Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benny Bug

303 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mítoszlesen Tomino pokla 2022.07.01 14:58:38
Az elátkozott creepypasta Ezúttal egy nagyon para creepypasta történetet mesélek el nektek. Tomino pokla egy nagyon ismert cucc, egyike a legparább sztoriknak, úgyhogy szerintem ne is húzzuk tovább feleslegesen az időt, helyette nézzük meg miről is szól ez a kis bizarr történet. Tartsatok…..
Sziasztok! Már egy ideje sokat töprengtem azon, hogy a szokásos keleti para cuccok és egyéb toplistás kontentek táborát kiegészítenem egy kis hazai ízzel is. Ennek nyomán egy kis utánajárás után döbbentem arra rá, hogy kicsiny hazánkban is számtalan elátkozott vagy éppen paranormális hely létezik,…..
Markus (Mads Mikkelsen), a hivatásos katona szomorú hírt kap: szeretett felesége, Mathilde egy tragikus vonatbalesetben életét vesztette. A férfi azonnal hazatér a háború poklából, ahol aztán kénytelen saját érzései mellett erősen dackorszakos, szeretetre vágyó tinilánya érzéseivel is szembenézni.…..
Mozinapló Dűne - kritika 2021.10.27 18:16:12
A Dűne nem könnyű olvasmány. Hiába van meg benne a szokásos hős és gonosztevő karaktertípusa, egy érdekesen lefestett sci-fi világ, valamint egy drámába bújtatott felnövéstörténet, Frank Herbert klasszikus regénye ugyanis emellett legalább annyira táplálkozik egzisztenciális, spirituális és…..
Benny Bug 2021.11.01 21:22:28
@Morpheus19: Nagyon szerettem volna, de 100km-es körzetben egyetlen mozi sem adja. :(
Volt most egy kis elmaradásom, közeljövőben várható Az utolsó párbaj, Az igazság bajnokai, A francia kiadás no meg a Post Mortem, ennyi biztos eddig. :)
  Sziasztok! Hozzám mindig is közel álltak a különféle városi legendák, mítoszok és rejtélyes történetek, a mai pedig olyan, amiről lehetséges, hogy ti is hallottatok már. Kuchisake-Onna, avagy a felvágott szájú hölgy egyike a legparább, legfűszeresebb Japán rémtörténeteknek, ezért megragadnám az…..
Eddie Brock (Tom Hardy) hellyel-közzel kezdi megszokni a rajta élősködő Venomot. A kettejük között kialakult „se veled, de azért sohasem nélküled” barátság idilljébe egy bizonyos Cletus Kasady (Woody Harrelson) kontárkodik bele: az elítélt bűnöző ugyanis már korábban ígéretet tett arra, hogy lesz…..
Szerintem egy idő után már senki nem tartotta számon, hányszor halasztották el a Nincs idő meghalni bemutatóját. Pedig a projekt körül már előtte is voltak problémák, például a rendezői székbe eredetileg kinézett Danny Boyle (Trainspotting-filmek, Az élet sója) távozása. A sok halasztás miatt…..
A nemes egyszerűséggel Hero/Hős nevet viselő főszereplőnk (Nicolas Cage) nem éppen legjobb napjait éli. Nem elég, hogy keserű múltja elől sem menekülhet, de még egy csinos kis robbanó bőrszerkót is kapott maga mellé. Feladattal bízzák ugyanis meg: kerítse elő a Kormányzó (Bill Moseley) eltűnt…..
Füst Milán számtalan nyelvre lefordított, világszerte ismert regénye, A feleségem története elég régóta megfilmesítésre várt. Enyedi Ildikó már a nyolcvanas évek óta próbálkozik tető alá hozni a projektet, egy ponton még Gérard Depardiueu neve is felmerült főszereplőként. Mégis, csak a Testről és…..
Mozinapló A védenc - kritika 2021.09.25 10:14:00
Anna (Maggie Q) és Moody (Samuel L. Jackson) éveken át bérgyilkosként hajtottak végre nagyszabású, veszélyes merényleteket. Azonban a baj szokás szerint ezúttal is csőstül jön, Anna ugyanis holtan találja mentorát, miközben képzett halálosztók vadászni kezdenek rá. A nő mindenáron bosszút akar…..
Mozinapló Hasadék - kritika 2021.09.18 09:12:41
  Bálint (Molnár Levente) erdélyi származású magyar orvos, aki édesapja temetése miatt visszatér szülőfalujába. A helyiek között nem mindenki látja szívesen a férfit, aki egy 17 éves fiút is hátrahagyott maga után. A nem várt találkozás lavina módra egész eseménysorozatot indít el, Tamás pedig…..
Mickey Rourke egyike Hollywood igazi fenegyerekeinek. Megjárta a poklot és a B-filmek posványát is, azonban mindig visszatalált az élvonalba, kerüljön bármibe. Karrierje során ugyan abszolút nem csak jó filmekben szerepelt, de ennek ellenére is számos, ikonikus remek szerepe van, amikre joggal lehet…..
  Shang-Chi egészen fiatalon, 14 évesen szökött meg apjától. A férfi anyjuk halála után vasmarokkal nevelte őt és testvérét - fiából pedig rettenthetetlen gyilkológépet akart faragni, kerül amibe kerül. Főszereplőnk azonban sikeresen maga mögött hagyta a múltat és jelenleg San Francisco városában…..
