Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galicius

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guardian vezércikke szerint a magyarokat, lengyeleket és törököket immár tekintélyelvű alapokon kormányozzák. Az uniót csak a több Európa mentheti meg. A Néppárt haladékot adott Orbán Viktornak...
Ha azt hiszi, hogy Semjén viccelt ezzel a mondattal, téved. Ez az ember Magyarország miniszterelnök-helyettese. Most valaki odaengedte a mikrofon mögé. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk...
Emberi jogokkal, szegénységgel, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek, akik teljesen átláthatóan működnek és akik nélkül az ország jóval szegényebb lenne...
10 évig sugározta 40 millió Wattos erősségű rövidhullámait Moszkva az Egyesült Államok felé. Washington szerint a Kreml agykontroll alatt tartotta őket, az oroszok persze mást mondanak. A csernobili Fakopáncs (Fotó:Masterock.livejournal.com)..
A 24.hu forrásai szerint öt, a TV2 szerint a csatorna hírszerkesztőségének négy munkatársa távozott az elmúlt hetekben, leginkább azért, mert nem jöttek ki a híradó új főnökével, Tóth Tamás Antallal.  Távozott a Tényektől három és fél év után például Kertész Ádám riporter is, aki úgy hagyta ott a…..
Galicius 2017.04.19 11:17:18
@Gyorgy Nagy: több rakás szar.
ras2 Vidám forradalom 2017.04.15 23:24:31
"Köszönjük, vidám forradalmat kívánunk", mondta a rendező kislány amikor egy ötszázast dobtam a gyűjtődobozba. (Soros nyilván lassan utal.) "ONE SOLUTION: REVOLUTION", hirdette egy hatalmas transzparens a tömegben. Az egyik zenész (mint azóta megtudtam: Gregory G Ras) a "legvidámabb forradalomról"…..
Sokan összeesküvés elméletnek vélik a tervezett elavulást, pedig nem az. Olyannyira nem, hogy egy jogszabályokkal támogatott folyamatról van szó, ami állítólag nekünk jó. Többen még mindig elcsodálkoznak ha azt mondják valahol, hogy nincs alkatrész az elromlott készülékükhöz, és  megkérdezik hogy…..
Mindenki nyugodjon meg, a Kolibri Űgyfelszolgalat kérdés esetén reagál a levélre 5 órán belül. A posztban azt is meg lehet nézni, milyen stílusban.  Érdekes történettel fordulok Önökhöz! Egy internetes parfümöt áruló cégről szeretnék írni, a…..
Galicius 2017.03.27 10:24:23
Akár "Ki talál több fogyasztóvédelmi kihágást?" versenyt is hirdethetnénk az alábbi sztori kapcsán. Az Auchan nézzen magába, és szét a Savoya parki üzletében! Március 11-én a Savoya Parki Auchanban a kosaramba helyeztem többek között egy Domet Nedves Törlőkendő csomagot, az árut tároló polcra…..
A fenti előzetesben leginkább a hétvégi filmekről van szó, de a tavasz az RTL hétköznapjaiba is változást hoz. Mivel a Keresem a családom március 21-én, a Mi kis falunk március 23-án, a Gyertek át! meg március 24-én zárja az aktuális évadot, március 27-től ez lesz az RTL-en…..
Galicius 2017.03.16 13:07:36
A SorozatWiki vette észre, hogy ezen a háten már nem lesz Detektív BT a TV2-n, mert hát a kutya sem kíváncsi rá, meg szar is. na. Amikor Dirk Gerkensszel, a TV2 vezérével interjúztam, ezt mondta a sorozatról: Említette a Detektív Bt.-t mint új műsort. Ennek mi értelme van? Pont…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Jó napot! 28 éves Budapesti nem roma származású nő vagyok,németül középszinten,angolul alapszinten beszélek,targoncavezető jogosítvánnyal,b kategóriás jogositvánnyal rendelkezem,elég régóta keresek normálisan fizető…..
Rájár a rúd az Erstére mostanában, de az alábbi abszurdba hajló sztori a citibankos átállás nélkül jött össze nekik.  Kedves Homár, Történetem 2017.01.17-én kezdődik, amikor is belátogattam egy Erste bankfiókba, egy új pin kódot igényelni a bankkártyámhoz (sajnos elfelejtettem a kódom). Az…..
