Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ellenzéki BOHOC kommandó

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
• Májusban az elégedetlenséget megnyergelő populisták csapnak össze az eddigi rend híveivel az urnáknál  • Közép-Európában nem ritkán a gyűlöletbeszédet és a diszkriminációt igyekeznek leplezni a "keresztény értékek" hangoztatásával • Orbán a magyarságkutatás engedélyezésével ideológiai koncot dob…..
Die Welt: itt a vég, a Fideszt ki kell zárni a Néppártból! FAZ: az EPP lassan Orbán bohóca lesz. A magyar kormányfő neme tud meglenni provokációk nélkül, abban bízik, hogy a német uniópártok végén visszariadnak és nem távolítják el a magyar pártot az EPP-ből, pedig nagyon ráfizethet, az országgal…..
• Orbán is érzi, hogy túllőtt a célon, ezért hamarosan személyesen igyekszik leszerelni a CDU elnökének aggályait  • Weber azt üzente a magyar kormányfőnek, hogy most már aztán tényleg elég!  • Le Monde: amikor Közép-Európa belesüpped a korrupcióba, fontos volna, hogy az Európai Ügyészség első…..
Az új Schmuck Andor...
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.03.03 04:44:56
@taga20: Te tényleg egy szarházi, szarevö, pöcegödörszáju libbant sorosbérenc vagy. És senkit sem érdekelnek anyáddal készült szexvideoid.
Orbán a politikai antiszemitizmussal végképp elvetette a sulykot, ezért nem lehet tovább halogatni, hogy kirakják az Európai Néppártból;  A skandináv, balti, holland és luxemburgi konzervatívoknak végképp elegük van Orbán Viktorból, már a németek sem dédelgetik, de azért a szakítástól ők még…..
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.02.28 23:13:45
@John Brennan: Ja az indexes blogok Gyurcsanya. Pusztan a jelenletevel lejaratja azt az oldalt amit kepvisel.
Tanulságos interjút adott az MTA elnöke az index.hu-nak.  Arról, mit jelent a diktatúra és ő miként fogadja ezt el.  A világhírű tudós, Lovász László, elismervén azt, hogy ő nem politikus alkat, akarva-akaratlanul elmondja, hogyan fogja az Orbán-rezsim tönkretenni a magyar tudományos élet egyik…..
Nemcsak a sajtószabadság hiánya miatt kapott feddést  az Orbán-kormány Strasbourgból a napokban, hanem  a nők esélyegyenlősége, a civilek helyzete, a menekültek védelme és az igazságszolgáltatás függetlensége terén meglévő hiányosságok kapcsán is elmarasztalta Magyarországot az Európa Tanács emberi…..
Magyarország világcsúcstartó: az utóbbi csaknem 50 évben sehol sem ásták alá ilyen rekordsebességgel a demokráciát.  A trumpi Amerika rossz példával jár elöl a világ autokratái számára, módszereik nagyon is hasonlóak-  Az ököljog az illiberalizmus alapja, ám utóbbi minden, csak nem demokrácia-..
Különösen a hideg hónapokban jelentenek problémát a társasházak lépcsőházába behúzódó hajléktalanok. De mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán miért baj ez?..
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.29 01:08:12
Az Orbán-rezsim dinamikus diktatúra, amelyben a hatalmi eszközök megválogatását az alkotmányozó többség megtartásának érdeke vezérli. Végső soron minden áron. A sajtó, ahogy az ellenzéki pártok, a bíróságok vagy egyáltalán az emberi jogok, tehát a formális demokrácia intézményrendszere, de az adó-…..
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.28 02:31:54
@Mmmagyar: "Az ország egyik legpasszívabb tektonikai zónájában fekszik. A legközelebbi törésvonal a Velencei tó, Balaton"

Amennyit a lipsik az országunk ellen áskálódnak, előbb utóbb ott is törésvonal lesz.
Mi volna, ha még nem is lenne puritán...
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.24 00:22:06
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ha a geci nyílt színen elevenen megnyúzna egy csecsemőt, a "

Ez attol is fuggene, milyen gyerek, ha valami mocskos libsinek a gyereke, akkor felollem nyugodtan, mi kozunk hozzank. Mi magyarok vagyunk ok meg lipsik, nem a mi dolgunk.
Mit gondoljunk arról a hatalomról, amelyik egy 18 éves gyerekre ereszti pitbulljait, mert az csúnyát mondott róla? Pitiáner? Embertelen? Vagy egyszerűen: rettegő és ostoba...
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
Vannak partnereink Európában, hogy elkérjük a céljainkat - dicsekedett a német szélsőjobb egyik vezére pártkongresszusuk után. Majd név szerint említette Orbánt és a Fideszt...
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.16 14:39:28
@Homo fideszbirkusz: "A háztartások egy főre jutó fogyasztásában az elmúlt öt év egyáltalán nem hozott változást: ez a fogyasztási mutató 2015-ben az Európai Unió átlagának 63%-a lett, de a következő évben 62%-ra csökkent, és 2017-ben is ezen a szinten maradt. "

Azt is tedd hozza, hogy a lipsi idokben, a szemkilovetok idejeben, 20 %-on alltunk, es folyamatossan csokkent.
Az Orbanek meg, megharomszoroztak.
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.14 22:06:31
@Narancsos kommunizmus: "A sok ostoba fideszgyöker most is csak sorosozni tud. "

Szerinted a Masodik Vilaghaboruban hanyszor hangzott el Adolf Hitler neve, aki megtamadta a fel vilagot ??
Jelenkor Adolf Hitlere Soros Gyorgy. Aki a kikepzett "civiljeivel", es arab csapatai elen orszagokat pusztit el, egyiket a masik utan. Amerre jar pusztitas kaosz, polgahaboru, nyomor, menekultek millioi.
Szoval szerinted a fel vilagot megtamado orult nevet, nem indokolt gyakran hasznalni ??
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.15 01:46:20
@a nagy hohoohooo: "Soros-terv? Olyan van, csak nem úgy, ahogy Orbán Viktor elképzeli."

Eloszor is nevetseges, hogy pont egy a Soros Gyorgy altal fenntartott ujsag hazugsagaival, probalsz ervelni, de akarmit is irnak, a valosag millioszor megcafolta mindegyik liberalis mediat.
Evek ota tagadjatok az illegalis bevandorlast, al problemanak nevezitek. Folyamatosan hazudtok, mellebeszeltek, egy idoben meg Soros letezeset is tagadtatok. Egy millioszor leirtatok, hogy a bevandorlasnak ami persze nem is volt, mar reges regen vege van.
Es mikozben esz nelkul tagadjatok a valosagot, kozben MINDENNAP, MINDENNAP, es MINDENNAP, ozonlenek az illegalis bevandorlok, es mindennap azert folyik a harc, hogy az embercsempesz hajok, hol kosenek ki Europaban. Es ha nem johetnek hajoval, akkor mar igerik, hogy repulogepekkel fogjak beszallitani oket, a lenyeg, hogy megallas nelkul jojjenek.
SZOVAL AKARMIT HAZUDOZTATOK, AZ ELMULT 4 EV MINDEN EGYES NAPJA RATOK CAFOLT !!!
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.08 13:42:47
@Attilajukkaja: Nem szed semmit, es nem viccnek szánta, hanem ez még a mult heti ajtónak rohanás hatása.
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...