Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálka

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint minden évben, úgy idén is számba vesszük, hogy a magyar labdarúgás piramisának három legmagasabb fokán milyen mozgások történtek és mindezeket ábrázoljuk is Magyarország térképén. Ezek a mozgások jó esetben "természetes úton" jönnek létre, vagyis egy csapat kiesik az egyel alacsonyabb…..
Pálka 2016.09.19 17:25:25
@Rich.mond: Igen, én mondjuk szigorúan a mostani állapotokat "tudom", de abból a Szedeák nem egy akkora tétel, ami miatt mondjuk hátrányt szenvedne a többi sportág - a legdurvább a női vízilabdára elköltött tíz millió a városi büdzséből, miközben a lányok egy meccset sem nyertek egész évben - hogy tetézzem, az előző évadban a komplett klub, a legkisebb utánpótlástól a felnőttig egyetlen meccset sem tudott megnyerni.
Szeretné megismerni az amatőr-futball krémjét? De annyira azért nem, hogy ezért végigböngésszen húsz tabellát, esetleg összeállításokat? Akkor Ön jó helyen jár! A Válogatott Blog most nagy országjárásba fog és pár mondatban méltatjuk a megyei első vonal bajnokait, vagy valószínűsíthető bajnokait.…..
Ezeken az oldalakon már keseregtünk sok harmadosztályt érintő dolog felett. Jó pár esetben utólag bebizonyosodott, hogy igazunk volt. És ehhez még hozzájött pár olyan dolog, amit még mi sem hittünk volna. Még nincs hír afelől, hogy melyik NB III-as csapatok jelentkezését fogadja…..
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
Pálka 2014.04.07 10:21:42
@kurgan: Azért a bíró megkenése nagyonnnnnagyon más dolog.
Ez itt egy felhívás focibolondoknak:Az Index és a blog.hu a foci Eb után a világbajnokságra is elindított egy rakás szurkolói blogot. Ghánától Ausztráliáig 24 válogatottat követ indexes vagy Index-barát blogger (A teljes lista itt olvasható nemsokára, most kábé a fele.)Hét…..
Pálka Lélekben pihenőidőn 2008.06.26 18:08:34
Ezen is túlvagyok.Elvileg.Ma volt az utolsó vizsgám,de egyszerűen fel nem tudom fogni.Közli a tanár,hogy csak a jegyzetből kell készülni,majd első vizsgán olyat bekérdezett,amiről alig írtunk,most meg olyat kérdezett,hogy még csak említés szintén sem volt róla szó az ÉN…..
Pálka Start 2008.06.23 20:02:12
Üdvözlök mindenkit!Nos,bár még egy utolsó felvonás hátravan,egy utóvizsga,de most éreztem annyi erőt magamban,hogy elindítsam az én kicsi blogomat:) Régóta tervezem,még a napló-ötlet is erősen kavargott bennem,de maradtam a blognál.Noshát,bár igyekszek minél többet…..