Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zitoka

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk, hogy változó sikerrel abszolválta Horgas Eszter a Zsidó Művészeti Napok keretében Simon and Garfunkel műsorát. Mondjuk, hogy nem csak ő tehet róla, ezek a dalok néha meglepően ellenállóak, nem igénylik a feldolgozást, a szépségük sokszor az egyszerűségükben van, és minél többet küszködnek…..
zitoka 2018.06.08 13:19:56
Tessék, csak elő kell venni egy ötéves posztot, hát legyen. Spoiler: más szórakozásának elkúrására tökéletesen alkalmas információtöredék egy irodalmi műről, filmről, színdarabról vagy tévéműsorról. Spoilerfób: aki a fentiektől kiütést kap és bekommentel. Troll: aki tudja, mi számít spoilernek…..
zitoka 2018.02.28 08:23:24
@sandrativadar:
Fekete keretes írás: “Tessék, csak elő kell venni egy ötéves posztot, hát legyen.”
2013-ban írta. Nézd meg az első komment dátumát.
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos!   Vettünk egy családi házat egy Pest megyei városban, de nem a fővárosban, szerintem ennyi adat elég is így általánosságban. Úgy gondoltuk, hogy sínen van az üzlet, amit le is papíroztunk ügyvéddel annak rendje és módja szerint, majd megdöbbenve tapasztaltuk, hogy jött…..
Új arcokkal erősít az ATV: Gyurácz Eszterrel és Gesztesi Mátéval eleinte az időjárás-jelentésben találkozhatnak a nézők. A csatorna nem titkolt célja, hogy a fiatal tévésekkel nyisson a fiatalabb célcsoportok felé. Az új időjósok érkezése természetesen nem jelenti azt, hogy Onyutha Judit távozna az…..
zitoka 2016.03.24 21:04:39
Óriási hírt hozott le a Variety, és persze az összes többi médiaipari szaklap: a Jóbarátok Joey-ja, azaz Matt LeBlanc lett a Top Gear új házigazdása. Ő egyébként az első nem brit születésű házigazda a műsor történetében. A hányattatott sorsú Top Gearnél azóta kapkodnak két kézzel az új…..
És igen, az egyik új szereplő Ian McShane, a másik meg Katie Holmes, jó lesz ez az évad is.    ..
zitoka 2015.06.03 00:51:13
Az előző évad végi durvulás után nagyon lírai kezdést kapunk, az egykori hercegünk éjszakai motorozásnál narrálja, hogy milyen is az élet az utakon, miközben szokott módon mindenkin végigvisz minket a kamera, ami közben Rémrendes Gemmát és az Elnöksticit látjuk nemzetközi…..
zitoka 2015.05.08 23:16:32
@szepi79, első ezen a néven: Igazad van, a "már meg ne haragudj" teljesen felesleges volt, mert azt szerettem volna, ha pöttyet megharagszik, és erre adtam is okot.

És elnézést kérek, amiért legorombítottam a teljesen felesleges és nem odaillő becenevekért ( indoklást lásd az előző írásomban), mert akkor az - ezek szerint - neked jár.

Nem a vicces írással van a baj, hanem a "vicces akarok lenni, de nem vagyok az" féle szenvedéssel. Ugyanakkor belátom, hogy ennek értékelése egyénfüggő, de én csak a saját nevemben írtam, én meg így gondolom.

"sixx, mint etalon" : neki éppen az említett Grace Klinika hv kapcsán mondtam el a nem túl hízelgő véleményemet. De nem picsogott, belátta, hogy tényleg szar volt és abbahagyta.