A Fidesz és személyesen Orbán Viktor körülbelül annyira szeretne népszavazást az olimpiáról, mint Habony Árpád egy Tesco gazdaságos öltönyt. Az, hogy nem ágálnak ellene hangosan, még nem azt jelenti, hogy nincs kész terv a kezdeményezés elgáncsolására...
A Magyar Helsinki Bizottság két munkatársa 2017. január 25-én huzamosabb ideig a Blaha Lujza téri aluljáróban tartózkodott. A reggeli órákban -4 fok körül lehetett a hőmérséklet az aluljáróban hajléktalan emberek feküdtek a fal mellett. 11 óra körül három rendőr jelent meg az aluljáróban és a…..
A Borsban ma jött le, hogy Pumped Gabó és kedvese, Sebestyén Ági (fent) a Jersey Shore című trashreality magyar verzióját forgatja éppen, leginkább abban a két lakásban, amit a forgatás céljaira bérelt ki az RTL, írja a cikk, ami azt is megjegyzi, hogy VV Soma és VV Vivien is feltűnik majd a…..
Galicius 2017.02.01 12:38:10
Az utóbbi napok arról szólnak a techvilágban, hogy egy rakat cég tiltakozik Trump iszlám országokat érintő beutazási tilalma miatt. De miért ez a nagy rinyálás, hát nem rendes amerikaiak ezek? De. De csak azért, mert engedték őket vagy az őseiket beutazni... nézzük a TOP10 techmigránst!..
Izgatottan toporog ma a világ Amerikára kíváncsi része, ahol beiktatnak elnöknek egy milliárdos bohócot. A listás sztárok ugyan nem lesznek, de a C és D ligából azért sikerült műsort szervezni. Sebaj, ebben a buliban nem az a lényeg, hogy Shakirára nyomják a denszet, hanem, hogy a meghívottak valami…..
Galicius 2017.01.20 18:19:57
Galicius 2017.01.20 18:22:26
@Rodeo36: a trutymó lesz a geci helyet 18-ban
Egy “őszinte, befolyástól mentes" politikus, Kovács Zoltán kormányszóvivő állította azt az ATV-n, hogy a civil szervezetek terroristákkal működnek együtt...
Galicius 2017.01.20 18:18:44
Kovács Zoltán kormányszóvivő a Guardiannak azt nyilatkozta, nemigen látni olyan közép-európai országokat, amelyek például brit civil szervezeteket finanszíroznak politikusok befolyásolása céljából...
Azt mondja az MTVA, hogy  A produkció a múltban is törekedett rá, és most is igyekszik elkerülni, hogy bármilyen elkötelezettségű hivatásos pártpolitikus szerepeljen a Maradj talpon! c. műveltségi vetélkedőben. Ez természetesen vonatkozik minden politikai tömörülés választott tagjára,…..
A Maradj Talpon! című vetélkedőben nem szerepelhetett egy férfi, mert  jobbikos képviselő (szerinte) mert a szereplőválogatás során eltitkolta a foglalkozását (MTVA) Az MTVA kérdésünkre a szereplőválogatást végző csapatra hárította a felelősséget, mondván Az történt, hogy az első casting…..
Néhány évvel ezelőtt a norvég állami televízió szeretett volna indítani egy olcsó websorozatot, amin keresztül el tudják érni az a 20 év alatti korosztályt, ami egyre inkább telefont, tabletet és számítógépet nyomkod ahelyett, hogy a tévét nézne. Nem is költöttek rá túl…..
Galicius 2017.01.04 13:25:07
@DocBulywood: Az a kurvák-buzik-mindenféle beteg fétisiszták csoportja.Ezek szokták felvonulni az Andrássy úton,rendőri felvigyázás mellett. Ez ma a divat.Ha nem vagy buzi,kurva,vagy fétisiszta,akkor nem vagy trendi.
A fapados repülőtársaságok szuperek, mert soha annyi ember nem utazgathatott szerte a világban, mint mióta léteznek, bár az is igaz, hogy gyakran kényelmetlen körülmények között, késve és sok mindenért extra felárat kérve szállítják utasaikat. Ezek bosszantó dolgok, de talán a legbosszantóbb az, ha…..