Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazsponT

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint 1.5-ös automata Yaris, úgy suhan az idő. Több mint fél évvel ezelőtt írtam először és utoljára a blogba azzal a szándékkal, hogy tapasztalataimat összegyűjtve segítsek mindenkinek, aki új automata váltós Toyota Yaris vásárlását fontolgatja. Hét hónappal és hatezer kilométerrel ezelőtt még…..
Szukkubusz – Inkubusz        Ki hallott már a Szukkubuszokról és Inkubuszokról?     Nem, nem szukabusz és nem ikarusz, és még nem is járgány, ez valami teljesen más inkább megfertőző járvány, avagy sötét ármány.Leginkább fantasy könyvekben és filmekben találkozhatunk ezen démoni…..
Továbbra is cáfolom, hogy ez egy kereskedelmi célú blog, bújtatott nyenyere és hasonlók. Ez egy 1,5-ös 'ótómataváltós Yaris tulajdonos beszámolója, aki azoknak kíván segíteni, akik eme típus vásárlásán vacillálnak. :) Elérkeztünk a blog utolsó tervezett fejezetéhez. Ebben a bejegyzésben 5 pro és…..
Meg bizony! Ettől függetlenül nem gondolom, hogy megéri ez a kényelmi felár - a Toyota is szereti a pénzt. Ezen hamar túl kell lépni és elfelejteni, hogy valaha is sebváltóztam. Tapasztalataim: Toyota Yaris AT, 1496 ccm. A fogyasztásról: Nyáron, nyárias őszön, gyenge légkondival vagy fűtéssel,…..
Mint már említettem volt, ez nem egy reklám blog, ezért írok majd a kocsi negatívumairól is. Mielőtt aláírtam volna, én az Aygo szerelmese voltam. Imádom a miniket, szerintem nagyszerű dolog városban kicsi autóval mozogni, s elismerésem azoknak a mérnököknek, akik mindent megtesznek egy 850 kilós…..
Szeretném leszögezni, hogy ez nem egy reklám blog. Nem vagyok dealer, sem pedig alkalmazott, blogomat csupán azért indítottam el, hogy könnyebb legyen azoknak az élet, akik új autó vásárlásán törik a fejüket. Ezekre a tapasztalatokra nekem is szükségem lett volna, de sajnos senki se tesztelt ötajtós…..