Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doohan

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gróf Balázs rajza - indafoto.hu/zpfoto Small is Beautiful. Az ember olyan önzetlenül tud lelkesedni valamiért az elején, amíg még kicsi, legyen az politikai mozgalom, start up cég vagy zenekar. Én is így voltam a Zöld Pardonnal, amikor még csak le lehetett heveredni a fűbe a színpad,…..
Az egyik kezével a homlokom ragadta meg, a másikkal a tarkóm, de úgy, hogy mozdítani sem bírtam a fejem.Sziasztok! Az én sztorim kicsit mocskos, kicsit megalázó, de az öröm, hogy "szabadultam", mindkét érzésnél erősebb. Neten ismerkedtünk meg (nem ér azonnal…..
Doohan 2011.06.06 10:00:13
@nemkellex:
Jó oké, végülis jogos, de ez a ritkásan belefér akkor is meghatároz valamit! :)
Doohan 2011.06.06 10:24:26
@Frigyesur: Szex tényleg csak akkor van, ha mindkettőnek kedve is, de akkor viszont történik minden s az orális szex nem csak ritkásan.
Doohan 2011.06.06 10:30:21
@Frigyesur: Egy példa: Mi akkor szeretkezünk, ha mind a ketten kívánjuk. Olyankor van orális szex oda vissza. Ha szex van akkor orális szex is :) Ennél érthetőbben nem tudom.
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Fábry élettársa fogadott. Kisírt szemekkel hajtott el. Sanyi pszichiátirai megfigyelés alatt áll. Kényszerképzetei vannak. A Havas telkén elásott ezüskincset, meg az alagútását felejtsem el. Akart adni egy ötezrest, amiért hiába autóztam, de nem fogadtam el. Ha a benzin meg az…..
Volt egy kis esemény délelőtt. A nyári srác volt pár nap szabadságon, amikor azt a felmérést is csináltam helyette. Aztán ma beszéltem a nővel, aki a megrendelő, a kis pöcs meg hallotta. Valamiért kiakadt, hogy én lenyúltam a melóját, és hogy majd fog ő még a helyemen ülni,…..
Doohan 2009.07.23 15:41:00
N élete Lássuk hogyan működik 2009.07.09 15:34:50
Furcsa ez, nézzük csak hogyan működik...
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
De hát van hova? - És itt kezdődtek a bajok.Sziasztok!Engedjétek meg, hogy megosszam veletek legfrissebb szakításom történetét. Ígérem, rövid lesz.Én lány, 18 éves, a fiú 21. A lehető legtöbb hibát elkövettem, interneten ismerkedéstől kezdve a távkapcsolatig, a rózsaszín…..
Doohan 2009.05.25 09:47:39
@István --: Csak tipp, de szerintem az abc sorrend miatt így jobb a fengsuija!
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
 „Egyik hétvégén leugrottunk a Velencei tóra strandolni.Tiszta hering strand fogadott minket.Vettünk egy üveg pezsit, és megpróbáltunk egy vízhez közeli helyet találni.Sehogy nem fértünk el normálisan hárman, ezért nagyon szorosan kellett feküdnünk a mellettünk lévő…..
  Ezt a videót tegnap kaptam Barbitól! Ehhez csak annyit tudok mondani: No comment.Ez a pali az ostoba pasik ékköve.   ..
Doohan 2008.07.08 11:06:18
Nagyon reggel van a tegnapi szakítósbuli után, ahol reményeim szerint többen jöttek össze, mint szakítottak. Még a kossuth rádiónak is nyilatkoznunk kellett a bloggerbarátainkkal. A mai sztoriban van szemét csávó, érzelmes lány, meg még egy srác, és ugyanaz a lány. Lássuk be,…..
Doohan 2008.06.27 10:13:30