Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flood

0 bejegyzést írt és 1698 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már senkit nem lep meg, hogy a neten minden és mindenki photosoppolva van. Digitális smirglipapírral darálják le kegyetlenül a szeplőket, a bőrhibákat, a tetoválásokat. Kézlegyintéssel tüntetik el a hájhurkákat, a narancsbőrt. Szempillantás alatt tűnnek el a szarkalábak,…..
Flood 2013.10.15 00:49:07
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..
„Maga a tömegkommunikációs eszköz az üzenet, a tartalom csak a szelet hús, amit a betörő visz magával elménk házőrzőjének megtévesztésére...” -Marshall McLuhan- Marshall McLuhan szavai valamikor a 60-as években kerültek leírásra, korát kicsit meghaladó módon. Azokban…..
Flood 2013.04.05 01:49:45
Jól jött ez a post (bár tényleg marhahosszú volt :).
Eddig is éreztem, hogy gondok vannak; órákat töltök el fölöslegesen a neten, vannak napjaim, amik a Facebook-Index-e-mail bermuda háromszögben telnek, és gyakran inkább 'fel-felnézek' ezekre az oldalakra (meg azokra, amik ide vannak linkelve), mintsem a tényleges teendőimmel foglalkoznék. És bár bizonyíthatóan nem állíthatom, de félek, hogy én is megindultam az elbutulás lejtőjén, köszönhetően a sok felesleges információnak, amiknek min. 80%-át meg is bánom, hogy elolvastam és később soha nem is veszem hasznát.

Sajnos én még nem jöttem rá, hogy lehetne visszafordítani ezt a folyamatot (és ebben az írásban se igazán találtam a választ). Volt már, hogy deaktiváltam magam Fb-ról, nem is hiányzott, de mivel sok emberrel csak így tudom tartani a kapcsolatot (jelenleg külföldön élek), ezért ez se megoldás.

Az Indexet is kénytelen vagyok néha nézni (nem akarok teljesen lemaradni az otthoni hírekről), de sajnos az elmúlt pár évben az is olyan irányba változott, hogy beömlesztenek több száz linket a főoldalra, és azokból kéne kiválasztani az értékeseket. Általában nem szokott sikerülni. Mondjuk, míg végignézem az oldalt, már az önmagában vagy 10 perc, annyi minden van már ott.

Egyébként nem tudom, más is megfigyelte-e ezt a tendenciát, de nagyon sok oldalon ez megy. Megnyitsz egy cikket, és jönnek az "Ezt már olvasta?", "Ezt is ajánljuk", "A rovat cikkeiből", "Ha ez tetszett, ez is érdekelheti" kezdetű ajánlók, és ember legyen a talpán, aki nem csábul el.

És hiányzik a könyvolvasás is, talán évek óta nem olvastam már nem-tankönyvet. Persze kifogások mindig vannak...

Nagyon nehéz lejönni ezekről a dolgokról. Tényleg olyanok, mint a drogok, csak sokkal könnyebben hozzáférhetőek, emiatt még veszélyesebbek.

Mindenesetre a blogot Kedvencekbe raktam, van itt még néhány érdekesnek tűnő post (remélem nem lesz időpazarlás az elolvasásuk :)
Egy Sonali Mukherjee nevű nő nyerte meg az indiai Legyen ön is milliomos! vetélkedő tízmillió forintos (kb. 45 000 dolláros) fődíját, és ha van valaki, akitől egy fillért nem sajnálunk, az ő. Kilenc évvel ezelőtt az akkor még egyetemista nő kollégiumi szobájába három…..
Streetpong: igazi közösségépítés pár másodpercre és még azt is mutatja, mennyi van hátra a pirosból, zöldből. Nagyon tetszik! (via: popupcity) Egy kis kiegészítés: igen, mint azt többen is jeleztétek kommentekben, ez egyelőre csak egy egy modell, nem a valós élet. Ez azonban…..
Mi is javában nézzük az Olimpiát, ezért nézzétek el nekünk, hogy a blogra nem fordítunk annyi időt, mint az utóbbi hetekben. Természetesen, Hajrá magyarok! Gratulálunk minden magyar sportolónak, akik részvételükkel és eredményeikkel öregbítik Magyarország hírét, és…..
Flood 2012.08.04 12:58:20
@fanatikus analitikus: buzik vagytok...
Tetovált lányok Jenny P 2012.03.07 13:35:00
..
Flood 2012.03.08 01:12:32
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
Flood 2011.09.08 23:03:05
@benedek bence: Na erre én is kurvára kíváncsi leszek!
(eddig csak Read-only üzemmódban látogattam a blogot, elég jó meglátásaid vannak, bár azért 100 %-osan nem egyezik a véleményünk mindenről)

BTW okt.-től kiköltözök Londonba és az edzéseket ott is folytatni szeretném, ezért neten már nézegettem, h milyen tápot tudok majd tolni mellé.
Mivel az elmúlt 4-5 évben főként Scitec-et használtam (bár már hallottam innen-onnan, hogy nem túl jó áru), próbáltam annak a beszerezhetőségét felkutatni, és meglepődve tapasztaltam, hogy kb. képtelenség ott hozzájutni, csak 1-2 magányos harcos árul tőlük neten ezt-azt (mondjuk lehet ők is csak hogy megszabaduljanak végre tőle?)
Na most ha egy ekkora világvárosban ennyire nincs jelen a cég, az egy kicsit elgondolkodtat; illetve sztem a korábban belinkelt marketingvideónak is pöttyet ellent mond.

