Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cassandrova

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljük el, hogy egy puccos fogadáson egy potentát túleszi magát osztrigából, melynek következtében erősen csikar a hasa. Halkan jelzi környezetének, hogy baj van, majd farpofáit összeszorítva, izzadva elkezd oldalazni a toalett felé. Ekkor szembe jön vele egy félig-meddig barátja, akit kizárólag…..
cassandrova 2019.03.28 22:46:28
@Pipas: Én ezt nem hallottam. Viszont látom, hogy ez a rendszer olyan példaképeket állít elénk, akik már tragédiába hajszolták ezt az országot. Aggódom és nem fröcskölődöm, mint annyian a kommentelők között.
  Kedves Tamás,  egykor együtt rúgtuk a bőrt, én emlékszem rád, ez fordítva valószínűleg nem mondható el, de nem baj. Azt mondod, hogy a magyarok szívesen túlóráznak. Azt mondod, hogy Magyarországon az emberek teljesen önszántukból, minden féle ellentételezés elvárása nélkül, szívesen dolgoznak…..
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
cassandrova 2019.01.28 19:37:48
@..,: Egy nagy kockázattal nem számol senki. Két nagyon súlyos atomerőmű baleset volt eddig. Mindegyik után megemelték a biztonsági szintet. A biztonság megduplázása 50-szeres költségnövekedéssel jár. Ha valahol még egy hasonlóan súlyos baleset történik, és tovább növelik a biztonsági előírásokat, akkor a megemelkedő költségek eleve gazdaságtalanná teszik az atomerőmű beruházásokat, vagy esetleg be is tiltják azokat. Ezt a kockázatot az unió második legszegényebb országa nem vállalhatja. Az első legszegényebb már visszalépett (Kozloduj)
Másik az orosz technológia. Az orosz ipar egy gombostűt nem tud EU szabványok és direktívák szerint legyártani. Az atomerőmű terveit sem fogja tudni EN... szabványok szerint engedélyeztetni.
Szabad az Á Félnek 2019.01.22 11:55:43
A Fidesz–KDNP politikusai úgy csinálnak, mintha magabiztosak lennének, de közben félnek. Úgy csinálnak, mintha ők ártatlanok lennének, mint a ma született bárányok, de közben tudják, hogy a lopott pénzen szerzett királyságuk bármikor elveszthet, ezért félnek. Félnek, mert tudják, hogy ha vége a…..
cassandrova 2019.01.22 21:52:52
@Orbán egy Palpatine: nézd meg a "Dallas" címü magyar filmet. Ha egyszer a becsapottak rájönnek, hogy palira vették őket, akkor megállíthatatlanok. A FIDESZ szavazói a fél nép, és a fél nép többségét a falusi lakosság teszi ki. Ők a becsapottak!
cassandrova 2019.01.22 22:04:04
@arabok balrol: némi számítógépes segítséggel.
Markó Péter szociológus, közművelődési szakember, címzetes főiskolai docens, két cikluson keresztül (1998-tól 2006-ig) volt a Vas megyei közgyűlés Fideszes elnöke. Polgári konzervatív gondolkodású politikusként fontosnak tartotta, hogy ő is felszólaljon a szombathelyi ellenzéki pártok,…..
Azt állítja a kormánypárt a legújabb agymenésében, hogy ma Magyarország a legbiztonságosabb ország szerte a nagyvilágon.  Mert hogy itt már nem kell félni este a nagymamát megevő migránstól, a kultúrát fenyegető menekülttől, arra ott a Bayer Zsolt és csapata, és hogy még Brazíliában is csodájára…..