszekedtem az FB-n mert kiröhögtem zsuzsa anyját aki azt állította hogy az ő lánya a " legműveltebb" a villában. Kicsit túlzónak éreztem a jelzőt, és betámadtak. :)
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
Franky4finger 2019.01.23 08:50:05
@VV Erőlegény: Hagyjuk már ezt. Be volt baszva, és a nézőknek játszott. Ezt tudta, hogy benne lesz az összefoglalóban, eljátszotta a sajnálatos. Szarik az Lacikára magasról.
Franky4finger 2019.01.23 08:54:51
@Franky4finger: ibesennek akartam címezni. Ő kajálja Adri színészkedését.
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
Franky4finger 2019.01.22 22:27:59
@Vérnyusszancska: Milyenek éltetik a szívlapát kommandót? Olyanok akik isaura szabadságára, és/vagy Eszmeralda szemműtétjére gyüjtöttek.
Franky4finger 2019.01.22 22:29:40
@Angora Cardi: lesz pár közönségtalálkozó, ahonnan idő előtt lesz muszáj távozni:)
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
Franky4finger 2019.01.17 13:15:16
@szociál: közmunkások.... Ezen kiégtem
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
Franky4finger 2019.01.16 16:54:11
@csillagporszem: talán ha így kezded, és nem a plágiumot firtatod.... Valamit megint félre értesz. Pontosan ezeket a Zsu fanokat hiányolom. Mármint aki az együttérzést szánalmat említené. A többség szórakozik, nevet rajta. Magyarul betegsége ( ne menjünk bele orvosi kérdésekbe hogy milyen) a vicc tárgya, a karaktere erre épül amennyiben ez nem színház. Szóval engem nem a személye irritál hanem amit a média művel vele+ szülői hozzáállás. Média bohócot csináltak belőle, 36 millióért, szülői aszisztálással. Isten adja hogy ne legyen igazam, de komoly következményei lehetnek az igazi való világban pusztán ennek a szereplésének, nemhogy a győzelemhez párosuló megerősítésének. Ami gyermeked illeti: sajnálom és megértem miről írsz, az én családom is érintett autista ügyben, bár nem közvetlenül. Van rálátásom ilyen módon arra is amit ezzel kapcsolatban írtál.
Franky4finger 2019.01.16 17:15:50
@csillagporszem: nem írhattam azt hogy örülök neki. Az én rokonom gyermekét ezek szerint mélyebben érinti, sajnos önmagát sohasem lesz képes ellátni felnőtt korában sem. Amikor a sajnálatomat fejezem ki, ebből indulok ki.
Franky4finger 2019.01.16 17:27:45
@csillagporszem: Én továbbra is a Zsuzsizmus ellen vagyok ettől függetlenül hogy személyedben találkoztam "normális" Zsu rajongóval. A véleményem továbbra is, hogy ez
a VV már egy újra gondolt "Maunika só".
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Franky4finger 2019.01.14 23:37:14
@SzabadEzANév?: Gondolom a korábbi VV-k játékosai, mint a homár Zsolti szerkesztik a műsort. KB mint a műsorvezetők, azok is korábbi játékosok. PP mondjuk más reality ből és az almafa fasz is a BB által lett igazán ismert. A Romantik időszakban már ismert volt valamennyire, de a BB által futott nagyot. Erre még jött a Győző show.
Franky4finger 2019.01.14 23:38:14
@0.5 bit: az megvan már hogy Süsü cuccait ki dugta el?
Franky4finger 2019.01.14 23:46:36
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Franky4finger 2019.01.10 22:50:52
@Pancsamanó: valóvilág és bulvár- a legnagyobb csoport.
Franky4finger 2019.01.10 22:54:15
@nicu71: hogy ki nyeri, az majdnem mindegy. Truman show-t látunk, a szerkesztők istent játszanak, miközben a fogatlanok lábbal tiporják az inteligenciát. Már értem a 2/3 -ot, és azt is hogy mi a cél az oktatás leépítésével.
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
Franky4finger 2019.01.06 21:25:18
@Cimili: Vietnami csüngőhasú malacnak lett maszkírozva.
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
Franky4finger 2019.01.06 08:58:42
@C.Chauchat: A fizetős is számít! :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
Franky4finger 2019.01.04 22:47:59
Franky4finger 2019.01.04 22:55:49
@oh..my...: Sajna visszamegy a Kozsó- Scooter klón. Az FB-n a cigók tömegben szavaznak rá
Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában. Bajszi Petya köszönt minket olyan széles…..