Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orbántrollirtó

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 alkalmazott, 0 bevétel, nem csoda, hogy jól jön az a kevéske brüsszeli apanázs. ..
orbántrollirtó 2020.04.23 22:37:13
@a nagy hohohorgász:

Te agyatlan orbánseggnyaló! Megcsináltad a hatszázadik nickedet is? Mindenki csak röhög rajtad te bérhazudozó hatökör!
Vannak ügyek, amelyeket jobb hagyni a francba, mert tuti bukók. Ezeket inkább agyonhallgatják azok, akik szarul jönnek ki belőle. De Magyarország más. Ha valami rájuk nézve nagyon ciki, az Orbán-propaganda annyira magabiztos, hogy a sunnyogás helyett az aljas, gonosz ellentámadást választja.  Mert…..
Váratlanul vizsgafeladatot kapott az Orbán-kormány: jött a nagy semmiből egy szép kis gazdasági válság. Járvány okozta, nem számíthattak rá, mint ahogy senki nem is számított rá. De most homorítani kell. Ez most nem kommunikációs feladat, nem az van, hogy tematizálunk és kamuzunk, hogy az emberek…..
A Századvég már méri, mennyien támogatnák ezt - állítja egy belső körös kormányember. ..
orbántrollirtó 2020.02.12 10:47:09
@antiinternáci:

"Figyelj, a fidesz "lopásait" a bolsevisták mondják, tehát én nem hiszem el"

Te mint szarházi orbánista bértroll, mi mást tehetnél? Ezért kell itt rohadnod 30 nicken reggeltől estig. Hazudsz ezerrel, mentegeted a fideszes bűnszövetkezetet, mint a geci gazdád.
Orbán aggódik, hogy Európa megfogadja a javaslatát, és átveszi az osztrák modellt. ..
orbántrollirtó 2019.12.31 12:21:50
@Muhammad Balfas: @csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Na ez már döfi! A hülye orbántrollunk saját magával beszélget a nickjein! Akkora egyetértésben van önmagával, hogy kinyalja a saját seggét!
orbántrollirtó 2019.12.31 12:40:43
@Tényelek:

Szarházi orbántroll! Hazudtál te már nagyobbat is, például így: "A liberális demokráciák olyan szintű diktatúra felé haladnak öles léptekkel, amilyet még nem látott a történelem. "

Fogd az összes nicked s takarodj az illiberális hazugságaiddal az origóra te ócska troll, de előtt dugd fel az összes rátok rohadt választási krumplit a seggedbe!
orbántrollirtó 2019.12.31 13:50:30
@havrilla: l@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: @6.Lenin:

Még mindig itt látlak te nyomorult orbántroll? Még szilveszter napján is az egyetlen örömöd a tolvaj gazdád ülepének nyalása, akit az egész fejlett világ kerül már mint a pestist!

Ez már beteges bazdmeg! Búj vissza a gazdád seggébe, így együtt utazhatsz kezelésre Grázba!
A Momentum a Soros, meg az új Gyurcsány. ..
orbántrollirtó 2019.12.29 12:33:49
@Behaton:

Egyre szánalmasabb vagy te bérhazudozó orbántroll. A hitvány fideszfajtád saját arcára formálta az országot, hiszen egy tökhülye tolvaj gázszerelő lett a leggazdagabb magyar a tökhülyék és a hozzád hasonló gerinctelen szarházik támogatásával.

Nyilvánvaló, hogy értelmes népet tartósan átbaszni nem lehet, ezért a rövidesen bukni fogtok, olyan csúfosan ahogyan most Budapesten. A tróger tolvaj gazemberek sorsa mindenhol ez.
orbántrollirtó 2019.12.29 13:38:33
@Behaton:

Lassan olyan folyékonyan hazudsz, mint a tolvaj orbán.

2022 után nem arra számítunk, amit te itt hazudsz, hanem ehelyett a jogállam helyreállítása jön, elszámoltatás, és a korrupt tolvaj orbánbanda rács mögé kerülése.

