Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Cico

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Társasházi kutyás illemszabályok" cikkünk olvasása után kért segítséget Aszterik, aki igazi Házmestermedvének való bajban van, mert a szomszédságában nem egy, hanem egyből két folyton ugató kutya is lakik. Nézzük, mit tehet, ha nem akar beleőrülni, de költözni sincs kedve!..
Peter Cico 2019.01.22 03:46:43
Baromság. Ki az a szerencsétlen, aki egy kutya miatt majd a leírtakon végigmegy. Annak nincs ki a 4 kereke. Jó és szép dolog a kutyát szeretni és tisztelni, de van egy határ, ami után el kell dönteni vagy mi vagy a kutya. Arról nem tehet senki, ha a szomszéd bolond, és nem lehet vele beszélni. Nálunk jobb helyeken pedig eleve büntetést von maga után, ha városban kültéren tartják életvitel szerűen a kutyát, vagy éjszaka.

Én azt javaslom, szólni csak akkor szabad, ha tapasztalatból tudjuk, hogy a szomszéd jószándékú ember aki hajlandó az együttműködésre és a probléma megoldására. Ha ebben akár csak egy kicsit is sem vagyunk biztosak, nem szabad szólni, és a legjobb, ha minden nap valami nyugtatószerrel leszedáljuk titokban a kutyát. Így elkerülhető a háborúskodás, a szomszédnak nem fog sose feltűnni, mi pedig nyugodtan aludhatunk.

Xanax, frontin nyugodtan adható a kutyának naponta. Ki kell kísérletezni mekkora adag válik be, amitől csöndbe lesz. Ha nem válik be, akkor a Sedalin gél tuti biztos, vagy Acepromazyne, ezt viszont sokkal óvatosabban próbálgatva adagolni, nehogy túlmenjen. Viszont ezek drágák, de az ember nyugalma ennyit talán megér.

Szerintem ez a legtisztább. Más lenne persze a helyzet, ha a törvényalkotók a kutyugatást komolyabban vennék, vagy az emberek értelmesebbek lennének, de itthon ez nem jellemző (nem véletlenül tart Magyarország ott, ahol), addig is, muszáj valami élelmes dologgal előrukkolni.

Akik pedig ezen berzenkednének: kutyának kényszerűségből nyugtatót adni nem ugyanaz mint szadizmusból mérgezni őket.
Archiregnum Túlóra és cirkusz 2018.12.14 17:56:33
Szinte olyan, mintha történne valami. A parlamenti ellenzék obstruálni próbál(, kivéve a Mi Hazánk), a parlamenten kívüli tüntet, sőt dulakodik is, sőt másnap is kimegy, harmadnap, a hidegben is. Respekt. Az egészet az teszi mégis groteszkké, hogy akiről az egész szólnak az néma csöndben kushad. A…..