Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baledizolad

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
baledizolad Napnál világosabb 2007.01.11 17:59:44
BródyCaffee kilenc-tíztájt?Egy asztal egy sorsör egysor gondolat némikilégzés-belégzés, kikihogy de én lenni agyhalott.Kiráérkijön_menjünk_jerjünk!Munkanap_vég..
Csak próbálgatom ezt a találkahelyet, örülök, hogy erre járunk. Most egy képet próbálok ideállítani. Nem hoz működésbe semmiféle lobbanószart, csak egy mandalára emlékeztetetett, gondoltam ajándéknak megjárja De nem akar középre menni. Pedig mandala, és annak középen a…..
nemtudom ,h valaha is átvergődök-e ezen a rendszeren, de félő, hogy beleveszek..mert ahogy Balázsunk mondta először azt hittem azért nem megy mert anyáék közben beszéltek meg mentek jöttek és nem tudtam rá odafigyelni .. aztán másodszori nekifutás után is még visszapofázott..…..
baledizolad remeteség 2006.12.13 19:53:00
ma nem mozdultam ki itthonról kikapcsoltam a telefont és leszedtem a kaputelefont besötétítettem és kizárólag gyertyával világítok csak én és a fizikai kémia :) közben ezt leltem már sokadszor: kétfarkú kutya valóságteremtő központtovábbá ha idő szűkében hihetetlenül…..
,hogy elmondhassa a Zolinak ,hogy hol tudja beállítani az emilcím elé azt ,h f_zoli vagy vlmi, mer a Balázs nemigen igazodik ki ahogy látom...köszi. Zoli..
még blogozni se.....