Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidavera

8 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csibéim!(asszociálok ehelyütt szalóki bágyadtekintetű ágink cipity lőrinc meg egy kicsi csaff-csaff-csaff-jára)Holnap készen lesznek mind a plakátok, mind a szórólapok. Oké, béby de hova is kerülnek majd?- Kistérség, mondom én, az a menő: Tordas, Gyúró, Marton, Baracska,…..
A legutóbbi fösztivál megbeszélésen jutott egy kis idő a workshopunkra is.Néhányan szeretnék, ha a kezembe venném ezeket a dolgokat, főleg szervezés szinten.Én ezt nagyon szívesen elfogadtam, ebben az esetben viszont nagyon fontos volna, hogy egyetértés legyen a nagyobb…..
Kedvesim!Barnáék zenekara lesz.Ebben a témában sem érkezett hozzám teljes létszámos vélemény, amiből demokratikusan kijöjjön egy döntés, így megtettem, mert tovább már nem lehetett húzni.Indoklásaim:A műsorban volt még hely egy zenekar számára, nem volt más olyan zenekar,…..
vidavera 2008.07.02 09:37:41
Fösztivál3 2008. július 26. szombat, tordasi sportpályaIdén is lesz Fösztivál, igaz a hír, ami szájról szájra terjed. Ebben az évben is a megszokott fergeteges hangulattal, látvánnyal, ütős programmal, ami remélhetőleg üdítően hat a „konzumfesztiválok” dömpingje…..
Fösztivál, wrksp blog ws 2008.06.26 12:29:51
szoval fogalmzódik bennem a dolog,hogy küldünk kedves barátainknak kis csomagokat amikben vannak pici apróságok egy kis zene, egy kis fotó, egy kis növény vagy trütty -pür-üttyés az ő feledatuk hogy ere reflektálva hozzanak magukkal a ws re tárgyakat amiket fölhasználunk és így…..
vidavera 2008.06.27 13:24:31
Fösztivál, wrksp blog 2008.06.24 12:56:34
Ha valakinek van kedve csinálhat jobbat-pontosabbat is. Lehet rajzolgatni rá, aztán felölteni, kommentálni, megosztani. ..
 Gondolataim a résztvevőkről:Abban állapodtunk meg, hogy fejenként 2 embert hívunk. Szerintem az lenne a jó, ha ez nem lenne kötelező. I mean: ha csak egy olyan ismerősöd van, akit igazán lehívnál, akkor egyet hívsz. Ha úgy gondolod, hogy a te barátaidtól távol áll…..
Fösztivál, wrksp blog Működés 2008.06.23 12:04:00
Drága Fösztivál alkotóhetezők, büdős ..... evők!kérlek szenteljetek egy kis időt a megértéséhez.Két módja van annak, hogy szerkesszétek ezt az oldalt:- az egyik, hogy kaptatok levélben egy meghívást a noreply@blog.hu címről, akkor regisztráljátok magatokat saját néven…..