Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fideSSbolsi az igazsag csak neked faj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész interneten végigsöpört a hír, miszerint egy afroamerikai férfit rendőri intézkedés közben meggyilkoltak. Az áldozat bűne az volt, hogy hasonlított valakire, aki hamis pénzzel próbált meg fizetni egy boltban. A férfi nyakán pontosan 8 percig térdelt a rendőr, egészen addig amíg az…..
A tegnapi újság néha sokkal érdekesebb. 2001-ben minden más volt. Az Origo, a Magyar Hírlap még bőven balliberális volt, de másmilyen ember volt a miniszterelnök is. Akkor Orbán Merkel volt a Merkelediken...  ..
A középkorúak még emlékezhetnek rá, hogy nézett ki egy magyar gyár környezete - ha a belsejét nem is látták - közvetlenül a rendszerváltás után. Úgy. Amikor bejöttek a multik és elkezdték rendbe rakni a környezetüket a körforgalmaktól a pázsitokon át gyárkerítésekig (nem beszélve most a zöld mezős…..
fideSSbolsi az igazsag csak neked faj 2019.03.10 20:59:09
@neoteny:

"Az 'exportképes' cégeket miért kellene támogatni? "

Talán mert orbányisztánban bevett szokás az, hogy a milliárdos bukott bohóc bokszoló 30 millát kap állami támogatásként, hogy éttermet nyisson belőle?
Egy MTVA-s dolgozó vallott a Bozótharcnak arról, hogy milyen volt a hangulat bent az épületben a hétfői események  alatt. Mivel fél, félti az állását és a megélhetését, az eredeti, hosszabb nyilatkozatát  később visszavonta, mert attól tartott, hogy az alapján felismerhető lehet a személye. Ezért –…..
fideSSbolsi az igazsag csak neked faj 2018.12.21 08:34:26
@konrada:

Álmodj királylány. A fajtád a túlóra jótékony árnyékában bevezette a fideSSbíróságokat, szóval előre lehet borítékolni, hogy nem a törvényt megsértő tahó biztonságiak és ugyancsak egybites törvénysértő rendőrök lesznek a bűnösök, hanem az aki mindenben megfelelt a rá vonatkozó törvényi eljárásoknak és azt alkalmazva akart eljárni amíg ugyancsak törvénytelenül ki nem dobták.
fideSSbolsi az igazsag csak neked faj 2018.12.21 08:22:47
@szepipiktor:

"Egy képviselőnek az igazolványa nem valami kriptonit! Az országházba is egy ellenőrzést követően léphetnek be, ott sem rúghatják be az ajtót és ott is vannak szabályok."

Vicces, ahogy egy bekezdésben csinálsz hülyét magadból.
Bizony, pontosan ugyanúgy kellett volna működnie, mint a Parlamentben. Csak nem működött, mert amikor a képviselő felmutatta az igazolványát, ami az egybites biztonsági gyökér felett bizony kriptonit, akkor a beengedődroidnak törvényi kötelessége lett volna beengedni a képviselőt, leültetni az előtérben, és megkérni, hogy várjon amíg lehívja hozzá az erre a célra tartott másik droidot, aki utána bevezeti a fődroidhoz, vagy meghallgatja az óhaját.
fideSSbolsi az igazsag csak neked faj 2018.12.21 08:31:06
@torró:

Tetszetős a mellébeszélésed, csak a lényeget hagytad ki. A "holnaptól 3 hétig dolgozol napi 13 órát, a fizetést meg megkapod majd 3 év múlva." Ez a valóság. "Ja, és ne lepődj meg ha a cég két év múlva becsődöl és te nem kapsz egy fillért sem". Ez meg a jövő.
Amikor elfogynak a brüsszeli pénzek, te is megtapasztalod amikor már nem fizetik ki orsósék a bérhazugság árasztásodat.
Ez a kérdés gyakran felmerül, amikor olyan világhírű személyek jelennek meg a nyilvánosság előtt biztonsági kísérettel, akik rendelkeznek küzdősport, vagy harcművészeti jártassággal. Sok mém készült legutóbb például Jason Momoa testőreiről is, akik szemlátomást alacsonyabbak, mint a védett személy…..
fideSSbolsi az igazsag csak neked faj 2018.12.21 07:42:47
Korrekt cikk. Jó összefoglaló volt.

@ételizésítő:

Reméljük eljön az a pillanat amikor egy fal tövében vagy egy kuka mögött, összecsíkozott alsóval rettegsz és azért imádkozol bárcsak lenne a közelben egy "ilyen" írástudó aki megment.