Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán 1 GÉNIUSZ

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen most nem azokról lesz szó, akik az Egyesült Államokban élnek (illetve is, de csak érintőlegesen), hanem azokról, akik odalátogatnak és sajnos orvosra lesz szükségük. Így járt a Kanadában élő Steve is a feleségével. Lássuk, miket tapasztaltak! Neked is van külföldi kórházi élményed? Írd…..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2020.02.22 09:05:58
index.hu/kulfold/2019/06/16/neha_ajandek_a_borton_bunozes_ingyen_orvosi_ellatasert_magany_ellen_hajlekert/

Az indexes cikk arrol szol, hogy sok ember amerikaban csak ugy juthat orvosi ellatashoz ha bortonbe vonul, mert a rabok kapnak ingyenes orvosi ellatast.
Ezert sokan csak azert kovetnek el buncselekmenyt, hogy bortonbe kerulve megmentsek az eletuket.
Az emberek valaszthatnak a borton es halal kozt, ez az amerikai alom.
Az Ipsos kéthavi rendszerességgel publikált, a világ 28 országában végzett kutatása szerint a magyarokat az egészségügy állapota és a szegénység aggasztja leginkább, a harmadik helyen a korrupció áll. Január végén jelent meg az Ipsos legfrissebb, ’What Worries the World’ című felmérése, amely 28…..
Bravúros húzás...
Orbán 1 GÉNIUSZ 2020.01.28 22:35:08
@6.Lenin: "Szíjjárto azért nyitotta meg, mert a fideszesekre ez a vírus nem veszélyes, csak a ballibbantakra. "

Orban tenyleg egy zseni. Elintezuk a libsiket, es senki nem szolhat egy szot sem.
Harrach Péter szerint 2022-ben a KDNP önállóan is bejutna a parlamentbe. A magát mostanság egyedül a bukott vasárnapi boltzárral és Semjén Zsolt vadászemlékeivel megkülönböztetni próbáló kereszténydemokraták támogatottságát 2002 óta nem látta senki. Mit gondoltok?..
Nem áldozza be Győrt Budapestért. ..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.10.12 19:51:21
@Veszéjben a lyogállamiság !: Szerintem az is egy faszság, amihez senkinek semmi köze. Mindenki azzal szexel kölcsönös beleegyezés után akivel akar, és amennyit akar. Ha Orbán napi 10 kurvával szexelne a parlamentben elő közvetítés alatt, az se zavarna, ha egyébbként az ország ügyeit továbbra is rendben intézné.
(ha lehet, akkor persze mégse az ülésterembe csinálja, adjuk meg a tiszteletet a helynek)
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.10.12 21:20:37
@látjátok feleim szümtükkel: "De ha lehet, akkor ne is hivatkozzanak az isten, haza, család triumfra, mert a keresztényi értékekre nem az jellenző, hogy le kell videózni emlékül.;D "

Nevetséges, hogy állandóan kigunyoljátok, keresztény vallást, de azért rendszeresen megprobáltok minket kioktatni a keresztény hitből.

