Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ader Janos

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országos Haditorna Verseny szervezői bebizonyították, hogy az időutazás egyáltalán nem lehetetlen...
Ader Janos 2020.08.13 17:12:33
@Nekoashi2005: Fideszes parttagkonyvvel barmikor belehet menni ingyen is. Mi csak a lipsiket fogjuk kirugni, es nem csak a Balatonrol, hanem az orszagbol, es remelhetoleg kesobb egesz Europabol. Es egyszer majd talan a foldrol is.
Ader Janos 2020.08.13 18:06:36
@Nekoashi2005: A lipsik meg nem meg ne akarjanak orszagot iranyitani, mi sem szopjuk le az arabjaikat.
Ader Janos 2020.08.13 20:11:50
@Nekoashi2005:
Mindenki csinalja azt amihez a legjobban ert.
Vitathatatlanul, mi az orszag iranyitasahoz ertunk, a liberalisok meg, az arabszopasban a legjobbak.
Pedig pont az ellenkezőjét akarták. ..
Ader Janos 2020.08.02 15:03:18
@midnightcoder2: Ez tul bonyolult, kommunikalhatatlan. Sokkal egyszerubb, ha atomot dobunk mindenkire, aki nem mi vagyunk. Aztan biztos ami biztos, egy kis napalmot.
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
A többször kivégzett Dózsa László méltó trianoni megemlékezése Ugyan ezt nem szabad, de van, akinek mégiscsak már-már kötelező Ez az uborkás kép az alant látható üzenettel lesz teljes...
Ader Janos 2020.05.27 19:44:14
@nincs1agy: Szánalmas gusztustalan undorító, hogy azok probálnak politikai hasznot huzni Trianonból, akiknek az egész országvesztést köszönhetjük.
A mai liberális pártok jogelődjei játszották át az országunk kétharmadát az ellenségnek.
Tehát kamugeri és csapata és BÜNÖS az ország kéthardának elrablásában.
Ader Janos 2020.05.27 21:30:30
@rasztaszív: Azt hogy az országunk kétharmadát a liberálisok miatt veszítettük el, azt már SOSEM mossátok le magatokról.
Hiszen most is azon dolgoztok, hogy a maradék is elvesszen, megsemmísűljön, hogy az arabjaitok elfoglalják a csonka Magyarországot.
Zoltán garanciális mikrofonja továbbra is jól működik, ám a hozzá tartozó, azzal együtt használt állvány már kevésbé. A kereskedő segítőkész, de a nagyker szervize nem tud mit kezdeni a problémával. Sőt, szerintük a törésre nincs garancia sem, úgyhogy továbbküldtük a levelet a fogyasztóvédelmi…..
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..
Ader Janos 2020.03.16 01:24:40
@morpho: Baszodjon meg az osszes arabszopo kecskebaszosimogato sorosberenc lipsi a jo kurvaanyaval egyutt.
Napsütés nélkül is működő panelek, panda és Miki-egér alakú szolárfarmok, avagy hírek a napenergia világából...
Ader Janos 2020.03.01 11:03:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nagyon nem ertetek hozza. Ejszaka a csillagok fenyebol termel aramot, csak egy kicsit nagyobbra kell meretezni
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
Az elmúlt napokban nem lehetett megnyitni közösségi felületet úgy, hogy abból tömegével ne az ominózus Norbi-videóra adott reakciók, véleményáradatok, mémek, elemzések dőljenek. Túlzás nélkül: egy - relatív - rövid kis videóval egy egész országot sikerült kirobbantania és heves reakciókra…..
Mielőtt még tovább olvasnál, súgok: semmiképpen se így! ;-) Régebben a szülők számára a legkínosabb téma, amiről a gyerekeikkel kellett (volna) beszélgetniük, a szex volt, a mai szülők azonban ennél jóval nagyobb problémával szembesülnek: hogyan beszélgessenek a gyermekükkel a…..
