Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mic@

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig a helyzet az, hogy ha átnevezik a Moszkva teret, akkor az - azon túl, hogy egy egyáltalán nem rossz nevet egy egyáltalán nem jobbra cserélnek, sok pénzbe kerül és zavarodásba, sok kulturális kötődést töröl - nem csinál semmit. A híresen nem olyan nagyon szép Moszkva…..
mic@ 2011.04.29 18:07:10
@Circus: Mert el kell terelni a sok butus emberke gondolatait, eszement, felesleges baromságokkal. Én a Lehel teret a mai napig élmunkásozom, mert ez maradt meg. Szerintem így lesz a Moszkvával stb.. Köztársaság térrel is , Elvis Prézli volt idáig a legjobb, most majd jön a Királyi Vilmos, és Viktor tér:-) Isten barmai úgy látszik ide gyűltek körénk. Tarlós meg szerintem már agyvérzést kapott, egyet minimum , mert néha döbbenetesen összefüggéstelen a beszéde , mintha nem lenne minden rendben a vezérléssel. Sosem kerestem mögöttes tartalmat az utca nevekben , azt hiszem ezek után sem fogok, mert ettől nekem biztos nem lesz jobb.
autózz! Traffipax minden áron? 2011.03.20 10:00:00
Ez a poszt olyan rendőröket helyez előtérbe, akik a szabályokat be nem tartva teremtettek veszélyes helyzetet. Én azért továbbra sem általánosítanék a rendőrökre, bár a posztban leírt szituációk valóban nem tesznek jót a testület megítélésének. Azt tudjuk, hogy a rendőrök…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
Még Homár-szinten is meghökkentő sztoriba futottunk bele. L. T. ugyanis meggyőzően állítja, hogy a UPC egész egyszerűen hazudja, hogy a Digital Silver nevű új csomagja digitális. Olyan ez, mintha adnának a bennszülötteknek egy delejjel működő varázsdobozt, csak éppen…..