Regisztráció Blogot indítok
Adatok
generator

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emily Ratajkowski saját bevallása szerint is szeret pucérkodni, így minden alkalmat meg is ragad, hogy hódolhasson eme szenvedélyének. A Harper's Bazaar augusztusi számában egy fehér lovat ül meg anyaszült meztelenül. Mona Khun készítette a fotókat...
generator 2016.07.10 11:49:12
Lassan érkeznek a 2016-os modellek, ilyenkor szokás örömködni, illetve szörnyülködni vérmérséklettől függően. Mai cikkemben összeszedtem a -szerintem- legszebb és legcsúnyább Forma-1-es kreálmányokat, új ötleteket szívesen fogadok...
ENTERTAINMENT WEAKLY - Kautzky Armand bársonyos hangjára ébredni maga a gyönyör. Arra ébredni, hogy Kautzky Armand diszkószőrvillantó farmeringben palacsintát süt a Balaton partján, baromi kiábrándító. A közmédia két aktuálisan futó műsorának példáján keresztül…..
generator 2014.08.07 09:38:54
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
generator 2013.09.08 10:35:33
Az ilyen alkalmakat ki kell élvezni. Ritkán jönnek el az életben. Útban a partira Először is: megérkezel, kipakolsz, lezuhanysz, nem veszed elő a számítógépet, nem keresel szállodai wifit, inkább ledőlsz egy órára, fél ötkor keltél, este nem árt frissnek lenned. Hatvan…..
generator 2013.08.06 21:56:55
@R0fike: Csak azért nem, mert nem volt ott a Bende Tibby. :-)
generator 2013.08.06 21:58:24
@Suttora: Csak azért nem, mert nem volt ott a Bende Tibby. :-)
Csabi lábadozásának környékén lelassultak, sőt, teljesen megálltak az események Dezső körül, ezt sokan észrevették már, a fejemhez is vágták páran. Most viszont, hogy újra munkába állt, úgy felpörgött minden, hogy alig győzöm kapkodni a fejemet, nem tudok olyan gyorsan…..
generator 2013.06.09 12:23:33
@Csikós Zsolt: Ez a papírkürtő dolog érdekes. Nálam van egy papírrestaurátor a családban, azt mondja, hogy nem lenne lehetetlen ezeket legyártani.
generator 2013.06.09 16:12:05
@immortalis: Semmi gáz, értem a kérdést. :-)
Amúgy egészen pontosan papír- és bőrrestaurátor.
Pontosan, ahogy mondod.
Íratok, könyvek, kódexek, térképek, stb.
És a könyvek bőrkötései, ilyesmik...
De akadt már pl. háború előtti vívósisak (ez bőr és fém)is.
Megélni belőle, hááát istenem. Van magánrestaurátor is, de inkább levéltárakban, múzeumokban találod őket.
Ezt a munkát nem igazán a pénz miatt szokták csinálni.
Férjcserélő Párkeresés 2. 2013.05.07 17:32:01
Azt látom, hogy most sok szempontból most elég távol van a többes szex megvalósítási projekt - visszacsöppentünk a való életbe, ahol a dolog a rászánható idő és energia hiánya miatt elsikkad. De azért elmondom, hogy milyen csodálatos ötletünk született arra, hogy hogyan…..
Fegyverszakértőt hallgatott meg a bíróság, arról kellett beszámolnia, hogy a lövöldözések helyszínén talált hüvelyek és lövedékek melyik fegyverből származnak. Dr. S. I. lényegében a korábbi szakvéleményeket vizsgálta felül. - Stépán Balázs Dr. S. tavaly…..
generator 2013.03.28 01:11:38
@xanax:

Baz+
Ezek a megöltek egy gyereket is.
Gyanítom, hogy neked még nincs egy sem.
De ha mégis, akkor egy nyugis estéden játssz el a gondolattal, hogy valaki megölte, mindegy, hogy miért.
Garantálom, hogy aznap csak úgy fogsz tudni elaludni, hogy öntudatlanra iszod magadat, te f@szkalap.
Ez a történet nem annyira cuki, mint inkább érdekes. A Mr. Stubbs névre keresztelt 11 éves aligátor igazi világszenzáció lett. A krokodil 8 éve került a központba, viszont túl sok esélyt nem adtak neki, hiszen nem volt farka. Valószínűleg korábban komolyabb…..
Emlékeznek tán, két adással ezelőtt a kompaktálást - mint rendezői terminus technicust - próbáltam nagyjából elmagyarázni önöknek több-kevesebb sikerrel. Nos, a kompaktálás a forgatás szöveges részének (szakszóval: vaker) egyik sarokköve. A másik a hibátlanul elmondott,…..
Szakértők szerint legkevesebb 380 ezer fontért (130 millió forintért) kelhet el Sir Paul 1964-es Aston Martin DB5-öse, amely a jövő heti Automobiles of London aukció egyik sztárja lesz. Elárverezik Michael Schumacher Ferrari F300-as versenyautóját is. Szakértők szerint a klasszikus…..
Subba Programajánló 2012.05.18 10:50:42
generator 2012.05.18 14:49:56
Ha már azt hitték, hogy idén megúszták, ha már sajnálni kezdték azt, hogy nem kapják meg az idei gyönyör-olajpára-puffogás-adagot, akkor tévednek. Mert idén is alapjaiban remeg majd meg a veterán-youngtimer-szcéna. Egy olyan nagyszabású, négynapos dzsembori van kialakulóban,…..
Halogattam, amíg lehetett. Beállítottam a garázsba, és inkább kerülgettem. Ha nagyon útban volt, kiálltam vele egy-két napra, de rettentő nehezen szántam rá magam, hogy megbontsam. Hiszen működött, pöccre indult, sőt, egész jól ment. Még így, legatyásodott kasztnival is mindig…..
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
generator 2012.01.11 00:15:29
@deak.atti:

Pfff...
Én nem veteránozok, csak évente feláll a fütyim, hogy most akkor itt az idő venni valamit.
Idén ez még nem történt meg, de pl. tavaly ilyenkor már gondolatban eladtam egy vesémet, meg a két gyerekemet, plusz a nőmet is kiküldtem a kocsisorra. :)
Eddig mindig győzött a józan ész.

