Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djökerek

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roger egészen biztosan megérkezett Wilmingtonba, míg Bree-ről ezt még nem tudhatjuk. A zene egyszerre melankolikus és zaklatott, hasonul ahhoz az egyre elkenődöttebb hangulathoz, ahogy ifjú történészünk mindenkitől a lány után érdeklődik, miközben a fesztiválon készült közös…..
Hölgyeim és uraim, lédízenddzsenc, mádámzömisziőz, íme a 10 pontos Outlander-epizód! Miután az előző részben minden fontos szereplő Wilmingtonban tartózkodott, nem az volt a kérdés, hogy megtörténik-e az apa-lánya találkozás, hanem hogy mikor és hogyan. Már az epizód…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
djökerek 2019.02.05 20:17:26
@tanárnőkérem: bizony, Renivel osztja meg a "kérlek ne mondd el senkibek" titkot...
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
djökerek 2019.01.17 08:19:32
@szociál: Én is pont este montam a zuramnak, hogy de jó lenne, ha az a kurva köntös fél méterrel hosszabb lenne, mert az összes csajnak belátok a méhszájáig.
djökerek 2019.01.17 08:26:49
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
djökerek 2019.01.16 08:17:32
@Alauda Arvensis: Egyetértek. Renyhe még rendesen kicsinálni sem tudja a Zsut (nem mintha ilyet támogatnék), mert saját magát égeti a félig megrágott rántottás fröcsögéssel. Undorító...
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
djökerek 2019.01.08 08:34:09
@Sanda.Ipse: Nyilvánvalóan lódított a "ez csak próbafelvétel volt" dologról. Teljesen leírta magát. Nem (csak) ezzel, hanem ahogy együttműködött Győzike vallásgyalázó tébolyához. Vmelyik szerki mondja már meg neki, hogy kurvára nem vicces.
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
djökerek 2019.01.05 23:20:51
djökerek 2019.01.05 23:26:24
@uramatyám: Bizony, ezt durván elbaltázták. Üzenrm a szerkiknek, hogy ülj le, egyes!
djökerek 2019.01.06 08:19:50
@Maximista vagyok: Inkább atlasszal. Az jobban fáj.
Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem…..
djökerek 2019.01.01 22:58:15
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
djökerek 2018.12.22 14:02:14
@Csakazértis én vagyok a királynő: Era azért (is) akadt ki akkor Hunorra, mikor Csoki esett ki hamarabb, mert mérgében beszólt a (tök izzadt, fáradt) Csokinak, aki erre elküldte a picsába, erre Era, hogy visszaállítsa a saját lelki egyensúlyát, miszerint ő itt nem geci, hanem áldozat, elkezdte teljes erőből savazni a Hunort. Itt, ebben a pillanatban ásta el magát Era előttem. Ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, elkezdte Hunor ellen gyűjteni a féligazságokat meg minden apróságot, és egyre csak görgette ezt maga előtt, amíg ő is el ne hitte ezt az egész fost. Teljesen bekattant.
Szerintem sixxnek szerettek volna kedveskedni a sztájlisztok, akik ma Anikót öltöztették, Led Zeppelines póló van rajta, mondjuk valószínűleg nem hivatalos zenekari póló, csak egy háundemes változat. Kedves gesztus, mindenesetre nem akarok sixx - azaz az öltözzünk változatosan csoport…..
Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő…..
Ma én debütálok a hogyvolt VV különítményében, egyenesen a Belevaló hogyvoltból szabadultam ide, szóval örülök lehetőségnek! Puskás úr hipergesztusaival indul a műsor, elmondja, hogy szülinapja van. Ennek örömére szavazhatunk Rolira vagy egy fantomképre (??) és nyerhetünk is a szavazatunkkal,…..
djökerek 2018.12.18 22:43:39
@,,: Elég djökér öcséim vannak, korán felvilágosítottak :D
djökerek 2018.12.19 10:13:12
@szociál: Zsu Corpus callosuma vszeg elég fejletlen. Nincs nooormális kapcsolat a két agyfélteke között. Ha kiskorában többet tornáztatták volna, nem lenne ennyire suta mindenhez meg ilyet lehetetlen pofákat sem vágna.
  Anikó-ruhaelemzést nem tartok, mert nem értek hozzá, mindenki döntse el maga, aztán jöjjön a lényeg!   1. Összefoglaló: A párbaj közeledtével Adri felveszi a beletörődő bölcs figuráját, így a Krisztiánisztánba tett diplomáciai látogatása alatt sem győzköd senkit az átállásról. Komolyságát…..
djökerek 2018.12.18 17:44:03
@Alauda Arvensis: a VipEra szerintem is qva jó, kedves mezei pacsirta!!!
djökerek 2018.12.18 18:16:04
@Spitzbauer: Az biztos, hogy óriási verseny lesz a csokirudiért. Kérdés, hogy kit választ? A szerelmetes Renyhét, a Hunortjólféltékennyéteszem Erát vagy A FeketeÖzvegyet. Vagy simán háremet tart majd.
djökerek 2018.12.18 20:13:57
@Maximista vagyok: @Van der Waals: jah, aztán meg Erakuláció is lesz...