Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dybalanation

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Dybalanation 2021.08.27 12:37:04
@Rikoo: köszi a választ! :)
Dybalanation 2021.08.27 12:45:24
@Consminor: neked is köszönöm a választ!
Pedig szép is lett volna, hogy itt az átigazolási időszak végén elkezdünk durrogtatni a 400 milliónkkal :D

De természetesen gondoltam, hogy azért van, mert megint a csőd szélén állunk, de azért az befigyelt volna, ha ebből leigazoljuk hirtelen Hålandot :D
Közel egy esztendőt kitevő huzavonát, rengeteg könnyet, vért, verítéket, valamint szenvedést követően végre pont került a nyár egyik leghosszabb átigazolási szappanoperájának végére, mivel a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Sassuolo huszonhárom esztendős labdarúgója, az önmagát a…..
Dybalanation 2021.08.19 02:50:00
@rockitbaby: szerintem Loca a kispadon fog kezdeni, mivel Ramsey-t jobban felkészítették taktikailag, de félidőben vagy a 60.-ik perc környékén beküldheti a mester. Mondjuk az is kérdés hogy benne lesz e már az udinese elleni keretben.
Dybalanation 2021.08.19 09:48:44
@rockitbaby: na hát reméljük így lesz és egy szép játékkal mutatkozik be! :)
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Dybalanation 2021.08.08 22:34:08
@JuventusFanatikus: szegény nagyon szomorúan ült ott a padon, de a rideg valóság az az, hogy nálunk még így is fix kezdő lenne :D

Mondjuk remélem átváltunk majd egy támadóbb felállásba, az eredményt tekintve
Dybalanation 2021.08.08 22:54:57
@JuventusFanatikus: Én a második gól után kikapcsoltam, nincs kedvem felidegesíteni magam :D
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
Ugyan az utóbbi napok fejleményei, mindenekelőtt az OSC Lille kapusának, Mike Maignannak Milánóban elvégzett orvosi vizsgálatainak alapján számítani lehetett a szóban forgó bejelentésre, a ma délutáni órákban mégis némileg váratlanul érkezett a hír, hogy az AC Milan legfőképpen a Juventus által…..
A Serie A szezonja a tegnapi nap véget ért, ezzel párhuzamosan a tippversenyünk is, ami ugyan az utolsó pár fordulóban már nem hozott akkora izgalmakat a helyezések terén, viszont ezelőtt elképesztő mozgásokat tapasztalhattunk a tabellán. Jobbára az élbolyt figyelembe véve a szezon úgy kezdődött,…..
LEGFONTOSABB HIVATALOS: Mindegyik angol klubcsapat távozott a Szuperligából BREAKING: Ed Woodwar lemondott a Manchester Unitednél betöltött ügyvezető igazgatói pozíciójáról az ESL bukása miatt Az április 19-ére virradó reggelen derült égből villámcsapásként érhette a labdarúgás világát, hogy…..
A tegnapi nap folyamán közzétett hírek, mindenekelőtt a New York Times értesülései szerint már korábban biztosnak tűnt, hogy hamarosan nyílegyenesbe ér a számos klub által tervezett Európai Szuperliga terve, azaz megvalósul a többek között a Juventus elnöke, Andrea Agnelli által is hosszú évek óta…..
Ritka az ilyen, de azt hiszem a szurkolóknak és a csapatnak is jól jött a válogatott szünet, ugyanis igencsak rájárt a rúd imádott csapatunkra. Szombaton azonban ismételten Juventus-mérkőzést tekinthetünk meg a televízióban, méghozzá egy Torino elleni derbit. Vajon milyen formában és állapotban…..
Az Öreg Hölgy rendkívül nehéz időket él át a jelenlegi idényben, mivel az utóbbi hetek folyamán a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából, majd a Benevento elleni hazai vereséggel szinte bizonyossá vált, hogy lemarad az idei, sorozatban tizedik Scudettójáról is, mely trófea nagy valószínűséggel az ősi…..
A Juventus kapusa, Wojciech Szczęsny a minap hosszabb nyilatkozatot adott az olasz sportsajtónak, melyben többek között szót ejtett a bajnoki versenyfutásról, a Napoli elleni Supercoppa-találkozóról, az Öreg Hölgy soron következő, Bologna elleni bajnokijáról, illetve a csapat korábbi horvát…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Dybalanation 2021.01.22 11:34:34
@Hollóka: hát akkor majd hozza nekünk Emersont :D