Egy haverom Fiat 500-ban utazik, egyet használ, egyet restaurál(tat). Amióta ismerem.
Nagyjából tudom, hogy mit költött a két kocsira, meg azt is tudom, miért készül olyan lassan a restaurált 500N.
Például annak nem 110-ig hanem csak 100-ig skálázott sebességmérője van. Illetve égen-földön nincs.
A ponyva a motorháztetőig hátrahúzható mint a Kacsán. Sehol nincs. Mechanika végképp.
A motorja kisebb, évekbe telt mire lett egy nagyobb, ami legalább azonos évjárat. Aztán még pár év, mire lett egy tényleg bele való.
Homlokfal, amin nincs ott az irányjelző helye, nincs. Lehet csináltatni, egy vagyonért.
Más a hátsó lámpatest. Nincs.

Évek alatt, azért minden meglett, így, vagy úgy.

Slusszpoén:
Az alvázszám alapján kiderült, hogy ez egy átmeneti példány, 500N és 500D alkatrészekből összerakva, úgyhogy néhány alkatrész ahogy jött, úgy ment.

Ja,és a presztízs?
Vidám részegek ugrálnak éjszaka a csomagtartón, vagy megpróbálják a kilincsnél fogva arrébtenni az autót.
Gondolom a Waresznél sem jobb a helyzet.
generator 2012.01.11 11:25:37
@fogash:
Figyi, valamit félreértesz, nem írtam olyat, hogy a restaurált autóval történnek ilyesmik. Nem is történhetne, mivel még készül.
A másik autó egy felújított, nem restaurált, napi használatra szánt valami. Ami ugye idővel elhasználódik. A garázs szép és jó, de te sem ott állítod fel ahol akarod, ugye? ;)
generator 2012.01.11 14:16:19
@Csikós Zsolt: Szia, köszi a kiigazítást.
Igen, a Dj-ről van szó.
Belső levelezőlistánk lényegében egy feneketlen, folyton dagadó zsák, telis-tele ötletekkel, vitával és zsibongással. Néha azonban - mintegy nyugtatóként - valaki beküld egy képet, melyre mindenki csak halk óóó-val válaszol. Ilyenkor egy pillanatra megnyugszanak a kedélyek,…..
A napokban írtunk róla, hogy Madonna fog fellépni jövő februárban a következő Super Bowlon, ami minden évben a legnézettebb tévéműsor az Egyesült Államokban. A bejelentés után nem sokkal a TMZ.com, az egyik legfontosabb hollywoodi bulvároldal riportere összetalálkozott Gene…..
Belevágtak, csinálják, mi pedig drukkolunk nekik. Végre valakik, akik nem csak panaszkodnak, hanem összedugják a fejüket és akarnak, tesznek.Mai tesztünk blogposztja...
generator 2011.07.06 01:35:17
@ommm: A GT Legends kimaradt.
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
generator 2010.12.11 20:40:59
Nem mondanám, hogy Valentino Rossi rendelkezne a néhai Gyurcsók mester hihetetlen tudásával, és a távolból operálná a rákot televízión keresztül, viszont szakértelme a motorkerékpárok terelgetésében kétségbevonhatatlan. Yamahás korszakának méltó emléke ez az olajnyomat,…..
generator 2010.12.11 20:12:59
17
Régóta remény sem volt rá, hogy valaki nemzetközi szinten is komoly autóversenyzővé váljon Magyarországról, pedig jól jönne nekünk egy Talmácsi, aki négy keréken bizonyít. Kesjár Csaba elhunyt, mielőtt valakivé válhatott volna, Baumgartnerből pedig hiányzott az a kicsi plusz…..
generator 2010.12.11 17:20:27
Lehet vele versenygépet is hajtani, méghozzá jó gyorsan. Ma már több szakágban is előfordulnak dízel-versenyautók, de a műfaj egyik királya kétségtelenül a Peugeot 908-asa, amely egyszer már a Le Mans-i 24 óráson is legyőzte a félelmetes Audikat. Amiket mellesleg szintén…..
generator 2010.12.11 17:00:42
generator 2010.12.11 17:02:11
@Gazdagréti Jack Bauer: gyors vagy, mint az ipari villám XD
A következő kérdés a csikósistáknak szól, és szinte biztos, hogy rengetegen tudják, úgyhogy égjen az a klaviatúra, izzon a küld gomb, mert itt a gyorsaság fog számítani. Tehát mi volt a rendszáma Csikós állólámpásának, amelyet negyvenezerért lakatoltak és esküvői autó is…..
generator 2010.12.11 15:41:08
Ha te is lélegzet visszafojtva követted Csikós Ponton vásárlási saga-ját, akkor könnyen megnyereted ezt a szuper KTM motormodellt. A kérdés mindössze annyi, hogy: Melyik hónap melyik napján rekedt Csikós és a Ponton Puttgardenben? ..
generator 2010.12.11 15:30:41
Azaz ló és lovasa. Találó kifejezés, ráadásul japánul még a sóskaleves is úgy hangzik, mint valami nagyon veszélyes fegyveres mozgalom, az pedig, hogy ló és lovasa egyszerűen nem lehet rossz. Ahogy az MX-5 sem az, bármennyire is szeretik nyelvükre venni a lóerőmániások, itt…..
generator 2010.12.11 11:50:51