Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemharapok

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai fejlesztésű és gyártású egyedi okosasztal egy olyan egészségmegőrző bútor, aminek még nincs igazi konkurenciája a világon. Az AiT One, az AiT Smart One és az AiT Phantom1 névre hallgató termékcsalád most kezdte meg közösségi finanszírozáson keresztül a nemzetközi értékesítést. Az…..
A McLaren és a LEGO bemutatta a Mclaren Senna autó életnagyságú változatát, amelyet csaknem teljes egészében Legóból raktak össze. Egy 42 építőből álló csapat 467 854 darabból állította össze a modellt, összesen 5000 munkaóra alatt. Ez kilencszer hosszabb idő, mint amennyi egy igazi Mclaren Senna…..
Hogyan építhetsz gyorsan nagy-sebességű vasútvonalakat, ahol az út nagy részét völgyek felett kell megépítened, hogy elkerüld a fölösleges kanyarokat? Nos, az SLJ900 / 32 hídépítő gépet, más néven az Iron Monstert (Vas Szörnyeteg) kell igénybe venned. Az SLJ egy többfunkciós óriás, amely képes a…..
Az okos mobil eszközökön elérhető alkalmazások tömkelegét tárják elénk havi szinten. A vicces hangváltó alkalmazások Androidra és iOS-re is hasonlóak, de a 3D-s autós játékok is nagyon népszerűek. Most pedig megtudhatod, hogyan készíts játékvezérlő kormánykereket egyszerűen egy kartondobozokból…..
A népszerű kereslet hatására a Volkswagen már két évvel ezelőtt bejelentette, hogy a díjnyertes I.D. A Buzz koncepciójának elektromos autó változata 2022-ben az Egyesült Államok, Európa és Kína számára is elérhető lesz. Úgy tervezték, hogy az eredeti 2. típusú mikrobuszt utánozza majd az I.D. A…..
A NASA egy távirányítással működő Boeing 720 utasszállító repülőgépet szándékosan földnek csapott 1984-ben a jövőbéli biztonságos repülés érdekében. A projekthez egy elavult Boeing 720 négymotoros utasszállító repülőgépet szereztek be a Szövetségi Repülési Igazgatóságtól, amely az Edwards…..
A kutya számos örömöt és vidám pillanatot hozhat életünkben, de nem csak ezért érdemes gazdinak lenni. Egy közvélemény-kutatás szerint a kétezer kutyatulajdonos közel fele új barátokat, ismeretséget szerzett, miközben háziállatát sétára vitte a mindennapokban.  Ha kutyád van a mindennapi…..
Az ír farkaskutyák hatalmas múlttal és fenséges örökséggel rendelkeznek, amely időszámításunk előtt 391-re nyúlik vissza.  Ezt a kutyafajtát a Gael népcsoport előszeretettel alkalmazta vadászkutyaként, akik Cú Faolnak (farkaskutya) hívták őket.  Bár a legendák vadászkutyaként ismerik, manapság…..
Elég tehetséges vagy ahhoz, hogy egyensúlyozz fél tucat fánkot az álladon? Chunky egy imádnivaló bulldog, mindannyiunkat ledöbbentett, ahogyan a különböző ételeket egyensúlyozza az állán és a mancsain alvás közben. Amint a bulldog elalszik a hátán, a gazdi elkezd néhány ízletes falatot…..
A közelmúltban tett szert internetes hírnévre ez a kis aranyos kutya a “Mickey Egér” füle miatt. A 4 éves máltai és papillon keverék neve Goma, szürke füleivel pedig elkápráztatta a nagyvilágot, amelyek szinte akkorák mint a feje. Egyértelműen a „Mickey Egér Kutya” becenevet kapta a közösségi…..
Sokan izgatottan készülnek fel a szilveszteri ünnepnapra, amely egy  nagyon hangos hagyományt is magába foglal. Családunk háziállatai ilyenkor el akarnak menekülni a tűzijáték okozta fény és hanghatások miatt. Annak ellenére, hogy az emberek számára szórakoztatóak lehetnek, a csillogó villogó…..
Minden kutyatulajdonos egyetértett abban, hogy nincs is jobb barát, mint egy hűséges kutya. Ezzel így van a 21 éves cseh köztársasági világutazó és kutyafotós, Kristýna Kvapilová is, aki szabadidejét a világ felfedezésével tölti gyönyörű 7 éves ausztrál juhász kutyájával.   Charlie és Kristýna…..