Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áron

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fösztivál, wrksp blog levél 2008.07.16 15:28:19
Kedves meghívottak!Ezennel - megkésve bár, de törve nem, - hivatalosan is meghívunk titeket a III. Fösztivál alkotótáborába.Az eddigi évek egy napos programsorozatát, idén egy öt napos 'workshop' előzi meg, július 21-től 26-ig. Az alkotóhét egyik célja, hogy a Fösztivál tereit,…..
áron 2008.07.17 11:44:05
néhány embernek nem ment el a levél, pl. csovinger@nemtommi (Mérei Fanni), sala@fazekas, lea@citromail

kérem a krút továbbítsa nekik saját levelét, valahogy, más címre.

kösz
Lehet, hogy lemaradtam, de kitudnánk írni ideja falra, hogy ki jő a munkaterápiába?Kíneja a létszám.Nyílván, akiknek már nagyon szóltunk, azokat ne mondjuk vissza, de azért próbáljunk meg szerintem, max. KETTŐ db embert hívni. A Fidessznek talán kevés volt de mi…..
Van egy világot megváltó ötletem!!!Én jövő héten még dolgozom, de a hétvége már szabad lesz utána...Áron, Krisztián, D.Peti, és aki még érintett (Soma nem lesz itthon, a Gyuri meg a szűzlángjások meg nem olvassák) kérem visszajelezni, mit szólnátok ha jövő hét végén pl:…..
mindenkinek ajánlom a vizitúrás izmaimat (újak is láthatók), amelyekkel innentől újra belevetném magam a faluba.A kiállítási tárgyakról én annyit tudok, hogy egy részük a wrkspon készül el, ill. lesz külön a lehívott képekből. Megjegyzem ezzel kapcsolatban arra is emlékszem,…..
Kedvesim!Barnáék zenekara lesz.Ebben a témában sem érkezett hozzám teljes létszámos vélemény, amiből demokratikusan kijöjjön egy döntés, így megtettem, mert tovább már nem lehetett húzni.Indoklásaim:A műsorban volt még hely egy zenekar számára, nem volt más olyan zenekar,…..
Fösztivál, wrksp blog ws 2008.06.26 12:29:51
szoval fogalmzódik bennem a dolog,hogy küldünk kedves barátainknak kis csomagokat amikben vannak pici apróságok egy kis zene, egy kis fotó, egy kis növény vagy trütty -pür-üttyés az ő feledatuk hogy ere reflektálva hozzanak magukkal a ws re tárgyakat amiket fölhasználunk és így…..
A legutóbbi fösztivál megbeszélésen jutott egy kis idő a workshopunkra is.Néhányan szeretnék, ha a kezembe venném ezeket a dolgokat, főleg szervezés szinten.Én ezt nagyon szívesen elfogadtam, ebben az esetben viszont nagyon fontos volna, hogy egyetértés legyen a nagyobb…..
áron 2008.06.24 10:49:46
Kár hogy a billentyűzettel nem tudunk hangnemeket meg hangsúlyokat is begépelni, akkor biztos nem akarnánk egymás torkának ugrani, tök feleslegesen.
Figyelj Kati,
Először is: a Sirály kapcsán semmiféle sikereket nem említettem, csak, hogy jó (vagy inkább jókora) tapasztalatokat szereztem egy ilyen zenei workshopon, amit szívesen megosztanék, annak ellenére, hogy nem a legjobb élmények értek. Éppen ezért teljesen szar, ha ezzel kapcsolatban szemrehányásokat akarsz tenni.
De én tényleg el tudom képzelni, hogy a begépelt szövegeink nem tükrözik híven a mondanivalónk stílusát.
A szakértők szót pedig te használtad az első hozzászólásodnál, és én is ugyanolyan degradálónak érzem, mint te. És főleg, hogy én meg aztán tényleg nem akartam megsérteni itt senkit, és te is nyugodtan megtarthatod magadnak a tudásfája magazinos megjegyzéseidet.
Csak össze akartam gyűjteni néhány szerintem fontos szempontot (ha nem is célt, mint pl: az impro.), amelyekről továbbléphetnénk más szintekre, ahol részletekbe menően beszélhetnénk róla.
Ráadásul ugyanarról beszélünk, csak másban látunk rizikót.
Az egész bejegyzésem is pont arra ment ki, hogy ha nagyjából(!) egyetértés születne az alapvetésekkel kapcsolatban (amely megegyezés egyáltalán nem zárja ki, az újragondolásukat, vagy elvetésüket), akkor el kezdhetnénk kicsit előre dolgozni, ill. a gyakorlati teendőkkel foglalkozni.
Kérlek, fuss neki mégegyszer a javaslataimnak, mert nem csak a teret említem fentebb, hanem egy csomó izgalmas megközelítést is.

Az is könnyebbség lenne, ha nem akarnánk minden alkalommal egy teljesen új koncepciót ráhúzni az egészre, és az ötlekkel sem dobálóznánk csak úgy (főleg, mert esetleg elfelejtődnek), hanem itt tökre össze tudnánk gyűjtögetni, megvitatni.

Így például: Az eszközös ötleted tetszik, nekem is jutott eszembe hasonló, ráadásul ez akár kiinduló pont is lehet.

A meghívott előadóval kapcsolatos ötletedet is értem, tényleg inspiráló lehet, viszont akkor azt is gondold át, hogy hogyan kapcsolódna ő, az előadásán kívül, az egész munkafolyamathoz, illetve hogy az előadásának mi köze lehet hozzánk és az alkotóhéthez. Ráadásul ez szerintem azért is problémás, mert jó lenne egy hétig ugyanazzal a létszmilag legalább megegyező körrel dolgozni, akik végig lent tudnak maradni. De az sem lenne rossz, ha mindenki készülne valamivel, ami szerinte inspiráló lehet, és akkor nem kell erre plusz embert hívni (ami nem a kaja miatt fontos...)

A Bibi által említett ajándékos ötlet csak annyi, hogy az alkotóhét előtt már elkezdhetnénk bevezetni az általunk hívott embereket ebbe az egész hangulatba (azért is, hogy a koncepciózus vitáinkon kívül kedvük is legyen esetleg ehhez az egészhez), pl.: kis csomagokkal, ami személyenként más és más, benne akár olyan inspiráló valamivel, amely egyébként majd csak itt kap tényleges jelentőséget... Egy belépő, vagy kulcs féle, ami már a munkatábor(!) előtt be indítja az illető fantáziáját. (Nekem amúgy Rózának a szütyőiről, és gyöngyeiről jutott eszembe, meg hogy mindig kapunk tőle valami meglepit.)

Valahogy meg kellene oldani, hogy egybe lássuk pontosan a lehívandó emberek listáját, email címmel. Hozzá lehetne őket adni a hotmailes fösztivál krúhoz, stb..

Annyi még, hogy szerintem a mehívásban, fontosabb kellene hogy legyen az illető nyitottsága, mint esetleg a profizmusa...

Nekem meg azt mondta a dobtanárom, hogy ha már álmodozunk, álmodjunk nagyot. Amit ebben az esetben éppen arra értenék, hogy merjük elengedni kicsit az eredményesség meg a siker részét, és hogy kis ötletek is elegendőek, ahhoz hogy nekilássunk valaminek.
ALKOTÓHÉT, na milyen szó?Ezennel felajánlottam a Fösztivál alkotóhét résztvevői és szervezői számára a blogot használatra. Fontos, hogy mindenki írja alá a mondandóját, hogy ne vesszen a névtelenség........ ba/be.Amiken kéne agyalni:Szükséges kellékek (nem lehet sajnos…..