Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szörp epe

318 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az általános iskolában is lehet már idegen nyelvet tanulni már első osztálytól kezdve, de ha akkor nem is, később bejön egy ilyen tantárgy. A középiskolában pedig már 2 nyelvet tanul jobb helyeken a felsőoktatásba vágyó diák. A főiskolán, egyetemen is tanul nyelvet, tudván,…..
Valljuk be, hogy a földrajzot – mint tantárgyat – nem mindenki szerette az iskolában. Az a rengeteg elnevezés ugye: minden rohadt legelőnek, szemétdombnak és pocsolyának külön neve van (a gombamód burjánzó országokról és ezek városairól nem is beszélve), ráadásul…..
A munkaerő-piaci helyzettel, munkanélküliséggel, alacsony foglalkoztatottsággal foglalakozó cikkeket gyűjtöttem össze nektek. Úgy gondolom, hogy annak, aki képbe szeretne még jobban kerülni, hasznos lehet.Scannelt változatok, mivel a HVG és a Figyelő nyomtatott változatában…..
A munkahelyi terror blogon volt legutóbb egy post arról, hogy a multik meghatározzák az életkort, a nemet, kinézetet, stb. az egyéb publikus elvárások mellett. Emiatt döntően a 20-30 éves, utána a 30-40 éves korosztályt preferálják.Igen, van ilyen, de azért nem ez az…..
Szeretem Kertész életigenlő depresszióját. Nem mondom, hogy olyan akarok lenni mint Ő, én olyan akarok lenni mint Én, de pontosan ez a lényeg. Kertész pontosan olyan mint önmaga, megengedheti magának hogy önmaga lehessen, felépítette saját magát, a sorsából, igen sorsából, nem…..
Október 28-29 BME Állásbörze. Bár most is van kint olyan cég, ahol egyébként létszámstop van, a kiállítók számának alakulásán is jól látható sajnos, hogy a munkaerőpiacon még hónapokig nem lesz érezhető fellendülés:Kiállító cégek száma:2008. ősz: 167 db2009. tavasz:…..
A Fidesz gazdaságpolitikai csodatételének sarokköve a járulékcsökkentés, ami felszabadítja a vállalkozások erőforrásait és ebből munkahelyeket fognak teremteni. Tíz év alatt egymilliót. Számoljunk utána. Magyarországon a magánszektorban foglalkoztatott kb. 3,2 millió fő…..
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
szörp epe 2009.10.09 17:10:49
A béka marad A gonosz tündér 2009.09.23 21:18:00
És a NÁTHA eltűnik – ezt ígéri a kistündér, ráadásul mellékhatások nélkül, csecsemők és terhes anyák számára is. Legalábis ez látszik a várost elárasztó plakátokon. A plakát szerint ez a homeopátiás szer hatékonyan gyógyít mindenfajta náthát. Ha ez igaz, akkor…..
Szörp és epe Új laptop 2009.09.22 13:53:39
Vettem új laptopot 3 hete, ilyet: Toshiba A300-20N és igen, pont az edigital-nál. Már pont le akartam cserélni a tetű lassú régi gépet, és náluk meg volt (vagy mostanában van is) 0%-os hitel (= a részletek befizetése után pont annyit költöttél, mint a kiírt ár), és amúgy se…..
Szörp és epe noPia buli 2009.09.03 10:32:25
Na tessék, alighogy elhatároztam, hogy eltöltök 1 hónapot alkohol fogyasztása nélkül, nyomban meghívtak 3 házibuliba és két egész hétvégés ivós partira. Nem tudom, hogy fogom kimagyarázni a tonikomat...
Szörp és epe Vér 2009.09.03 10:30:56
Furcsa dolog ez a vérrel.Mióta olyan helyen dolgozok, ahol vérrel foglalkozunk, kicsit visszafogottabban nézek rá. Az első, amit megtanultam itt, hogy vér = BIOLÓGIAI VESZÉLY. A vérrel nem lehet játszani, pláne ha mások vére. Kicsit komolyabban veszem ezt, mindig van nálam…..
Szörp és epe Melegfelvonulás 2009.08.31 11:08:41
Rövidesen itt az ezévi Pride felvonulás, és a blogoszfére felizzik az üzenetektől, meg a facebook-os falamon is egyre több az ezzel kapcsolatos link, vélemény. Olvasom ezt a cikket is a Kettős mércén.Ami a köztéri részét illeti, csak annyit mondanék, hogy nem értem minek kell…..
Szombaton haladva a kor(omm)al eskövőn voltam Vazulnál, és kedves mostmár nejénél (mivel most láttam először, és szépen ki volt öltözve, szerintem nem fogom megismerni majd utcán, de mindegy). Vazul a közelmúltban megtért, egy protestáns szektába lépett be, de ők elég…..
Miáltal közeledik az idei Meleg Büszkeség Napja (a meleg büszkeség nem azt jelenti, hogy valaki büszke rá, hogy meleg, hanem hogy büszkén, emelt fővel meleg), célszerű először és utoljára leírni, miről van szó, abból a jóindulatú feltételezésből kiindulva, hogy ezen…..
Jó. Majdnem jó. Nem jó...
Sok sikert kivánok Editnek és Mazsinak!..
Vasárnap este az Örsön láttam, hogy pont terhelésesen tesztelik az új metrót (rengeteg nagy zsákkal), külön móka a felügyelő fickó, éppen pihen:Nézek ki a metró ablakon, és próbálok fényképezni telóval. Megszólal mellettem egy idősebb arc: "Ez az új metró?"…..
Szörp és epe Mai apróságok 2009.08.18 16:37:41
Ülök buszon, nyomogatom a telefonom, egyszercsak leszólít egy srác egy üveg Schlossgolddal a kezében: "Én is ilyen telefont akarok venni, van benne rádió?" Még sosem próbáltam... "Aha persze." Mi vagyok én, tudakozó? Remélem nem ismerkedni akart.A Duna fölött…..