Mozinapló Kampókéz - kritika 2021.08.30 18:27:33
  Az 1992-es Kampókéz alapvetően egy nagyon érdekes horror. Clive Barker azonos című írását értelmezte át, gyakorlatilag egy városi legendába ágyazott slasher-élményt nyújtott a borzongani vágyó közönségnek. Egyes elemei már megkoptak ugyan itt-ott az idő múlásával, azonban a jól belőtt nagyvárosi…..
Mozinapló Lőpor turmix - kritika 2021.08.25 10:23:00
Lerágott toposz, ugyanakkor el kell ismerni, hogy az akciófilm műfajában manapság nehéz újat vagy egyáltalán izgalmasat mondani. Nem lehetetlen feladat, azonban jócskán kell hozzá képzelőerő és kreativitás. Úgy tűnt, hogy Navot Papushado képes lehet rá: legutóbbi filmjéért ugyan 2013-ig kell…..
Mozinapló Új múlt - kritika 2021.08.23 10:03:00
A múltban élni veszélyes lehet. Emlékeink biztonságot jelentő ölelésében hajlandóak vagyunk elhinni, hogy a körülöttünk lévő világ egykor más hely volt, a nosztalgia pedig majdnem mindent meg tud szépíteni. Életünkben azonban számtalan olyan döntést hozunk, ami jelentős ráhatással lesz a velünk…..
Mozinapló Free Guy - kritika 2021.08.14 10:33:00
A videojátékok világa minden kétséget kizáróan behálózza mindennapjainkat. Ami a kilencvenes évek buta sztereotípiája szerint csak pattanásos, élettelen kockák napi menekülése a külvilág elől, mára széles körben kedvelt és elfogadott hobbi lett. Napról napra többen merülnek el egy-egy virtuális…..
Az van, hogy nem fogok kertelni: Az öngyilkos osztag az év egyik legélvezetesebb filmje. Pedig nem indult előnyből a 2016-os próbálkozás után, amely megmaradt bárminemű koncepciót mellőző, videoklipszerűen elnagyolt és unalomba fulladó, cukormázba mártott effekt-parádénak. Innen szép nyerni, szokták…..
Mozinapló Gonosz csoda - kritika 2021.08.03 15:03:00
Vajon léteznek csodák? Az emberek rendre megosztja ez a téma, mióta világ a világ. Az internet korában természetesen nem túlzottan nehéz feladat igazinak tűnő, manipulált felvételeket nyilvánosság elé tárni a vaskos nézettség és szenzációhajszolás érdekében. Ezt a kérdést teszi fel a Gonosz csoda…..
Mozinapló Idő - kritika 2021.08.02 15:03:00
M.Night Shyamalan a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen sikere után a legkelendőbb rendezők egyike lett. Sokan egyenesen Hitchcock méltó utódját kezdték látni az ifjú indiai direktorban. Azonban módszeresen elvesztette az őt övező, valóban kemény munkával kiharcolt tiszteletet, miután olyan feledhető…..
Mozinapló Dzsungeltúra - kritika 2021.07.30 15:03:00
A Disney nem rest saját élményparkjai alapján filmeket készíteni. Elsőre - na jó, másodjára - is nagyon furán hangzik ez az ötlet, A Karib-tenger kalózai-franchise gigantikus sikere és népszerűsége azonban bizonyította, hogy mégsem ördögtől való dolog. Kérdéses, hogy kedvenc kalózaink mikor…..
Mozinapló Freaky - kritika 2021.07.29 15:03:00
A Blumhouse stúdió majd 15 éve szállítja nekünk a filmeket, fő célterültük pedig a horror. Néha tesznek kitérőt a dráma irányába, nem sikertelenül (Whiplash), legtöbbször azonban egyszerű alapötletre épülő rémület-fesztre invitálják a nagyérdeműt. Egy Blumhouse-horror az esetek többségében vagy elég…..
Mozinapló Jeges pokol - kritika 2021.07.27 15:03:00
Liam Neeson az Elrabolva sikere után sok akció-thrillerben próbálta ki magát. Úgy tűnik, hogy ez a zsáner valóban fekszik neki. A most 69 éves színész számtalanszor ígérte már, hogy felhagy ezzel a műfajjal, mert a kort ő is megérzi, fiatalabb pedig aligha lesz az évek múlásával. Aztán a sors úgy…..
Mozinapló Pig - kritika 2021.07.24 15:03:00
Nicolas Cage érdekes utat jár be színészként. Karrierje elején nem bírta elviselni, hogy családneve (Coppola) miatt mindenki Francis Ford Coppola rokonaként, ezáltal kivételezettként tekint rá, ezért nevet változtatott. A kilencvenes években akciósztár-babérokra tört, később elsőrangú mém-alapanyag…..
Mozinapló Fekete Özvegy - kritika 2021.07.12 17:17:20
Natasha Romanoff, avagy Fekete Özvegy több mint 10 évvel ezelőtt mutatkozott be először a nagyvásznon, méghozzá a Vasember 2-ben. A karakter hamar tisztes népszerűségre tett szert, mégis rengeteget kellett várnunk arra, hogy a Marvel egy szólófilmet is bevállaljon a főszereplésével. A többször…..
Benny Bug 2021.07.14 16:12:40
@humorpalanta: Teljesen egyénfüggő, de én például sok filmet mögé sorolok az MCU-ból (A Hihetetlen Hulk, Vasember 2, Amerika kapitány 1, Thor Sötét Világ, A Hangya és a Darázs, Fekete Párduc, stb...)