Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiszfóka

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt katartikus érzelemkitörés, nem volt semmi extra, csak egyszerre vége lett a fájdalomnak, és túl voltam rajta. Felsírt, a férjem elvágta a köldökzsinórt, és rám fektették. Csak arra emlékszem, hogy meleg, nyirkos volt a teste, és nagyon nehéznek éreztem. Azt kívántam, bárcsak levennék már…..
Minden anyuka úgy gondolja, hogy az ő gyereke a legszebb, legokosabb, legtökéletesebb és ez így is van rendjén. Hiszen 9 hónapig bennünk növekedett, a lényünk teljesen az övé és miatta tudjuk milyen érzés az, amikor a testünkön kívül dobog a szívünk.  Természetesen mindenki aggódik a babája miatt.…..
1983 július vége, támaszpont, Martinra és az Edel-gyerekre esett a választás, hogy biztonsági előőrs legyen egy konferencián Bonnban. Már két hét telt el a grillparti óta, a tábornok sógornője még mindig arra a bizonyos estére próbál visszaemlékezni. Szerinte Martin/Moritz…..
Nesze!szer Ez az igazi hajpánt! 2012.03.19 12:17:00
  Van egy kedves kis gyűjteményünk a műfajból, két éve volt egy hajpántos időszakunk, de már lejöttünk róla. Viszont ez a megoldás most nagyon tetszik! Nem kell válogatni a színek között, pontosan pásszol hajunk árnyalatához. Elég minik a képek, de reméljük…..
Kiszfóka 2012.03.20 22:59:38
@beautyka:
Köszi a gyors választ :)
 Tetszik ez a szép kis karkötő?  Akkor olvasd el, mit kell tenned, hogy részt vehess a nyereményjátékban:Mit kell tenned, hogy megnyerhesd a Thomas Sabo szépséges narancs karkötőjét?  -Oszd meg az Ékszermánia oldalt a Facebookon-Kommenteld EZT a bejegyzést…..
Új hátizsákot szeretnék venni magamnak. Elég határozott elképzeléseim vannak: legen elég nagy, hogy beleférjen egy kajásdoboz, a kulacsom, a jegyzetfüzeteim, a neszesszerem, a könyvem, ne adj' isten egy A4-es füzet vagy egy kisebb laptop is; legyen bőrhatású anyagból, műbőrből;…..
Az i-D magazin téli számának címlapján ezúttal a kilencvenes évek három szupermodellje - Eva Herzigova, Helena Christensen és Claudia Schiffer - kacsint ránk. És teszik mindezt teljesen pucéran. Kayt Jones fotózta a hölgyeket...
A Missoni cuki plüssfigurákat készített két méretben, a megszokott "Missoni mintával". A nagyobb állatkák (rénszarvas, maci) 135 €-ba (kb. 36.450 Ft), a kisebb, kulcstartóként funkcionáló plüssök (maci, kutya, nyuszi) 70 €-ba (kb. 18.900 Ft) kerülnek és innen…..
Egészen, egészen rémületes ez a két nő együtt... Biztosan arról csevegtek, kinek mennyi bónusz cucc van az ajkaiban (pedig régen mindketten normálisan, sőt kifejezetten jól néztek ki). ..
Kiszfóka 2009.10.22 11:03:47
@neomatsek: Van erről egy vicc...
A mellkasa pedig egy idő után szőrösödik...
;)
UPDATE: néhány hónapos ugyan már ez a kép, de a kislányon azóta is rendszeresen látható a fenti cipőcske. Katie Holmes végre reagált a vádakra és kritikákra: azt nyilatkozta, hogy ezek a cipők "egyáltalán nem egészségtelenek, mert versenytáncos gyerekeknek tervezték őket,…..
Mihalik Enikő mellett másik nemzetközi hírű modellünk, Rajzák Kinga is hallat magáról végre. Személy szerint én jobban kedvelem Kingát, szebbnek és talán profibbnak is gondolom őt.Ezúttal a Pop magazin őszi/téli számában láthatunk egy remek és igencsak hosszú, ráadásul…..
Lady Gaga egyre sűrűbben kerül címlapra. Ezúttal a V magazin címlapján látható természetellenesen barnán. Kezdek megijedni ettől a nőtől... ..
