Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thorwald

0 bejegyzést írt és 347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
Kárász a ma reggeli Mokkában, közvetlenül azután, hogy Demcsák Zsuzsa kifejezetten kérte, hogy ne mondjon neki semmit a filmről, nyögte be fapofával az új film egyik legfontosabb jelenetének végét, amiről persze mi nem beszélünk, mert akkor mi is pont akkora spoilerező trollok…..
A szex egyik legtermészetesebb következménye, és sokak szerint egyenesen egyetlen célja és értelme a megtermékenyülés és a gyerekszülés. De amint bekerült a képbe a gyerek, úgy távolodik az addigi szexuális életünk. Akár jó volt, akár nem, akkortól más lesz. Már a…..
10. Mirkó királyfi Mirkó királyfi pályafutásáról (mese)könyv és színházi előadás is született már, film viszont még nem. A király legkisebb fiaként rendkívül kalandos életet él. Kardjával - akárcsak Thor a kalapácsával - legyőzhetetlen erővel rendelkezik, hű társa…..
Thorwald 2015.01.31 20:15:26
Királyvár Ezen a héten a királyvári vándorcirkuszból csak pár szereplők kapunk, és nagyjából ők is mind egy dolgot tesznek: elmennek Tyrionhoz, mert beszédük van vele. Itt van menten Jaime, akit baszkurál a lelkiismeret, hogy nem tudja megakadályozni testvére kinyírását, amiben…..
Thorwald 2014.05.20 14:32:29
@chrisred:
@doggfather:
Ehune: imgur.com/gallery/3J1wyWQ

Itt www.imdb.com/title/tt0944947/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast
meg Gregor Clegane -re kell rakeresni... 3 szinesz is van.
Thorwald 2014.05.20 14:42:14
@doggfather: Szerintem csak ilyen mellekszereplo volt, aztan nem irtak ala szerzodest vele ilyen 4 evre, hanem inkabb kerestek ha szukseg volt nagydarab szakallas marcona fazont.
De ez a mostani egy kicsit drabalisra sikeredett:) Nemtom mekkora mindjart rakeresek:)
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Thorwald 2014.04.25 19:50:34
@Faissst: KRESZ 54. § 4, pont 3. bekezdes:
A kerékpárosnak a kerékpárról le kell szállnia és azt tolva - a gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályok szerint - kell az úttesten áthaladnia.

Szal rohadtul nem kerekezhet. Es nem mellesleg a video elejen ott figyel baloldalon a zebran a ket bringas, szoval nem kell a mundert vedeni... szabalytalan volt az is. (Ettol fuggetlenul az autos egy kreten)
Jah es jardan csak es kizarolag abban az esetben szabad biciklizni, ha az uttest kerekparozasra alkalmatlan vagy az uttesten valo kozlekedest a kerekparos szamara tabla tiltja...
Subba Subba választások 1. rész 2014.03.12 09:30:00
No, hát nyakunkon a választások, mindenki izgul, hogy jaj, na majd most, aztán kurvára nem lesz semmi, mert például ez a választék. Mármint nem a bácsi. Mire gondoltak, bazz? ..
Mondanom sem kell, hogy ez az egész poszt spoileres. Vagy mondanom kell? Jó, akkor mondom: SPOILER! Nem vagyok arról meggyőződve, hogy Alfonso Cuarón mennyire gondolta komolyan azt az alternatív befejezést, amit a Reddit "Ask Me Anything" sorozatának keretében leplezett le, de…..
Subba Démon támadás!!! 2013.03.11 13:00:39
Végre lefilmezték, hogyan szállja meg a félelmetes buzidémon a férfiakat! Ahogyan sejtheto volt, meztelenül a kádban! ..
Thorwald 2013.03.11 13:26:17
Nyilvánosságra hozták a Hummeres gázoló videóját. A felvétel itt tekinthető meg. A civil autóban ülő rendőr és a két motoros két kilométeren át követi a Thomas B. vezette terepjárót. Nem előzik meg a Hummert, igaz, szirénát használnak, de karjelzéssel sem jelzik, hogy meg…..
Thorwald 2012.12.14 11:58:44
@pcmci: Jah csak azert azt ne felejtsetek, hogy pl az elsosegelynyujtasnal azt is tanitjak, hogy utkozes utan, ha nincs a helyzete miatt kozvetlen eletveszelyben a joember, akkor ne is nyulj hozza... nyaki, gerincserulesnel csak rontasz a helyzeten ha hozzanyulsz, ez pedig elegge utkozeskozeli helyzet, nem?