Ezért van az összefogás jobbiktól, a momentumon át a pm-n keresztül az mszp-ig. Vagyis két pólusra szakadt az ország: a korrupt fideszre, és a becsületes, demokrációt akaró magyar népre, aki a tolvaj fideszt el akarja számoltatni.

Az orbánista hazugságaidon csak röhögünk, azt a rátok rohadt választási krumplival együtt nyugodtan feldughatod a seggedbe.
orbántrollirtó 2019.12.29 16:22:36
@Behaton:

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: @Muhammad Balfas:

Te szánalmas orbánista bérhazudozó troll! Egy ostoba bohóc vagy az összes nickeden. De jól van ez így, gürizzél csak szépen a trollösztöndíjadért!

S ha kész vagy, fogd az összes orbánista hazugságod, meg a választások után rátok rohadt krumplit, s dugd fel a seggedbe.
Erről a legnagyobb magyarországi vallási szervezet, a katolikus egyház feje, Erdő Péter bíboros beszélt...
orbántrollirtó 2019.12.27 08:48:04
@Muhammad Balfas: @Grimbusz Makszimusz

Te gyökér orbánbérenc! A tolvaj orbángazdádnak 400 milliárdos vagyona van! Mészárost megbízva lopta! Hát akkor mi a faszról beszélsz, te szarházi troll?Takarodj a kurva anyába az origóra, az ilyen tetves orbánbérenceknek ott a helye! :
A haszon a pénztárcáé lett volna, a veszteség az adófizetőké...
orbántrollirtó 2019.12.23 16:28:47
@MAXVALL bircaman közíró:

Éhes vagy? Még zabálni is akarsz? Hát a tolvaj gazdád seggének nyalásával már be sem éred?
orbántrollirtó 2019.12.23 16:31:54
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Te nyomorult troll! Egész évben más sem csináltál csak a tolvaj, korrupt gazdád seggét nyaltad. Undorító egy fajta vagy, igazi szolgaságra termett.

2022 után viszont már csak a börtönlátogatások alkalmával fényezheted a valagát.
Magyarország továbbra is keresztbe fekszik szinte minden olyan kezdeményezés előtt, melyek az EU távlati céljait szolgálnák. Különösen a klímaváltozás elleni harc és a menekültkérdés megoldása számítanak elvetendő témáknak a magyar diplomácia gyakorlatában, melyhez általában a V4-ek közül sikerül…..
orbántrollirtó 2019.06.24 09:27:16
@MAXVAL bircaman közíró:

Te hazaáruló orbánbérenc nyomorult birka! Ki kíváncsi rád he? Semmi újat nem tudsz hazudni a köztévéhez képest, akkor meg minek vagy itt? Takarodj a kurva anyádba innen te fizetett orbán troll.
orbántrollirtó 2019.06.24 11:08:25
@Nincs közöttünk csicska: @nemecsekerno_007: @Cycmen: @Minden ballib bérretteg:

Te rohadék troll, hány nicken akarsz itt még hazudozni, a hazug gazdád érdekében? Takarodj innen az origóra te gerinctelen fideszes csúszó mászó!
orbántrollirtó 2019.06.24 17:03:29
@dunántúli gyerek: @Nincs közöttünk csicska: @arabok balrol: @MAXVAL bircaman közíró:

Te tökhülye orbán troll! Hány nicken akarod még nyalni a tolvaj gazdád seggét? Te idióta, ha 20 nicken csinálod azt hiszed kurva sokan vagytok? Már a saját pártcsaládotoknak is vállalhatatlanok vagytok. Ez ám a szégyen te egyetlen orbánista fasz. Takarodj a kurva anyádba innen valamelyik fideszes szennylapra ott hazudozzál.
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
orbántrollirtó 2019.05.13 21:57:38
@Tényelek: @FCUK5: @Szergej Szergejevics Szergejev: @csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Te szánalmas, nyomoronc orbán troll. Te éppen olyan hazug, jellemtelen alak vagy, mint a korrupt gazdád. Takarodj innen az origóra az ócska hazugságaiddal meg a nickjeiddel együtt.
Bár úgy tűnik, egyszerre csak egy dolgot. A kép a budapesti (sőt: budai, XII. kerületi) Szent János Kórházban készült 2019. május 2-án. De senki ne vigyen nekik T-elosztót, mert simán lehet, hogy a biztosíték nem bírja...
orbántrollirtó 2019.05.05 13:13:31
@Ma is mentek gecizni?: @putris72: @Pipas:

