Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DVTK.1910

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri nemrégiben egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy motiváltnak érzi magát a folytatást tekintve, és véleménye szerint még számos feladat vár rá Torinóban. „Paulo Dybala gondot érzett a kvadricepszénél, ezért cseréltem le. Technikailag nem nyújtott kimagaslót, de taktikailag…..
Cristiano Ronaldo a Parma elleni meccsen két gólt szerzett, ezzel átvette a vezetést a góllövők listáján, azonban a góljai ellenére az Öreg Hölgy nem ünnepelhetett, mivel a meccs végső szakaszában a vendégek beállították a 3-3-as végeredményt. „Ilyen a futball. Örülök a…..
A Sky Sport beszámolója alapján Andrea Agnelli ma délelőtt ellátogatott a Juventus edzőközpontjába, hogy még a tréning előtt beszéljen a csapattal. A Juventus elnöke a hírek szerint Massimilliano Allegri vezetőedzővel és a játékosokkal is szót váltott. Bár pontosan nem tudni, mi hangzott el a…..
A Juventus tizenegy pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lassan bebiztosítja történetének harminchetedik scudettóját, azonban nincs megállás, a csapat ma este az Olasz Kupa negyeddöntőjében szerepel majd.  Az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta lesz, amely hétvégén háromgólos…..
A Juventus továbbra is veretlenül száguld zsinórban nyolcadik bajnoki címe felé, s mivel a Napoli tegnap este csupán gól nélküli döntetlennel zárt az AC Milan elleni mérkőzésen, egy újabb győzelemmel tizenegy pontra növelheti előnyét a bajnoki címvédő. A zebramezesekre ma…..
DVTK.1910 2019.01.27 22:27:02
@Mitya10: Mármint egy jó kis jobb bekk, aki eddig kizárólag középcsapatokban játszott, nagyobb fogás volt, mint a történelem egyik legjobb gólvágója, egy ötszörös Aranylabdás ?
DVTK.1910 2019.01.27 22:36:16
@Mitya10: Ilyen középpálya előtt nehéz lenne úgy termelni a gólokat, mint korábban Modric és Kroos passzaiból, ettől függetlenül 33 évesen egy új ligában 21 bajnokin van 15 gólja meg 5 gólpassza. Ha kicsit gördülékenyebb lesz a támadójáték, biztos vagyok benne, hogy Ronaldo is jobban beindul, annak ellenére, hogy szerintem az eddigi számai is kifejezetten jók. Persze tudom, hogy nem tényekről, hanem véleményekről beszélünk, így nem is próbállak meggyőzni, tiszteletben tartom a véleményedet.
Az olasz sajtóban pikáns és abszurd pletyka röppent fel, amely szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici a lehetséges célpontokat összegző papírt egy étteremben felejtve, véletlenül kiszivárogtathatta a klub átigazolási stratégiáját. Az elveszett listán olyan nevek…..
DVTK.1910 2019.01.27 12:54:14
@Mitya10: Egyetértek, talán ez lenne a legjobb megoldás. Remélem, hogy nem csak pletyka.
A továbbra is veretlen Juventus Rómába utazik, hogy vasárnap összemérje tudását a Lazióval. A mérkőzés 20:30-kor veszi kezdetét. A Lazio nagy küzdelemben van a Bajnokok Ligáját érő helyekért, és jó ideig a negyedik helyen tanyázott, ám a Milan letúrta a hőn áhított pozícióról, és még  a városi…..
A Juventus vezetőségének egyik fontos célja, hogy megerősítse a csapat középpályáját. Ennek szellemében csatlakozhat Aaron Ramsey is a klubhoz - nyáron ingyen, vagy ha a folyamatban lévő tárgyalások eredményre vezetnek, még most, januárban. A zebramezes klub azonban még egy nagyobb név megszerzését…..
DVTK.1910 2019.01.26 21:00:52
A Bologna elleni kupagyőzelmet követően, a Juventus a szezon első trófeáját is begyűjtheti, s a Szaúd-Arábiában megrendezésre kerülő Szuperkupa-döntőben az AC Milan lesz az ellenfél.  A Juventus legutóbb 2015-ben, a Lazio elleni 2:0-ás győzelemmel hódította el a Szuperkupát,…..
A csereként beálló Ronaldo fejesének köszönhetően a Juventus megmenekült a vereségtől a bergamói vendégszereplés alkalmával, azonban a naptári év utolsó mérkőzésén a zebramezes csapatnak most a kiváló formát mutató Sampdoriát fogadva kell majd méltó teljesítménnyel és…..