Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radikális Wombat

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta az első választás ez, aminek a végén mosolygunk. A várakozásokhoz képest sokkal jobb lett az eredmény, több szempontból is.  1. Két képviselőt küldhet a Momentum, rögtön a harmadik legerősebb erő lettek. 2. Mocskos mód megbüntették a választók a kétharmadhoz tevékenyen hozzájáruló,…..
Radikális Wombat 2019.05.27 08:22:45
@MAXVAL bircaman közíró: Mármint a kisbirkáknak rossz, te takonyfazék.
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
Radikális Wombat 2019.02.16 22:01:12
Azt állítja a kormánypárt a legújabb agymenésében, hogy ma Magyarország a legbiztonságosabb ország szerte a nagyvilágon.  Mert hogy itt már nem kell félni este a nagymamát megevő migránstól, a kultúrát fenyegető menekülttől, arra ott a Bayer Zsolt és csapata, és hogy még Brazíliában is csodájára…..
Radikális Wombat 2019.01.04 08:46:46
@maxvaI baIcán bircaman: Te nem autonóm személyiség vagy, hanem egy igazi idióta. hogy pénzért vagy magadtól, azt majd az orvosok megmondják.