Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stopper237

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Stopper237 2019.01.14 08:49:32
@Paic Róbert: ó... Gombóc...
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Stopper237 2019.01.11 07:07:39
@Paic Róbert: Szépen írtad...
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
    Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az…..
Stopper237 2018.12.31 05:47:45
@moletty: Felröhögtem a családot:)) Hát itt a recept, hogy készül a hülye öregasszony. Köszi! :)
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
Éva kezd műcsodálkozással, hogy ilyen NEM szoros pedig még sosem vót: 21,59 - 78,41. Tegye fel a kezét aki elhiszi, hogy ezt a 8 számjegyet Éva képes volt helyesen megjegyezni? Éva felidézi a kérdést, ami bizony bennük is megfogalmazódott: ha Krisztiánusz hazatakarodik egy kiadósabb seggpumpedre,…..
A Fidesz rezsimszolgái Heródes katonáiként igyekeznek kinyírni minden olyan jótékonysági kezdeményezést, amely tőlük független és egy emberibb élet reménysugarát csillantaná meg. Szerettem volna békében készülődni az ünnepekre, de ezt a karácsonyi mesét nem csak én írom. Máté evangéliuma…..