Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novák_Gábor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huh, április elég zűrös hónap volt, betegséggel, utazásokkal, sok háttérmunkával, ezért nem frissültünk úgy, ahogy szerettük volna, de tudjátok, év végén legkésőbb mindent behozunk. Ami tovább viszont nem várhat, az az új Checkpoint Now - tudjátok, a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk…..
Novák_Gábor 2022.05.11 08:04:41
Újra itt a Checkpoint Now - tudjátok, a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző hónap híreit. Egy hónapja, az akkori adás felvételekor még friss fejlemény volt az orosz-ukrán háború, de már akkor lehetett sejteni, hogy olyan krízisről van szó, ami az egész világra hatással lesz -…..
BÚÉK minden drága hallgatónknak, ez itt a 2022-es első Checkpoint, bár logikailag még inkább az óévhez tartozik, hiszen ez az esedékes Now, vagyis az előző hónap híreinek összefoglalója - egy kis 2021 vége az újév elején. Túlnyomó többségében jó visszajelzések érkeztek erre a "Havi kettes"…..
Novák_Gábor 2022.01.10 09:55:16
Még decemberben kérdezték Molyneux-t a Godus-ról:
www.theverge.com/22832188/peter-molyneux-22cans-gala-nft-blockchain-business-simulator-game-interview

"Are Godus and Godus Wars ever coming out of Steam Early Access?"

"I’d love to bring them out of Early Access, I’d love for there to be a happy ending to the Godus story. I mean, we have got a team that’s dedicated to Godus working at 22Cans. They’re super excited. Before Christmas, we are announcing our first new set of features for Godus in almost two years and that should be coming out before Christmas. I just hope that I’m not going to be killed to death for saying that, but that is coming out. So I’d love, you know — in a perfect world, yes, I’d love that."

Ahogy olvasom a Godus steam fórumát nem kapott semmilyen frissítést...
Elnézést #1: Volt némi kiesés, ezért bocs, az Indexszel történtek rám is hatással voltak közvetlenül és közvetve is, épp amikor kicsit hazalátogattam. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy a Checkpoint nincs veszélyben, nem is lesz - legfeljebb a blog fog elköltözni a blog.hu-ról egy másik helyre.…..
Novák_Gábor 2020.08.13 15:28:05
(Azoknak akik kérdőn állnak a játék vége előtt) Vannak videojátékok amelyek a grafikájukkal nyűgöznek le minket. Vannak amelyek az innovatív játékmenetükkel. Mások a zseniálisan, már-már könyvbe illően profin megírt történetükkel. Nagyon ritka azon esetek száma amikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Igen, mostanában sűrűbben voltak/vannak adások, és ezt köszönjétek I. Gyula pápának, aki időszámításunk szerint 350-ben be akart tartani az év végi pogány ünnepeknek, ezért elrendelte, hogy a Megváltó születésnapja december 25. legyen, hogy aztán az erről való megemlékezés összefonódjon ajándékozós…..