Az úgyis örök sláger.
Újabb rossz hírek érkeztek a Juventus háza tájáról, ugyanis ma délután kiderült, hogy Alex Sandro után a védelem egy újabb kulcsembere, s az Öreg Hölgy idén legtöbb gólpasszt kiosztó játékosa, Juan Cuadrado is megfertőződött a koronavírussal. A kolumbiai labdarúgó ekképp biztosan nem játszhat a…..
Dybalanation 2021.01.05 22:11:35
@Hollóka: olyannyira versenyképes a keretünk, hogy mi azt is megtehetjük, hogy a nagy nevű, ráadásul olasz! Frabottával pótolhatjuk a válogatott kolumbiai és brazil szélső védőinket :D
Végre elérkezett szilveszter napja, és hiába nem tudjuk szokásos módon búcsúztatni ezt az esztendőt, az öröm talán nagyobb, mint általánosságban, ugyanis végre elköszönhetünk a 2020-as évtől, ami borzasztó rosszul sikerült az egész világ számára, és új reményekkel vághatunk bele a 2021-es…..
Dybalanation 2021.01.02 14:11:47
Ma este 21:00-kor kerül megrendezésre a Juventus-Ferencváros összecsapás az Allianz Stadiumban, amelyet a német Daniel Siebert vezet. Ebből az apropóból készítettünk egy interjút az Üllői Százhuszonkilenc egyik szerkesztőjével, Huber Szebasztiánnal, aki leginkább Sherlock1977 néven ismert a…..
Dybalanation 2020.11.24 18:58:14
@Drughi Di Bianconeri: ne aggódj, Sigér semmiképp sem fog sírni, a gyerek olyan vigyori, hogy ha világvége lenne akkor is fülig érne a szája :D
Mindenki számára ismeretes, hogy a második világháború milyen anyagi és emberi károkat okozott világszerte, ennek mértékét fölösleges lenne a továbbiakban részletezni. A hatalmas gazdasági veszteség, az emberáldozatok óriási száma, a kulturális értékek hadseregek általi tönkretétele természetesen…..
A Zebrák utóbbi időben belső védőt játszó brazil futballistája, Danilo a mestert elkísérő játékosként adott nyilatkozatot a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán, melyben elmondta, hogy jól érzi magát Andrea Pirlo rendszerében, és úgy gondolja, hogy a csapat jó úton jár, ez pedig különös…..
Sorozatban harmadik bajnoki meccsén játszott döntetlent a Juventus, és ezúttal járt a legközelebb a győzelemhez, legalábbis most érdemelte volna meg leginkább.  Sajnos nem beszélhetünk arról, hogy meggyőző teljesítményt nyújtottak volna Pirlo fiai, de legalább valami fejlődést észrevehettünk, már…..
Federico Chiesa úgy érzi, hogy a Bajnokok Ligája szereplése nem is sikerülhetett volna jobban. Ezt a Dinamo Kijev elleni összecsapás után mondta a Sky Sport Italia munkatársának. A Fiorentinából szerződtetett szélsőnek ez volt az első fellépése a legrangosabb sorozatban, és mindösszesen a második…..
Dybalanation 2020.10.21 17:53:10
@pedronegroo: én úgy emlékszem hogy Costa még az első évében a balon játszott, mielőtt Ronaldo idekerült. De lehet rosszul emlékszem :)
A zsinórban kilenc bajnoki címet nyerő Juventus Andrea Pirlo személyében új edzővel, s némileg átalakult kerettel vág neki az olasz bajnokság 2020-21-es szezonjának. A koronavírus járvány miatt a bajnoki rajt majdnem egy hónappal későbbre került, s mivel az átigazolási időszak is csupán október…..
Dybalanation 2020.09.20 19:30:13
@rockitbaby: erre szerintem egy konkrét fogadóirodát kéne nyitni :D

Biztos nyereséges lenne, amíg ezek a rehabosok itt vannak a kebabossal az élen..
Az olasz sajtó értesülései szerint az Atalanta komolyan érdeklődik a Juventus tulajdonában álló, azonban a szezont kölcsönben a Genoa kötelékében töltő hálóőr, Mattia Perin iránt. A Sky Sport Italia, a Corriere dello Sport és a Calciomercato egyaránt arról számolnak be, hogy Perin megszerzése…..
Dybalanation 2020.08.14 14:50:57
@triplat: Jó opció lenne Gomes, HA mondjuk három évvel fiatalabb lenne... Nem tudom, hogy láttad-e a P$G ellen, de már az 55-ik perc után a seggén vette a levegőt.. :D
A tegnapi hírek ellenére a francia beszámolók továbbra is Cristiano Ronaldo esetleges távozásáról írnak, a célklub pedig természetesen a Paris Saint-Germain. Először pár napja a France Football kapott fel pár szót egy 2019 októberi Cristiano Ronaldo interjúból, most pedig a Footmercato szövögeti…..