Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoltzo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Azt hiszem nem szorul túlzott magyarázatra Gyurcsány Ferenc nagy barátjának, Veres Jánosnak a jelölése. Talán össze sem lehet számolni a finoman szólva is érdekes gazdasági ügyleteit. De ne feledjük azt sem: Veres János "nagy barátja" az ellenzéki újságíróknak…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
zoltzo 2008.08.09 13:44:10
A tegnap lehozott galgagyörki eset most kézikamerás változatban, 28 perc szürrealisztikus utazás Abszurdisztán egyik szegletébe. (Amúgy Galgagyörk Pest megyében van, Budapesttől 50 km-re). Sikerült feltöltenem a 2 videót, így normálisan meg lehet nézni (a videók innen vannak).…..