Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riotter

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolta volna, hogy egyszer még a fizikatanárokra is szükség lehet ezen a világon? A kamuti Index park avatóünnepségének legjobb nevű fellépője a mezőberényi Petőfi gimnázium diákjaiból szerveződött Sit Down Tragedy - bocs, Kula, bocs, Praktikers, és FŐLEG bocs, Attis és…..
Nem mindig babra vagy verbális-anyagi szívatásra megy ki a játék. Iván rájött, hogy újdonsült ismerősét, egy idős hölgyet szemérmetlenül át akarja verni egy, magát az FKSZ-BAU Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság tagjának kiadó fiatalember. Ablakcserét ígért…..
Az 1970-es ével elején épült fel a Körös Hotel, ami sokáig igen nívós és jónevű szállodája volt a városnak, de a rendszerváltás után elhanyagolták, az ezredfordulótól már romos állapotban van, hajléktalanok alszanak benne. Több békéscsabai lakost megkérdeztem,…..
Egész jó a Homár lefedettsége, ugyanis jelentkezett még egy utas a Ryanair gironai járatáról, aki tisztába tette a sztorit. Ami így, ebben a formában még riasztóbb. A reptéri checkin díja ugyanis nem fix 20 euró, ahogy azt előző Naiv Ügyfelünk feltételezte, hanem bármennyi…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
A Megyeri híd építői már másodszor képzelik azt, hogy műalkotásuk a nagy büdös semmi közepén lebeg, nem pedig egy város szélén áll, ahol olyan zavaró elemek jelentkeznek a közvetlen közelében, mint emberek és járművek. Kezdődött azzal, hogy a híd festése közben…..
Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol tömheti jobban a hasát. Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol adhatja jobban el magát. Volt is, lesz is, ez itt a praxis, mindenkinek helyzete van. Volt is, lesz is, fent is, de lent is, minden kornak rendszere van, de rendszere van. Gyarló az ember -…..
riotter 2008.07.21 07:57:20
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..
riotter 2008.05.14 12:56:41
Ez egy szélsőségesen szubjektív blog, így nem kertelek: szerintem súlyos hitelességdeficitre utal, hogy a fenti kép megjelenhetett az ismert hírportál címlapján, tényként beállítva, hogy a szőrös főkummunista a felvételen éppen halat szigonyoz. Megengedve, hogy az orángután…..
A lelkiismeretes Homár olvasó elébemegy a dolgoknak. Easy a Miskolcon megfélemlített utas ügyében felháborodott levelet írt az MKV Zrt-nek, amiben elküldte a poszt url-t és kérte a vizsgálat megindítását. A miskolciak pedig úgy látszik gyorsak és alaposak, hipphopp kikérdezték…..
A legborzasztóbb rémálma vált valóra egyik kedvenc színésznőnknek, aki alaphelyzetben is retteg a majmoktól. Új filmjében, a Penelopéban ki más lenne a partnere, mint egy csimpánz. Ricci elbeszélése szerint gyanús volt neki a majom az elejétől, de mivel a stábban mindenki szuper…..
riotter 2008.02.05 13:41:09
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
"Munkásai többnyire a lapátra támaszkodva dohányoznak? Az elhordandó domb az este végére nagyobb lesz?" Már a bevezető szöveg elvarázsolt minket a Checkingsystem oldalán, ami utána következik, az egyenesen világszám. A XXI. század lehetőségeitől megszédült…..
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
Medve Medve ma ügyet akart intézni a telefoncéggel, de pechjére olyat, ami nincsen benne a hangos menüben. Szopatták persze jó hosszan, az eset különlegessége, hogy nyíltan megmondták, miszerint náluk egy sima kapcsolás "olykor" fél órába kerül. Medve Medve levele a…..
riotter 2007.09.13 12:44:11
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
riotter 2007.09.05 14:48:25
Budapest, piroslámpa, egy gyalogos f@szi várakozik. Oda megy hozzájuk valami újéletszcibudhajézuskrisna egyház jellegzetes képviselője a következő dumával:
"Én a újéletszcibudhajézuskrisna egyház képviselője vagyok, és hozzájárulásokaz gyűjtök, hogy Pusztaporoson felépíthessünk egy templomot."
A fickó ránéz és:
"Uram van önnél papír és toll"
"Minek?"
"Mert diktálok: Én a Gyalogos Piroslámpánál várakozó F@szi, ezúton hozzájárulok, hogy
újéletszcibudhajézuskrisna egyház Pusztaporoson templomot építsen."

Nem tuom, mert nem hallottam azóta sem róla hogy felépült volna a szentély. Biztos kevesen járultak hozzá.
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
riotter 2007.08.21 20:21:00
Ezúton is gratulálunk annak a zseniális közlekedésmérnöknek, aki az Air Race miatt lezárta a Bem utca felét, totális káoszt és agresszivitást zúdítva a normál esetben is zsúfolt rövid utcára. Alant olvasható egy fulladozó lakó levele, fotókkal. Kedves Homár! Elképesztő,…..
Azt gondolod, rohadt okos vagy? Azt gondolod, mindent tudsz a fociról? Vagy csak simán nagy a szád? Itt a fantasztikus lehetőség, hogy a Nou San Trafford rendkívül művelt szerkesztőinek is megmutasd, hogy náluk is több eszed van. Vegyél te is részt az első Nou San Trafford David…..
A tüzes apokalipszis részeként az Index szerkesztőségének egyik erkélyén megjelent egy tekintélyes méretű imádkozó sáska, úgyis mint ájtatos manó. Feltesszük, elszigetelt jelenségről van szó, de akinél a hőség miatt szokatlan állatok grasszálnak, írja meg, és ha tudja,…..