Az LMP korábbi elnöke szerint az ellenzéki EP-képviselők elárulják a nemzet érdekeit...
Ader Janos 2020.01.19 15:48:28
@eszti.....: "Mégsem titulálgatják őket mindenféle jelzővel.
Ez egy elfogadott eljárás, évtizedekkel ezelőtt a fidesz is élt vele. "

Teljesen mas, mikor az ellenzek, valamilyen belpolitikai okbol fog ossze, es mas amikor az orszag megsemmisitese okan idegen erokkel kollaboralnak.
Lehet, hogy most azt hiszed, hogy a legendás filmszínészről fogsz olvasni. Hát nem! Anglia legőrültebb, legveszélyesebb és valószínűleg legerősebb rabjával ismertetlek meg. forrás: ozy.com Na, nézzük, hogy mit is kell tudni a csávóról! 67 éve Michael Gordon Peterson néven anyakönyvezték.…..
Rohadék ügynöktől a gecimédián át a pofák szétlövéséig. ..
A Fidesz brutális erődemonstrációval próbálja bizonyítani, hogy nem rendült meg a Nemzeti Együttműködés Rendszere az októberi önkormányzati választáson elért gyenge eredménye miatt. Ennek része a kultúrharc újraindítása, valamint olyan parlamenti döntések átverése, melyek kifejezetten provokálják az…..
Ader Janos 2019.12.12 01:05:25
@math0: Hülyeség állandoan a helyessirással szarakodni. Nem azzal kéne foglalkozni, hogy valaki helyesen sír, vagy helytelenűl, hanem azzal hogy sír, hogy problémája van.
Nem tudom magamban tartani tovább mindazt, melyet nap, mint nap megélek női létem által. Csodálatos érzés aktív résztvevőnek lenni abban a folyamatban, melyben a férfiakhoz való viszonyulásunk, elhelyezkedésünk az alárendeltből mellérendeltté válik, szépen lassan. Boldog vagyok, hogy ebben a női…..
Legalábbis addig nem, amíg Elon Musk nem kezd el a Marson kobaltot bányászni, és Jeff Bezos nem szállít ritkaföldfémeket a Plutóról, írta Robert Bryce a Manhattan Intézet főtanácsadója a Hill cikkében. Forrás: pinterest.com A vezető demokrata elnökjelöltek mindegyike szereti az elektromos autókat.…..
Moziba járni, elmerülni a filmek világában remek dolog, de időnként sajnos akadnak olyan egyének a közönség soraiban, akik nem tudnak viselkedni, és jelenlétükkel belerondítanak az élménybe. Az alábbiakban ismertetek veletek néhány olyan tippet, amelyekkel csökkenthetitek annak kockázatát, hogy…..
Budakeszi Dugóhúzó néven indult új civil kezdeményezés, amely a település közlekedési anomáliái közt szeretne rendet vágni. Kezdve a reggelente a főváros felé kialakuló dugóval, hogy a gyökerénél ragadják meg a legfőbb problémát. ..
Ne legyünk álszentek, a legtöbb utazó emlékbe magával visz egy-egy szappant, esetleg tollat a szállodai szobából. A hotelek ezzel nagyjából számolnak is, ám amit a minap egy indiai család művelt, az azért elég ritka...
Ader Janos 2019.08.02 23:02:47
1937. május 6-án, azaz 82 évvel ezelőtt egy német léghajó, név szerint a Hindenburg a szezon első útját teljesítette az amerikai Lakehurst városába. A léghajó leszállás közben – fedélzetén 97 fővel – mindenféle előjel nélkül lángra kapott és teljesen megsemmisült. A…..
Ismerős helyzet? Kinn tombol a nyár, bent az irodában pedig – képletesen szólva és valóságosan is – hűvös, szinte fagyos a levegő? A munkatársak jószerint egymás kezéből kapják ki a légkondi távirányítóját, és mindig akad, aki megfázásáért, vállfájdalmaiért a klímát okolja. Nem is alaptalanul!…..