Már megint itt vagy te nyomoronc orbánpropagandista egy csomó nicken. Úgy hazudsz mint a tolvaj orbán. Takarodj innen te gerinctelen fideszbérenc.
orbántrollirtó 2019.05.05 14:07:42
@Ménár Atya:

Te hülye hazudozó troll! Hány nicken akarsz itt még hazudozni, te rohadék orbán szolga? Szétrohasztottátok az egészségügyet ti mocskos fideszesek! Már csak megdögleni járnak oda a magyarok nem gyógyulni.
Stadionokra meg lopásra van pénz mi? Takarodj innen az origóra te ócska orbánista hazudozó.
A címben olvasható jelző nem tetszik. Bangóné Borbély Ildikó azonban ragaszkodik a tökösséghez. Már hét éve is kacérkodott vele, mondván: „Tökösebbek vagyunk, mint sok-sok férfi ebben a pártban.” (YouTube.com, 2012. május 3.) Ezt még lehetne úgy értelmezni, hogy voltaképpen nem is önmagára értette,…..
orbántrollirtó 2019.05.01 12:20:01
@midnight coder:

Te szánalmas fideszpropagandista troll! Még május elsején is korrupt gazdádat kell mentegetned? Nem loptatok még eleget? Nem elég mészáros 300 milliárdja, lázár vadászkastélya, orbán huszonéves vejének 50 milliós terepjárója, meg az 13 milliárd a lámpabizniszből? Mennyit akartok még lopni a néptől?

Tűnj innen te gazember, menj a lopott sajtótok valamelyikére, ott hazudozzál.
• Ilyen nincs és mégis van: az unió azokat pénzeli, akik fel akarják számolni • A magyar kormány szinte teljes egészében megszállta a médiát, viszont Orbán hiába állítja, hogy gazdasági aranykort élünk át, módszeresen az ország alatt fűrészeli a fát  • A hatalom elvonja a levegőt az ellenzéktől a…..
orbántrollirtó 2019.04.20 09:54:04
@Helga Beauty Salon: @John Brennan: @közíró MAXVAL bircaman:

Haver! Még mindig itt vagy? Senki nem kíváncsi a rohadt fideszes hazugságaidra, takarodj a kurva anyádba innen, éppen eleget hazudtál ma már.
orbántrollirtó 2019.04.20 15:17:00
@feketehun:"nem tudhatod, hogy reagáltam-e már fideszes fake news-ra hasonló módon"

Haver! Dehogynem! Ugyanis, megnéztem a hozzászólásaidat. Így biztos, hogy még ebben is hazudtál.
Lebuktál haver, nagyon csúnyán. Ez nyamvadt internet, mi? Kiderült, hogy egy szarházi hazug alak vagy, egy ócska fideszbérenc, semmi más.
orbántrollirtó 2019.04.20 16:40:50
@feketehun:

Haver! Bizonyítottan egy hazug ember vagy. Mehetsz vissza a tolvaj gazdád seggébe sírni, hogy nagyon csúnyán lebuktál.
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
orbántrollirtó 2019.04.17 15:01:05
@midnight coder: @sírjatok: @Rettegek mert ballib vagyok: @Helga Beauty Salon: @nemecsekerno_007:

The nyomoronc orbán troll. Már megint egy csomó nickeddel mentegeted a tolvaj orbánt reggeltől folyamatosan itt baszod a ludat!