Kiszfóka 2009.09.10 20:20:32
Hallottátok már unpluged játszani?
www.youtube.com/watch?v=oP8SrlbpJ5A
nagyon-nagyon jól csinálja...csak nemtudni, hogy van-e lőve, vagy 'csak' dilis. ;)
Update: újabb képpel bővült a galéria (Virgogirl kérésére :))Victoria Beckham lesz az amerikai Elle címlaplánya, Tom Munro fotózta. Ezúttal hogy tetszik nektek Mrs. Beckham? ..
Véleményem szerint a Gucci marketingesei legújabb kampányukat csúnyán elszúrták.Hiába alkalmaztak rengeteg modellt (többek között őket: Adrian Bosch, Benoni Loos, Christian Brylle, Gerhard Freidl, Matvey Lykov, Abbey Lee Kershaw, Anja Rubik, Dree Hemingway, Freja Beha Erichsen, Jamie…..
Az amerikai Harper's Bazaar szeptemberi számában fog megjelenni ez a rövidke fotósorozat Naomi Campbell-ről, amint elefánton lovagol, majmokkal ugrókötelezik, leopárdot megszégyenítő gyorsasággal fut, stb...A képeket egy francia fotós, Jean Paul Goude készítette...
Kiszfóka 2009.08.13 21:41:40
@neomatsek: szerintem csórikám a majmok idomárja. Vagy pedig a főfolyadék ellátója a modelnek. :)
Jók a képek, bár én nehezen tudom elkpzelni, hogy valóban krokodillal fotózkodna...vagy igen?
Az 50. évfordulóját ünneplő Vogue Australia szeptemberi számához készítette Greg Kadel a lentebb látható fotósorozatot Catherine McNeil-ről és Abbey Lee Kershaw-ról.A fotók egyikén még a hölgyek mellbimbó piercingjét is "megcsodálhatjuk".Nem érzem…..
Kiszfóka 2009.08.07 20:48:05
@Werity: Szerintem függetlenül attól, hogy tetszik-e a pasiknak a ruhafogas vagy sem, 'ingyen cici', tehát megnézendő. :)

Magához a szúráshoz pedig annyit, hogy ha valaki nagyon-nagyon akar plusz fülecset vagy orrba tenni valamit, próbálja ki első körben mágneses ékszerrel. Én ezzel átvertem egyszer a szüleimet, ők meg elhitték, hogy plusz 3 lyuk van a fülemben. ;)
Csecsebecse Büszke 2009.08.03 10:04:51
Erre...
Kiszfóka 2009.08.05 14:09:12
A talán legnépszerűbb sztár-páros Brad Pitt új filmjének, a Benjamin Button berlini premierjén. Olyan, mintha kb. a hetvenes évek végéről jöttek volna (ezt nem negatív kritikának szánom), nagyon tetszik ez a régimódi elegancia.Angelina fehér Akris nadrágkosztümöt visel,…..
Egy újabb "rovat", egy újabb tervem valósul meg: régóta gondolkoztam azon, mennyire klassz lenne megosztani másokkal a kedvenc dalaimat, egy-egy téma, hangulat köré csoportosítva - és, hogy a szépség- és kényeztetésügyi blogba is beleférjen mindez, úgy gondolom, ezek az…..
Cate Blanchett a februári Vanity Fair címlaplánya. A magazinban lévő fotókat Annie Leibovitz készítette. Cate olyan neves divattervezők ruháit viseli a sorozaton, mint RM by Roland Mouret, Nina Ricci, Ralph Lauren, Gareth Pugh, John Galliano...
Vagy méginkább mindkettő? A Vans 2009-es tavaszi/nyári meglepetése a görögdinnye-mintázatú vászoncipő. Méghozzá három különböző formában!Micsoda örömhír ez! De én inkább a dinnyét megeszem, és a lábamon látni sem akarok ilyesmit... mégha egy cseppet mókásnak is…..
Az egyre hidegebb idő beálltával egyre több ember visel sapkát, kalapot, fülmelegítőt stb. Az embereknek van azonban egy csoportja, amelynek egyedei teljesen érthetetlen okoktól vezérelve - talán jófejkedésből - téli fejmelegítőként piros sapkát választanak, fehér…..