Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eskuvoshonlap.hu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A polgári esküvő rendje sokkal kevésbé kötött, mint a templomi szertartásé, így nagyobb teret kap a saját ízlésvilágotok, egyéniségetek. Kiválaszthatjátok, legyen-e műsor, s ha igen, milyen zenék csendüljenek fel a bevonulástól az első hitvesi csókig. Aztán ott a lakodalom nyitótánccal, programmal,…..
Újra és újra felmerül a kérdés, minek vacakolni egy weblappal, pláne pénzt áldozni rá, ha egyszer a közösségi oldalon is összeránthatjuk a násznépet. Összeszedtük, milyen pro és kontra érvek vannak egyik és másik mellett illetve ellen.  Facebook csoport Előnyök: ingyenes – Lássuk be, ez az első…..
Röviden és tömören: sosem lehet túl korai! És bővebben? Elhangzott a nagy kérdés, eljegyeztétek egymást, és elkezditek a szervezkedést. Tulajdonképpen már ekkor érdemes elindítani a weblapotokat, így bevonhatjátok a fontos embereket is a készülődésbe. Blogszerűen megírhatjátok a szervezés lényeges…..
Kép forrása: www.eskuvoshonlap.hu Igen, sokunknak ez az első reakciója. Aztán azt gondoljuk, fölösleges faxniról van szó. Minek a neten közzétenni az esküvőnk adatait? Nincs nekünk elég bajunk a nagy nap megszervezésével? Hogy mi az az esküvői weboldal, tulajdonképpen egyértelmű: olyan online…..
Az esküvő két ember szerelmének és nagy elhatározásának ünnepe, minden részletnek ezt kell hangsúlyoznia, a nagy napnak elsősorban az ifjú párhoz, az ő ízlésvilágához kell passzolnia. Emellett azonban nem árt egy pillantást vetni arra, a szakértők milyen trendeket látnak kibontakozni, milyen divatot…..