Ne szennyezd a szabad sajtót, takarodj innen az origóra vagy valamelyik fideszes szennylapra te hazudozó patkány fidesz propagandista.
orbántrollirtó 2019.04.17 23:07:07
@erkölcsi hulla: @Sir Galahad: @Larry Silverstein:

Te nyomorék hazug propangadista orbántroll. Takarodj a korrupt fideszes kurva anyádba innen, ki a fasz kíváncsi a hazugságaidra.
Látszólag érthetetlen, miért hunyászkodik meg Orbán Viktor az Európai Néppárt akaratára, és töri meg látványosan állítólag törhetetlen gerincét – miközben mások tárt karokkal és feltételek nélkül fogadnák. Csak a szélsőjobbon nem elég hatékony Putyin számára a Fidesz, mint trójai faló...
orbántrollirtó 2019.04.10 15:39:13
@Furulyás Ferencné Tóth Aranka: @Helga Beauty Salon: @közíró MAXVAL bircaman:

Te nyomoronc fideszpropagandista troll. Megjelenik egy normális írás és te a nap bármely szakában azonnal igyekszel ráhányni az orbáni moslékot.

Takarodj innen a kurva anyádba, mert senki nem kíváncsi már rátok országtönkretevő, korrupt, hazudozó fideszesekre.

Szégyent hoztatok Magyarországra, szégyent hoztatok a magyar népre. Lezüllesztettétek, kiraboltátok az országot. A kurva anyátokat!
orbántrollirtó 2019.04.10 16:51:50
@torró: @putris72:

Te nyomoronc fidesztroll! Ha új nickeket használsz akkor is látni, hogy ugyanaz a szarfaszú hazug orbán propaganda troll vagy.

Nem loptatok még eleget te patkány? Nem elég nektek orbán ráhel 12 milliós karórája, 1 millió forintos váltáskája, és Tiborcz 50 milliós extra terepjárója? Nem elég Lázár vadászkastélya, Rogán pasaréti villája? Meg gázszerelő mészáros 300 milliárdja sem elég?

Csak lopni, lopni, lopni? Még, még, még? Takarodj az orbáni moslékkal a kurva anyádba!
Magyarország csak akkor menekülhet meg, ha Olaszország elesik. ..
orbántrollirtó 2019.04.08 16:34:36
@arabok balrol: @VT Man: @Willkommenskultur: @Ménár Atya:

Te nyomorult orbánpropagandista troll! Miközben mások dolgoznak te egész nap csak hányod ide a fideszes moslékot!

Nem loptatok még eleget? Nem elég orbán ráhel 12 milliós karórája, Tiborcz 50 milliós terepjárója, meg a 13 milliárdos lámpabiznisze? Nem elég mészáros gázszerelő yactja, és a 300 milliárdos vagyona. Nem elég még Lázár vadászkastélya sem, és Rogán százmilliői? Mennyit akartok még lopni ti gazember fideszesek?

Takarodj innen te rothadék troll az origóra, a köztévére, vagy a fideszes szennymédiába. Az orbáni moslékra sem Európa sem a magyar nép többsége nem kíváncsi. Menj a kurva anyádba.
orbántrollirtó 2019.04.08 21:23:43
@Ménár Atya: @6.Lenin: @apro_marosan_petergabor: @teéjesenmindegy: @Furulyás Ferencné Tóth Aranka: @arabok balrol:

Te nyomorult fidesz propagandista troll! Azt hiszed ha 5 nicken hazudozol itt egész nap, akkor már tömeg vagy és hisz neked valaki?

Takarodj az orbáni moslékkal az origóra vagy a Ripostra esetleg a köztévébe. Mennyit akartok még lopni? Mészáros 300 milliárdja nem elég? Orbán vejének 50 milliós terepjárója nem elég? Orbán ráhel 12 milliós karórája sem elég? És Lázár vadászkastélya sem elég nagy, lopnátok még többet? Még még és megint csak még?

Ti szemét fideszes tolvajok! Elloptátok az emberek pénzét! Menj a kurva anyádba az összes nickeden te gazember orbán troll!
orbántrollirtó 2019.04.09 09:31:27
@arabok balrol: @Ménár Atya:

Te nyomororék agitpropos hazudós fidesz troll! Takarodj innen a fideszes szennysajtóba, a köztévébe, vagy az origóra, mert itt errefelé az orbáni moslékot nem veszi be senki.