A rendorsegi pisztoly taraban allitolag csak 7 golyo van. Ha pedig nem rendorsegi szabvany fegyverrel lonek vkit kozvetlen kozelrol 14szer akkor abbol nem sok marad...
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Thorwald 2012.10.26 12:06:02
Huh van benne igazsag, de baromsag is boven.
Egyreszrol tok jo takarozot kinal azoknak akik elhuztak az orszagbol, hogy igen en ezert jottem el...
Masreszrol viszont vannak benne nagy igazsagok is, mint pl a felelosseg vagy annak erzetenek teljes hianya a lakossagban... (kesobb kifejtem, hogy a posztolo miert is veheti magara) a politika es a mindennapi elet korrupcioval atitatott mivolta...
Igen rasszizmus is van boven, de azert keretik kulon valasztani a statisztikai rasszizmust es az elitelendo verbeli rasszizmust. Masok ugyanis az okai. A statisztikai rasszizmus az pl amit kanada muvelt. Sok cigany ment oda, nem dolgoztak, eleguk lett, vizumkenyszer. (Persze lehet rosszul tudom) Vagy amit Franciaorszag tett... kiutasitotta a ciganyokat, akik eloskodni mentek oda... Franciaorszag a liberalizmus fellegvara baszki!!!
Namost, ha az ember azt latja, hallja, tapasztalja, ahogy itthon a ciganyok legtobbje!!!! viselkedik, akkor beleepul, hogy ettol a nepcsoporttol ezt lehet varni. Mindegy, ez csak egy hiba a posztban.
Olvastam egy elvileg igaz tortenetet... kivandorolt tanar csinalta meg a Svajci iskola beszerzesi tervet. Az igazgato szettepte es elmagyarazta neki, hogy mindig megprobaljak a varosbol, a tartomanybol vagy az orszagbol beszerzeni a dolgokat, mert mindent osszevetve ugy eri meg jobban nekik... Itthon ilyen nincs, lasd a posztiro is inkabb kiment, mert ott jobban megeri az amugy itthon is meno vallalkozas. Persze egy fecske nem csinal nyarat, de azert erdemes lenne megfontolni... meg ledonteni ezt a haversagra epulo politizalast, munkaeropotlast, cseret stb-t...
Eredetileg úgy volt, hogy a Green Day 45 percet játszik ezen a Las Vegas-i fesztiválon, de végül csak 25 percet kaptak, mert az előttük fellépő Usher majdnem fél órával többet baszkódott a színpadon. Billie Joe Armstrongnál akkor szakadt el a cérna, amikor a kijelzőn megjelent az…..
Elég érzékeny téma, amiről Borisz írt, gondolkodtam egy ideig, hogy kitegyem-e, mert volt már korábban hasonló poszt, aminél a kommentáradat elment a vétkes etnikai hovatartozása feszegetésének az irányába, úgyhogy ezt ezúttal ne tegyétek. Kérlek, hogy vegyétek ezt figyelembe,…..
Thorwald 2012.09.21 08:16:10
@wombat wombatovics wombatow: Ember pestrol van szo! Itt minden van csak kozlekedesi kultura nincs. Itt kerlek sort beelozo, majd a lampa elott bepofatlankodo seggfejekkel vannak tele az utak. Konkretan 10 percet alltam multkor a Lagymanyosi hidra felfele menet, mert mindenki elorement es indexelt... valaki meg arconkopte magat azzal, hogy mindenkit beengedett amig o egy helyben allt...
Ja es castolom a kozelezo kintrol konnyu okosnak lenni szoveget is..
Thorwald 2012.09.21 08:25:05
@madandcrazybird: jajaja, senki sem olyan paraszt foleg pesten, hogy szandekosan azt a savot valassza, ami majd tudvalevoleg elfogy, elkanyarodik. Mind artatlan elsore arra kozlekedo joszandeku kedves polgar... NOT!
Bakfis Panni leoltja a majákat. Extra: Balázs Fecó és Kefír ezúttal végre statisztaszerepben!..
A frissen elkészült fotósorozat - melynek közlési jogát elsőként kapta meg a Gyerekszoba - érdekes kérdést feszeget, amivel mindannyian szembesültünk már, akiknek gyereke van. Elég ha csak ott vagyunk mi is egy térben a gyerekkel? Milyen társas magányban él az a gyermek, akivel az…..
Subba Faszkorbács: SWAG Hungary 2012.08.14 09:54:08
"Érezted már azt miközben sétáltál az utcán, hogy a tömeg Téged figyel? Nem tudtad ugyan miért, hiszen a szokásos Bershka nadrágod, a legújabb Zara farmerdzsekid és OBEY-s sapka volt rajtad, amiket mindennap viselsz. Valamiért mégis úgy érezted különös vagy az emberek szemében.…..
Thorwald 2012.08.15 07:10:16
@mirx:
Azzal azert mindenki tisztaban van, hogy a brit fiatalok full idiotak es olyan szinten lezullottek, hogy iszonyat... tan nem kene majmolni oket...

Mellesleg van par erdekes nev... Juanitoka baszki...
Valószínűleg a Sziget feszkóról érkezett, de egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan melyik zenekart szállította a magasságkorátozó alá szorult turnébusz. VIA ..
Thorwald 2012.08.13 17:09:29
@neked ugatok: jah a tabla meg viccbol van kint, hogy mekkora jarmu fer el...
Ilyen zorgos szart meg az utolso lekanyarodo sav utan 3m-re raknek...
Mert innen mar nem tud visszatolatni, de onnan meg igen...
Subba Pillanatkép 2012.08.06 16:22:32
via ..
Thorwald 2012.08.07 07:07:04