Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otthonszépítész

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta vonalak, monokróm felületek, egyszerűség – ez a „kevesebb néha több” elve, azaz a minimalizmus az otthonunkban. Nagyon egyszerűnek tűnik egy olyan otthon megalkotása, pedig valójában nagyon tudatos, szándékos elrendezés rejlik mögötte, amit csak a jól kiválasztott színekkel, formákkal és…..
Nyáron sokkal több időt vagyunk a szabadban, de nem mindenki teheti ezt egy tágas kertben. Ettől függetlenül nem kell csüggedni, mert a városi teraszok is lehetnek olyan hangulatosak, ahol öröm koccintani egy pohár borral...
Te is szereted a növényeket az otthonodba? Néha nehéz eldönteni, melyik a legjobb választás, hiszen a kinézete mellett figyelni kell az igényeire is. Megmutatjuk, hogyan válaszd ki az ideális szobanövényt!..
Sokan azt gondolják, hogy egy panellakás berendezése nem lehet otthonos, mindig olyan „panelos” marad. Pedig vannak olyan ötletek, amivel tökéletes kis lakást varázsolhatsz belőle, amilyenre mindig is vágytál...
Gyakran utólag gondolunk arra, hogy milyen lámpákat kellene beszerezni, nem tervezzük bele a lakás stílusába már az elején. Pedig ez nagyon fontos kiegészítője a lakásnak, hiszen azon túl, hogy praktikus még díszítőelem is...
Nem tudsz dönteni a szürke és a bézs között? Lehet, hogy nem is kell, most, hogy ez a két szín trendi lett a belsőépítészetben...
A gyerekszoba berendezése talán az egyik legjobb feladat a lakásban, hiszen itt könnyedén lehet alkalmazni olyan ötleteket és színeket, amiket máshol nem használnánk. Emellett ez egy nagyon személyes élmény is, hiszen ha a gyerkőccel együtt döntjük el, milyen legyen a téma, a…..
Időről időre elérkezik az a pillanat, amikor meg szeretnénk újítani az otthonunk valamelyik pontját vagy az egész lakást. Sokszor nem is kell olyan nagy dolgokra gondolni, elég, ha a falak új színeket és mintákat kapnak. Nagyon jó megoldás lehet ilyenkor a tapéta, amit akár szakember nélkül is fel…..
A megfelelő gyerekszoba bútorok kiválasztása elengedhetetlen, ha praktikus, kényelmes és pihentető helyet szeretnének kialakítani a gyerekek számára. Különböző méretű kiságyak, asztalok, szekrények és polcok között válogathatunk, amíg meg nem találjuk a tökéleteset. A…..
Habár a fürdőszoba nem adja át a teljes strandi hangulatot, mégis érezheted magad minden nap a tengerparton vagy egy hajón, ha a berendezést ehhez igazítod. Használd a kék és fehér színeket, valamint válassz ehhez illő kiegészítőket...
Amikor a konyhát tervezed, akkor nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, hiszen a legtöbb helyen ez egy központi eleme a háznak. Viszont, ha kicsi is a konyha, akkor is praktikusnak kell Lennie, hogy kényelmesen lehessen elkészíteni a finom falatokat...
Te is szereted a természet közeli lakásberendezést? Akkor zöld ötleteink neked valók! Különösen jó választás, ha a hálószobádat pezsdíted fel egy egyszerre nyugtató és zöld árnyalattal...
A fürdőszoba mindenki számára egy olyan hely, amit szeretne elegánsan, stílusosan és otthonosan berendezni, hogy jól érezze magát ott, amikor használja. Most új trend hódít a fürdők berendezésében, mégpedig a szobanövények!..
Frissítenél kicsit az otthonodon? Meguntad a régi stílust? Most olyan apró trükköket mutatunk, amit kis energiával és költségkerettel megvalósíthatsz, akár egy hétvége alatt is...
Olyan sok lehetőség van egy szobát stílusosabbá tenni anélkül, hogy sokat költenénk. Az egyik ilyen a csodálatos tapéta! Válassz egy olyan tapétát, ami illik a stílusodhoz, és burkold be vele a falakat, vagy alakíts ki egy fókuszpontot azzal, hogy más színnel vagy mintával fedsz…..
Ha igazán szeretnéd élvezni a jó időt a kertben, akkor elengedhetetlen egy olyan kiülős rész, szabadtéri nappali, amiben jól érzed magad. A hagyományos, műanyag kerti bútorokon kívül számos lehetőséged van arra, hogy csodálatosan berendezd a kinti teret. Mutatunk most néhány ötletet, amiket akár te…..
A nappalok most már hosszabbak, egyre többet süt a nap, a levegő is melegebb, így itt az ideje, hogy az otthonunk is megszabaduljon a téli komorságtól. Ehhez azonban nem kell időigényes és költséges felújításokba, hiszen van néhány olyan dolog, amit évszaktól függően lecserélhetünk a szobákban.…..
A nappali központi eleme a lakásnak, így érdemes időről-időre átgondolni, hogy tükrözi-e a személyiségedet, nem kellene-e egy kisebb átalakítás. Összegyűjtöttünk néhány olyan ötletet, amivel könnyedén frissíthetsz a szoba kinézetén, akár szezonálisan is és nem kerül…..
Amikor tavasz van és az ember egész nap a szabadban lenne, akkor mi az amit elképzel? Hogy egy kényelmes rattan fotelben üldögél a friss levegőn, kezében egy limonádéval. Ha szerinted is szuper élmény lenne, akkor biztosan imádod a rattan bútorokat...
A konyhában számos olyan dolog lehet, ami megakadályozza, hogy megmaradjon a rend. Nem számít milyen gyakran takarítasz vagy pakolsz el, bizonyos dolgok mindig akadályozni fogják a tiszta konyha látványát. Most megmutatjuk, melyek ezek!..
A fürdőszobát nem egyszerű megtervezni, hiszen egy olyan nyugtató, kényelmes helynek kell lennie, ami szép is, valamint raktikus tárolási szempontból. A konyha után az egyik legfontosabb helyiség a házban, így nagy hangsúlyt kell fektetni rá. Nézd meg a listát, ami segít a…..
Hiába kicsi a nappalid, ügyes tervezési trükkökkel tökéletesen be lehet rendezni. Ha inspirálódni szeretnél a kis terek berendezéséhez, akkor mutatunk néhány olyan ügyes trükköt, amivel egy kompakt nappalit hozhatsz létre. Nézd meg a kis terek nagy ötleteit!..
Nagyon szuper kifogni egy olyan lakást, ahol nagy tereink vannak, viszont ennek elosztása sem egyszerű dolog. Egy olyan többfunkciós szobát kell kialakítani, ahol van lehetőséged pihenni, dolgozni, enni és akár aludni is, mégsem kell falakat emelned. Mutatunk néhány ötletet, amivel egyszerűen be…..
Bármilyen burkolatot kapnak a falak és a padló, bármilyen bútort vásárolunk, mindezek ellenére a kiegészítők azok, amelyek megadják egy lakás hangulatát. Ezért nem mindegy, hogy milyen elemekkel díszíted a lakást. Mutatunk néhány tippet, amellyel saját kezűleg vagy kisebb összeg ráfordításával is…..
Amikor egy aprólékosan kialakított nappaliba belépünk, azonnal érezzük, hogy milyenek az arányok, a hangulata és a dekorációs elemek. Egy harmonikus helyen szívesen töltünk el hosszú órákat, pihenünk át egy délutánt vagy fogadunk vendégeket. Viszont ez néha csak olyan álom, mint amit a filmekben…..