Ti fideszes gazemberek szégyent hoztatok Magyarországra, szégyen hoztatok a magyar népre! Menj az összes nickeden a kurva anyádba.
Mondják, irtózik, mint ördög a tömjénfüsttől. Így van Orbán mindazzal, ami Macront, illetve az egész francia gondolkodást jellemzi. „Liberté, Égalité, Fraternité!„ /Szabadság, egyenlőség, testvériség!”/ a Francia Köztársaság alkotmányának 2. pontjában szereplő mottó ez, amely a Nagy Francia…..
orbántrollirtó 2019.04.07 13:31:57
@Jakab.gipsz: @Ad Dio: @MACISAJT:

Te nyomoronc orbántroll! Mást sem csináltok csak zúdítjátok az országra az aljas hazugságaitokat, elég volt belőletek most már! Ezt mondja Európa, ezt mondja a néppárt és ezt mondja minden becsületes magyar ember!

Takarodj innen a hazugságaiddal meg az orbáni moslékkal a köztévére vagy valamelyik lopott mészáros újságba.
orbántrollirtó 2019.04.07 13:39:32
@szepipiktor: "neomarxista, bolsevik aktivistalapú ellenzéki tervek nem elfogadottak."

Ekkorát hazudni! Leszakad az ég! Bolsevik ellenzék??????? Neomarxista????? Hapsikám, be vagy te drogozva ????

Ja nem! Csak egy rothadék fidesz troll vagy!!

Na takarodj a kurva anyádba innen te fizetett orbánpropagandista patkány!
A miniszterelnök az EP-kampány nyitójában nem sok újdonságot mondott, így nem is ezt kívánom elemezni, hanem összességében Orbán európai törekvéseit, terveit. Orbán Viktor az elmúlt időszakban próbál úgy viselkedni, mintha ő lenne a magyar Trump - vagy inkább az európai Trump-, a különc politikus,…..
orbántrollirtó 2019.04.06 20:18:43
@Pipas: @zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt: @arabok balrol:

Te nyomorult hazug orbántroll. Ha i sorban gyártod a nickjeid és itt baszod a ludat egész nap, akkor azt hiszed hogy tömegnek látszol, te marha?

Az orbáni moslékra már sem Európa sem a magyar nép nem kíváncsi. Takarodj innen a kurva anyádba, vagy az origóra, a köztévére vagy bármelyik hazug fideszes szennylapra.
orbántrollirtó 2019.04.06 20:23:07
@Hungryhorse:

Takarodj innen te hazug orbántroll a kurva anyádba. Ugyanis ORBÁN APJA Orbán Győző MSZMP tag volt és már 1966-ban belépett a komcsi pártba. Orbán pedig kisz titkár és sorosösztöndíjas.
• A Liga vezére a Fidesz korifeusait győzködi, hogy a magyar párt csatlakozzon a populisták-demagógok európai összefogásához  • Orbán azok közé tartozik, akik gátlástalanul meglovagolják a zsidóellenességet, ha politikai érdekeik úgy kívánják  • A nyugati elhárítás sem érti, miért ennyire…..
orbántrollirtó 2019.04.05 12:30:53
@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: @Helga Beauty Salon: @arabok balrol:

Te nyomorék fidesz troll! Már megint itt szennyezed a szabad sajtót. Takarodj innen te rohadt orbán propagandista az origóra a ripostra vagy a köztévére.
Senki nem kíváncsi a lopós hazáruló fideszfajtád hazugságaira.
orbántrollirtó 2019.04.05 12:56:41
@Helga Beauty Salon: @Kivlov: @Ennyi volt lipsikék! Takarodó!:

Te nyomoronc orbántroll! Az egész országra zúdítjátok a hazugságot elég volt belőletek most már! Ezt mondja Európa, ezt mondja a néppárt és ezt mondja minden becsületes magyar ember!
Takarodj innen a hazugságaiddal meg az orbáni moslékkal a köztévére vagy valamelyik lopott mészáros újságba.
orbántrollirtó 2019.04.05 17:23:56
@Helga Beauty Salon:

Úgy látom még mindig itt rohadsz te nyomoronc orbántroll. Napkeltétől napnyugtáig mi?