Erre adjon nekem vki vmi meggyőző magyarázatot!
A magyar televíziózás egyik legszerencsétlenebb címe díjra is esélyes névvel bíró TV2-reality, az ÖsszeEsküvők hamarosan elindul a rögös úton, és próbál való világos nézettséget összeszedni. A műsorban 12 nő verseng hat faszi kegyeiért, amit csak akkor nyernek el…..
Flood 2011.09.08 18:49:19
Szerencsére van sok olvasója a blognak, szerencsére van fényképezőgépük, és szerencsére ezerszer jobb fotókat készítenek, mint az én béna képeim. Így most LoviGabi nicknevű olvasóm gyönyörű panorámafotóiban gyönyörködhettek.Egyrészt, aki nem szokott erre járni,…..
Sajnos az eredeti képek kicsit eltűntek, úgyhogy most kibővített verzióval kárpótolok mindenkit.    + YouTube videó helyett videó a fotózásról:   Inked Magazine - Arabella Drummond from Thomas Hole on Vimeo...
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Flood 2011.08.08 23:46:31
Flood 2011.08.09 00:34:16
@dekol84: bírom a vitatkozási és érvelési technikád, annyira kifinomult és intelligens :DD
Hölgyeim! Íme az új Old Spice-reklámarc, akiről egyelőre nem tudjuk, hogy csak részben, vagy teljesen helyetesíti-e az online szenzációt, Isaiah Mustafát, akivel a márka és a Wieden+Kennedy díjak tömkelegét söpörte be az elmúlt egy évben.    Az új ember Fabio,…..
Subba Pózolj pénzzel! 2011.07.13 02:51:00
Floyd Mayweather, profi boxoló száz dollárost éget egy szórakozóhelyen. ..
Első férfialanyunk Nagy Sanyi, aki szerintünk egy kedves, visszafogott, de öntudatos mamakedvence érettségizőre hajaz ebben a szerelésben.  - Egyszerre tűnik hevenyészettnek és kellemesen frissnek az összhatás. Neked hogy tetszik?  - Valóban friss és fiatalos. A…..
Flood 2011.07.12 20:09:14
Tatár Csillát kedveljük, haragudjatok meg ránk ezért, de mi ezt is vállaljuk. Csilla helyesen válaszolgat bármit kérdezünk, de néha azért ő is meglepődik. Technikai bajaink vannak a soundon, forgatunk, forgatunk, csak az a fránya vágás... reméljük reggel, már jó lesz...
Flood 2011.07.10 14:46:08
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
Ladycamp Budapest Night Life 2011.07.01 03:02:00
Én sem vagyok normális, hogy meló vagy alvás helyett ezzel foglalkozom, de nem bírok elmenni emellett szó nélkül.Az elmúlt pár napban minden második este adtam az éjszakának, érlelődött bennem egy gondolat, de a mai napon borult a bili. Shantonnal és egy harmadik lánnyal alapozás…..
 Egy fesztiválon, minden olyan ember megjelenik aki be akar kerülni a tudósításokba. Beszámolónk egyik hőse azt tűzte ki magának célul, hogy Sebestyén Balázst majd ő váltja az RTL-nél. Szép terv, reméljük hamar felébred a srác. A másik két szereplőnk, vélhetően az…..
Mint ismert, Tupac Shakur 1996-ban lövöldözés áldozata lett, azt viszont kevesebben tudják, hogy a legendás rappert már 1994-ben is meglőtték. Eddig egyik bűntény elkövetőjét sem sikerült elkapni, viszont most ez némiképp változhat, ugyanis Dexter Isaac, aki jelenleg…..
Flood 2011.06.18 00:53:30
@ddrum77: Neked fájhat!
 Nem tudjuk miért akar lefogyni Schmuck Andor. Nem teljesen tiszták a részletek, valami homályos fogadás van a háttérben. Fura ugyanis, hogy az Aktív azonnal bekajálja a sztorit és ha jön a média jön Norbika és jön Lajsz András. Önök melyik szereplőtől vásárolnának…..
Subba Való Világ: Finálé 2011.05.08 19:36:56
Ma vége!   ..
Flood 2011.05.08 22:28:28
A május 10-én induló Szerelem a legfölsőbb szinteken című napi, párkereső valóságshow-ban szerepet kap várhatóan Olivér, Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva is - már amennyiben Alekosz rábólint a felkérésre. A VV4 után rögvest beköltözik a villába tizenhat, 19 és 44 éves…..
Flood 2011.05.07 12:20:45