Miközben EZER MILLIOSZOR elmondtuk, és hallotátok, hogy nem a vallásról, istenhitről van szó, hanem az 1000 évnyi keresztény hit által jól rosszúl kialakított világunk védelméről.
Ugyan miért ne szexelhetne valaki tetszőlegesen, aki egyébbkent szeretné megőrizni, a kereszténység által kialakitott társadalmi rendünket. Vagy aki hisz istenben, van valamilyen viszonya, van véleménye isten mibenlétéről az ugyan miért ne szexelhetne akárhányszor amikor kedve van.
SEMMIFÉLE ELLENTMONDÁS NINCS A SZEX, AZ ISTEN HIT, VAGY A TÁRSADALMI RENDÜNK MEGŐRZÉSE KÖZÖTT.
Persze értem, hogy ez csak primitiv aljas támadás a kereszténységet megvetők, elutasítok részéről, hogy a keresztény vallás LEGNAGYOBB FASZSÁGÁVAL a szex elleneséggel támadják a nemzeti oldalt.
B. laptopjának kijelzője tud időzíteni: a jótállási idő utolsó napján mondta be az unalmast. Ez a 90. napot jelenti, ám szakértőink válaszából az is kiderül, hogy ennél jóval több időnk van hibát jelezni a kereskedő felé. B. viszont már ekkor azt a választ kapta, hogy bukta a jótállást. Az év…..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.10.03 23:52:49
@Orbán 1 GÉNIUSZ: Javitás
Mi a francért kell 200 ezerért megjavitani ?
De sikerült? ..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.09.01 23:39:20
@nincs1itt: A libbantak 10 eve uvoltik, hogy minden heten bukik az Orban, minden heten allamcsod, minden heten kilepunk az uniobol. Nem hogy nem veszuk komolyan ezt a folyamatos vonyitast, hanem annyira unalmas, hogy mar nem is rohogunk rajta. Emlekszem 10 eve az Orban kormany 3. heteben is, mar az volt a vezeto hir hetekig, hogy mindennek vege: A kormany bedontotte a forintot, es vege az orszagnak.
Es most megint egy aktualis tozsdei valtozasbol probalnak vilagvege hangulatott kelteni.
Szanalmas.
Egyszer majd kaméleonfajt neveznek el Orbán Viktorról. ..
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Nyakunkon az előválasztás, aminek a tétje, hogy a lehető legjobb ellenzéki jelölttel le lehessen győzni a Fidesz fővárosi helytartóját. Tarlóst. Miközben a jelöltek szerencsére érdemi szakmai vitát folytatnak, a háttérben megy a fúrás, elárulta-e a DK, egész pontosan…..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.06.21 02:51:28
@csüngőhasú norvégbáró:
Jakab Péter egy szanalmas aggressziv kismalac. Olyan sikeresen epiti a partjat, hogy a szavazoik nagyresze atment a Gyurcsanyhoz. Amit csinal, az a megszunes elotti utolso ketsegbeesett kapalozas.
Mar csak az a kerdes, hogy a Jobbik vagy Mszp szunik meg hamarabb.
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.06.21 11:19:34
@csüngőhasú norvégbáró: Na latod, ez a ti problematok. Az hogy nem gyulolitek elege Orbant. Ha nyerni akartok a kovetkezo barmilyen valasztasokon, akkor SOKKAL JOBBAN KELL GYULOLNI, megalkuvas nelkul gyulolni, gyulolni, gyulolni. Semmi masra nem szabad koncentralni, csak az Orbanfobiara, az Orban gyuloletere, az meghozza az eredmenyt.
Nem kell program, csak a folyamatos esznelkuli Orban gyulolet.
Bayer Zsolt megátkozta azokat, akik szerint a miniszterelnök harácsol. ..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.06.19 22:28:47
@Bryan élete: Idiota. Teljesen nyilvánvaló, hogy a nagy hajó kapitánya, illetve irányító személyzete a felelős. Másképp nem történhetett a baleset, mint hogy azokban a percekben senki nem irányította a Vikinget, csak ment magától percekig. Mert egyébbként lehetetlen, hogy egy kivilágitott 27 méteres hajot ne vegyen észre a kapitány a sötét Dunán.
„Semmi sem rosszabb, semmi sem annyira fájdalmas, romboló, mint a gyanakvás.” (Paula Hawkins) A gyanakvás és kétkedés emberi természetünk része. Hogy mennyire állunk a hatása alatt, az nagyban függ a környezeti tényezőktől, de még inkább az addigi személyes tapasztalatainktól. A meggyőződésünk pedig…..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.06.09 16:35:05
A minap Demeter Szilárd kormányszemély -- korábban az Előretolt Helyőrség nevű fiatalosan hetyke újságnak talán főszerkesztője, manapság a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője -- azt nyilatkozta Kásler HR- és kultuszminiszterrel szinkronban, hogy "kulturális erőközponttá" tenné az intézményét, amire…..
A hatóságok számára elérhetetlen pártblogot Tarlós István a sajtószabadság napja alkalmából tüntette ki. A javaslattevő Borbély Lénárd csepeli polgármester volt, akiről naponta átlagban hármat posztolnak. ..
Árulkodó, hogy Putyin és Orbán díszvendégnek számít Pekingben.  A magyar kormányfő által csodált izraeli történész szerint majd elválik, hogy járható-e az orbáni út, azaz létezhet-e demokrácia egyéni szabadságjogok nélkül, avagy csupán szimpla diktatúráról van szó. Aki nem veszi észre, hogy a…..
Kívül tágasabb Mi is a jelszó? 2019.04.16 06:30:00
E-mail fiókok, közösség oldalak, netbank, webshopok, állami és közüzemi szolgáltatók – tucatnyi helyen használunk jelszavakat, és nem tanácsos mindenhol ugyanazt...
• Májusban az elégedetlenséget megnyergelő populisták csapnak össze az eddigi rend híveivel az urnáknál  • Közép-Európában nem ritkán a gyűlöletbeszédet és a diszkriminációt igyekeznek leplezni a "keresztény értékek" hangoztatásával • Orbán a magyarságkutatás engedélyezésével ideológiai koncot dob…..
• Az EU átaludta az elmúlt 9 évet, de mégis segíthet megmenteni/újjáépíteni a magyar demokráciát  • Orbán téved, ha azt hiszi, hogy a migráció ürügyén fellázíthatja Európát, bár most már Londonban hírügynökséget is beindított a mozgósítás érdekében  • A kormány keresi a kiegyezés lehetőségét az…..
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
Aki valamilyen önsorsontó eszmétől vezérelve, gyakran forgatja az állampárt propaganda termékeit, könnyen azt érezheti: furcsa időörvénybe került. A szerkesztők leporolták a 70-es évek vezércikkeit, és lényegi változtatás nélkül teszik azokat közzé napról napra...
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.04.04 01:30:45
"Vajon, ha a Nyugat lassan száz éve haldoklik, miért vágyik még mindig a világ oda – szellemi, anyagi és fizikai értelemben egyaránt. "