Képtelen vagy felfogni, hogy a fideszes hazugságokra és az orbáni moslékra senki nem kíváncsi? Takarodj az origóra vagy a kurva anyádba innen, ne szennyezd itt a levegőt.
A legváratlanabb helyről kapott kemény kritikát a kormány propagandagépezete. A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriumának minap lemondott elnöke ugyanis alaposan megtépázta a korábban általa felügyelt kormányzati médiakolhoz tekintélyét. A 476 orgánumot tömörítő alapítvány…..
orbántrollirtó 2019.02.07 16:31:46
@conchita wurst: Haver te vagy itt a nap orbánbarma! Az USA-ban a sajtót a piac tartja el, a fogyasztók, a magáncégek hirdetései, ezért a sajtó nem az állami propaganda szolgája közpénzből, mint nálunk.

Úgyhogy, hiába mentegeted itt a tolvaj gazdád, te hazug orbánbérenc.
orbántrollirtó 2019.02.07 17:18:55
@dunántúli gyerek: Miért ne írhatnák meg? Ha a sajtót a piac tartja el, akkor olyat kell írni, ami az embereket érdekli. Az aktuális kormány seggnyalása kit érdekel? Ezért van az a mondás amivel pártállástól függetlenül egyet lehet érteni: a sajtónak mindig ellenzékinek kell lennie.
Magyarország világcsúcstartó: az utóbbi csaknem 50 évben sehol sem ásták alá ilyen rekordsebességgel a demokráciát.  A trumpi Amerika rossz példával jár elöl a világ autokratái számára, módszereik nagyon is hasonlóak-  Az ököljog az illiberalizmus alapja, ám utóbbi minden, csak nem demokrácia-..
orbántrollirtó 2019.02.06 16:08:10
@Helga Beauty Salon: Már megint az itt rohadsz te nyomorult orbánpropagandista? Takarodj vissza az orbán seggébe senki nem kíváncsi a hazug fajtátokra.
orbántrollirtó 2019.02.06 16:10:48
@John Brennan: Te szarházi orbántroll. Mi a kurva anyádért nem a Magyar Nemzetnél vagy? Ez itt a szabad sajtó, neked mint orbánista hazug szennyalaknak itt semmi dolgod. Takarodj, amíg teheted.
orbántrollirtó 2019.02.06 16:51:07
@Ma is mentek gecizni?: Takarodj innen te mocskos troll, a hazug fideszes kurva anyádba. Menj a mészáros újságaira az összes nickeden , te nyomorult diktatűrapárti senkiházi.
Egészen elképesztő ütemben restaurálja a rendszerváltás előtti állami berendezkedést a harmadik kétharmadát taposó Fidesz. A sajtótól a sportegyesületeken át az állami vállalatokig szinte mindenütt visszaköszönnek az állampárti reflexek, a középvezetők pedig már szinte önként beszántják megmaradt…..
orbántrollirtó 2019.01.31 19:48:46
@MAXVAL bircaman közíró: Takardj az origóra te mocskos orbántroll. Az ilyen hazug alakoknak ott a helyük.
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
orbántrollirtó 2019.01.27 14:51:55
@antiinternáci: Takarodj innen te hitvány orbántroll. Az orbánista hazugságaidra senki nem kíváncsi te gerinctelen nyomorult fideszbérenc.
orbántrollirtó 2019.01.27 14:54:37
@midnightcoder2: Ne szennyezd a szabad sajtót te hazug fideszpropagandista. Takarodj a köztévére vagy a magyar időkre. Ki kíváncsi rátok? Mindenki tudja rólatok, hogy ócska hazug emberek vagytok. Menjetek a kurva anyátokba.
Forrás: atlatszo.hu Egy kis étteremben vagyok munkatársaimmal együtt, a most nyugdíjba vonult kollégámat búcsúztatjuk. A hangulat alakulóban van. A pincérfiút várjuk, hogy koccinthassunk, mert egy Unicumot elfelejtett kihozni. Már harmadjára szólunk neki. Szórakozott, mint egy professzor és…..