Tudom, nem kivitelezhető, de olyan jó lenne, ha az érzékeny hv-írók az avatarukra odabiggyesztenének mondjuk egy pici virágot, amivel jeleznék, hogy velük óvatoskodva kell bánni; és akkor az olyan vaddisznók is, mint én, tudnák, hogy vissza kell venni a stílusból, különben kapnak a pofájukra....
Április harmadikán, vagyis az amerikai bemutató után alig egy nappal mutatja be itthon a Sundance TV a Red Road thrillersorozat második évadának nyitóepizódját. Az új szezon előtt, március 29-án este 8-tól a csatorna külön maratont tart, aminek keretében mind a hat részt…..
A The Following főszereplője a Funny or Die-nak forgatott egy vicces videót, pár haverral. Jó, perszehogy a The Followingot promózza, de legalább jól.   ..
Emlékeztek spurcikáim, nemrég túró rudikat teszteltem, és megállapítottam, hogy a maga 39 forintjával ez a legjobb ár-érték arányú édesség a boltokban. Persze még ennél is van olcsóbb (és jobb) rudi, a házi! Otthon akár 25 forintos darabáron kihozhatjátok kedvenc…..
Az eseményeket ott folytatjuk ahol az előző rész végén abbahagytuk: Martine besétál Shaw „munkahelyére” és fegyvert ránt. Persze Ricot sem kell félteni, tart némi tűzerőt itt is, úgyhogy amint a gyiloknő lőni kezd, ő viszonozza. Cefet tűzpárbaj kerekedik, szerencsére…..
Carrie és Brody újra együtt, ennek örömére eljöttek a nő erdei nyaralójába, ahol töltöttek már boldog napokat, csak épp akkor az igazmondás hiányzott a kapcsolatukból – le is szögezik menten, hogy ezúttal másként lesz. Miközben tűzifát gyűjtenek, a tó túlpartjáról…..
zitoka 2014.10.29 16:46:34
@AaannnaaA: Jaj, már, mit találtam neked...én spec. kész vagyok ettől a palitól! :D
www.facebook.com/video.php?v=839623826058037&set=vb.470911516262605&type=2&theater
zitoka 2014.10.29 22:46:49
@AaannnaaA: Nem volt szerelem első látásra, de mindenhol ott van, semmi gagyi, mindig más,és ahogy mondod, mindig hiteles. És igen, a hangja, háááát, hűűűha! :) És nem vagyok irigy, érezd majd nagyon jól magad az előadáson. Ennél jobb már csak az élő élő lehetne, de még az is összejöhet. :)
A magyar kereskedelmi tévé eltaposhatatlan góleme most azt a feladatot kapta, hogy a Super TV2-n ő vezesse az új Éden Hotelt Costa Ricán. Közben otthagyja a FEM3-at, az Édes életet meg úgyis elkaszálták. Berki azt mondta, hogyaszondja: Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb,…..
Fiatal csávó fut atomsebességgel az utcán, John és Fuszkó a nyomában. A gyorsütemű macska-egér harcban a menekülő jelentős előnyre tesz szert, ezért Reese felugrik egy elhaladó turistabuszra, irány annak nyitott tetejű emelete, körülnéz - a srác már messze jár, de még pont…..
Így múlik el a világ dicsősége: a Tények egykori, a Hír24 jelenlegi műsorvezetője a Szombat esti láz című celebtáncos műsor után újabb lazább szerepet vállalt és aláírt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorához, aminek ugye az a lényege, hogy a spártai…..
zitoka 2014.09.08 15:08:29
@lobellone: És a klónja, a Kurucz Péter!Mindkettőnek tépném ki a nyelvét, csak ne szólaljon meg többet!
Más bajom nincs velük. :)
Gyorsan megtudjuk, hova utazott Avi az elmúlt rész végén azzal a rengeteg pénzzel: a kocsijában ugyanis Sully ül feleségestül, ebestül – szóval ez az első lépés az apukinyiffantó akcióban. Az utazás azonban Bostonból L.A-be nem is olyan egyszerű mutatvány, erre Avi nagyon…..
A TLC tavaly mutatta be az Escaping the Prophet (nálunk: Menekülés a szektából) című reality-t, amiben egy Flora Jessop nevű nő az FLDS, azaz a Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints, még azazabban Fundamentalista Mormon Egyház (kell a nagybetű?) karmaiból menekül…..
Sok minden elmondható a fenti holland riporterről, de az, hogy nem hoz áldozatot a munka oltárán, azt nem. A téma egy szopásmaraton volt, amit egy belga prosti (Hot Marijke) vállalt volna be, mert szerette volna felállítani az orálszex világrekordját. A rendőrség keresztbe húzta a…..
Ray iratokat és pénzt vesz magához, meg némi ruhát – utazni készül, méghozzá Bostonba. Abby ledöbben: miért mégy te a szülővárosunkba, ahova még a gyerekeidet sem engeded vissza? Utazása okát nem mondja meg az asszonynak, némán csörtet le az étkezőbe, ahol gyerekei…..
Kijött egy újabb tévészpot az idei év talán legjobban várt kardozós-szandálos filmjéhez, a szinte teljes egészében Magyarországon forgatott Hercules - The Thracian Warshoz. De kit érdekel a fél percet végigüvöltő izomhegy, Dwayne „The Rock” Johnson, mikor a lényeg…..
zitoka 2014.04.15 00:14:16
@mingyá beszólok!: Celeb ribi? Fingod nincs mit jelentenek ezek a szavak, mi? Csorog a nyálad, a fütyi meg 2 centis...szerencsétlen...
7. Oké, hogy minden szobához tartozik fürdő De biztos, hogy ezt így a legjobb megoldani? (Kösz Geri!) 6. Te jó ég, mi lehet a X-falú szobában? Vagy csak nem bírtak elszakadni tervezéskor a téglalap-alaprajztól? (Kösz Sadia!) 5. Ha 335-ért árulnak egy villát, miért csak…..
Van egy olyan hírünk, amit nem árt fenntartásokkal kezelni, mert egy, a mi Story magazinunknak megfelelő hitelességű amerikai lap hozta le: a True Detective készítői Brad Pittet akarják a második évadra, és Brad Pitt is akarja, hogy a True Detective második évadában…..
zitoka 2014.03.16 15:58:33
@ixxorn: :-)))