Ez egyre kevesbe igaz.

index.hu/belfold/2019/04/03/budapest_az_igeret_foldje_a_kiabrandult_olasz_fiataloknak/

Igen a nyugat hanyatlik, mi meg megerjuk, hogy az orszagunkat trianonban megcsonkito elrablo orszagok eltunnek a terkeprol. Eloszor elfoglaljak oket az arabok, atveszik az iranyitast, aztan mikor mar nagy tobbsegbe kerulnek, akkor uj iszlam orszagokat fognak alakitani.
Nem fogjuk sajnalni oket, megerdemlik.
• Orbán Viktor abban bízik, hogy az európai választások eredménye révén ki tud keveredni a slamasztikából  • Weber politikai gerince meglehetősen puha, valójában nem túlzottan izgatja , hogy egyes államokban módszeresen nekiestek a jogállamnak  • Netanyahu populista, de ezen a kategórián belül a…..
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.04.03 14:48:42
@csüngőhasú norvégbáró: "mikor tudjuk meg, mi van az ELIOS üggyel?"

Erdekes Ujhelyi istvan tobb szaz millios lakas felujitasarol, amitol csodbe ment a szeviep nem erdeklodtok ilyen kitartoan.
Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.04.03 22:23:16
@MTA rendes tagja: Na ez az. Az orszagnak a kormanynak mar evek ota igy kene reagalni az ilyet pofatlankodasokra. Mikor jon valami arrogans barom, hogy akkor majd, jol kioktat minket demokraciabol, akkor valaszul nekunk is oda kene kuldeni valami testuletet szervezetet akik meg az O demokratikus viszonyaikat vizsgalna.
Es a vegen pedig kiadnank egy kicsit lenezo, sajnalkozo, lesajnalo jelentest a demokraciajukrol. :)) A Szargentini jelenteshez hasonloan beleirni, egy rakas demagog hazugsagot es feligazsagot. Es ha mast nem talalnank, akkor megvadolnank oket rabszolgatartasal, vagy gyarmatositassal, nem szamit hogy regen volt, ezekbe ugyis mindegyik benne volt. :)))