Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eccaecca

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thaiföldre látogatunk ma, ahol Elvira digitális nomádként próbálta megtalálni Phuket élhető oldalát, de a munka mellett eljutott rendkívül érdekes helyekre is. A poszt egy részét gyenge idegzetű olvasóknak nem ajánlom, mert egy olyan fesztiválról szól, amihez kell némi gyomor – a szó szoros és…..
eccaecca 2019.10.24 11:01:28
Gyermeket várni mindenhol öröm, a terhesgondozás rendszere és a kórházi ellátás azonban sokban eltérhet egymástól. Mint a mai posztból kiderül, akár még adott országon belül is. Ma Kanadába látogatunk, ahonnan Laci felesége írta meg élményeit, ami különösen érdekes azért, mert három gyermekük közül…..
eccaecca 2019.02.21 12:33:21
@labirintus1: ezt akartam en is kerdezni.

Nekem ez amugy annyira nem jon be, meg nem voltam terhes soha, de ha egyszer az leszek, tuti kikeszulnek, hogy a 12. hetig varnom kell, mire megnez egy orvos, utana meg csak 1 UH a 20. heten, aztan kalap kabat.
Biztos ez is csak megszokas kerdese, de nekem ennel tobb figyelemre van szuksegem. :D
Bence lassan másfél éve él Ausztriában és mint írja, ő egyszerűen csak jobban szeretett volna keresni és élni, ezért vágott bele a határátkelésbe. Érdekes tapasztalatokkal gazdagodott, mint írja, azt például nem érti, miért kell bántani azokat, akik külföldön képzelik el az életüket. (A képet is ő…..
eccaecca 2019.01.17 14:48:45
@Nancsibacsi: Ha agysebész lenne, akkor is nagy eséllyel nyugat felé vette volna már az irányt. ;)

Egyébként igaza volt a posztolónak a kommentekkel kapcsolatban. Annyira lelombozó ez a rosszindulat, viszont szép képet fest egyesek hozzáállásáról bizonyos szakmák tekintetében. Mintha CNC esztergályos szakemberekre nem lenne szükség, őket lehet köpködni meg lenézni.

Posztolónk a 20-as évei elején jár, innen még bármi lehet. Gratulálok az elhatározáshoz és a bátorsághoz (tudom, hogy sok kellett), remélem szépen alakul majd a karrierje!