Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WonderCsabo

0 bejegyzést írt és 425 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
Fotó:....János (Urbanista-olvasó) "Sziasztok! A kamuállvány kategóriában kiposztolt bejegyzéshez is írtam, és íme, pár fotó melyet februárban lőttem még a Károly körúton.A blahás bejegyzés kapcsán tűnt fel építőiparban jártas szememnek, hogy a Károly körúti ház…..
New Orleans Swamp Donkeys így adja elő a Trónok harca főcímdalát. Ennél jobban tényleg nem tudunk mutatni.  ..
Annyira tipikus: a köztévének egy normális műsora indult az utóbbi két évben, azt is megszüntetik, miért is ne, hiszen kilóg a közepesen sem nézett fostengerből: Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című, teljesen vállalható vetélkedőjéről van szó. Az adásokat átlagosan…..
  Sziasztok földlakók, na mizu, mizu, mizu? Ugye ti is rég tudni akartátok, meddig kínoz még minket szeretve gyűlölt Petőfi rádiónk ugyanazokkal a számokkal nap nap után? A beragadt alterpop számok perő-perő-perödájzáról végre lehull a lepel, és végre megtudhatjuk,…..
  Most nem a napokban hihetetlenül felbolydult és megvadult magyar közéletről van szó, van annál fontosabb is a világon. Például az, hogy immár a karácsonyfa alatt nézhetjük bebejglizve az év, ha nem az évtized egyik legjobb magyar filmjét, a Vad Magyarország - A vizek…..
WonderCsabo 2011.12.15 23:56:49
@zozocam: Ne törődj velük, a kritikájuk milliós nagyságrenddel kevesebbet számít, mint azoké akiket felsoroltál. Én anno az Urániában láttam a filmet, teljesen megfogott. Az egyetlen bajom az volt vele, hogy túl korán vége lett. De tényleg, eléggé hiányérzetem támadt, néztem volna még egy órán át. Tisztában vagyok vele, hogy miért lett annyi az annyi. Remélem nemsokára kijön a Blu-ray, mert egy rendelőtök már biztosan van. :)
Ugye forgatsz még majd vmit Magyarországon?
Otis Frampton így képzeli el a Battlestar Galactica szereplőit animált formában. Én megvettem az ötletet. ..
Filmdroid Space Battleship Yamato 2011.10.04 22:03:00
 Személy szerint nem ismerem a Space Battleship Yamato anime sorozatot, sőt japán filmalkotásokat is csak ritkán nézek. De ki ne lenne vevő egy ígéretesnek tűnő sci-fi-re? Ráadásul ezúttal Hollywood még csak a közelébe sem ment a már említett anime filmváltozatának, nem…..
WonderCsabo 2011.10.13 22:37:50
Tom Six Az emberi százlábú (Human Centipede) után elkészítette a folytatást és ez még nem minden, hiszen a harmadik felvonást is meg fogja csinálni. "Amit nagyon szeretnék az az, hogy elkészülhessen a Human Cetipede 3: Final Sequence. Ezt követően már nem fogok rendezek több…..
WonderCsabo 2011.09.27 11:49:38
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
WonderCsabo 2011.09.07 16:42:29
A The Walking Dead készítői mesélnek egy picit az évad első zombijáról, a True Bloodban a szar már kifolyt a palacsintából, a kérdés csak az, ki menekül előle elég gyorsan, a Playboy Club meg az a sorozat, amit az összes feminista, nőjogi, gyerekvédő, családjogi, stb. szervezet…..
A Jobbik parlamenti képviselőjéről Zagyva György Gyuláról ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) aktivistái tüntetést szerveznek a benzinárak ellen. A „fiatal magyarok” nem találtak más helyet erre a tüntetésre, mint a Sziget Fesztivál…..
WonderCsabo 2011.07.20 15:56:59
@júlia91: A kettő ugyanaz...
  Annyit beszéltek mostanában erről a Gyöngyöspata-tematikáról, hogy úgy döntöttünk, saját szemünkkel is megnézzük a helyszínt meg a nagy büdös magyar valóságot. Mégis csak érdekesebb lehet, mint az a piszok Gyurcsány. Szombaton, egy nappal a polgármester-választás…..
Az HBO idei egyik nagy dobása (a másik a Luck lesz, ha bemutatják még idén) a Trónok harca, amivel ugyan nem döntöttek nézettségi csúcsokat, de stabilan a képernyő elé ültetnek hetente kétmillió nézőt (átlagosan) és az egyes epizódok nézettsége is egyre nőtt (a nyolcadik…..
WonderCsabo 2011.06.15 11:38:57
Mandiner blog Vad Magyarország 2011.04.06 12:01:00
„Kerestem az utat, sirattam a tájat, a patakot, a poros utcát, a nádast, a cserszagú erdőt, mindent, de nem találtam kibúvót, és nem vettem észre, hogy közben - megtaláltam a hazámat.” (Fekete István)  Két év alatt, húsz helyszínen összesen 234 nap forgatás,…..
Nagy nap ez a mai az Opera életében. Ha esetleg túlzónak tartod ezt a megállapítást, egy dátumot említenék: 2008 február 25-e. Ezen a napon érkeztek meg az első hírek az Opera új, titkos projektjéről, majd hónapokkal később bemutatták az első előzetest (Opera 9.50.9972), ami…..
WonderCsabo 2011.05.13 11:47:59
@penge™: Azok csak sima tömörített fájlok, nincs bennük Java. Nyiss meg egyet WinRAR-al... Azért vannak a kiegek fájlai között ilyenek, mert a sok kis fájl megnyitogatása helyett sokkal gyorsabb egy .jar fájlt megnyitni.

Valóban, bár ezt nyilván jóval nehezebb lenne mérni.
WonderCsabo 2011.05.13 15:05:38
@penge™: Passz, zip tömörítéssel vannak.
  A Népszabadság keddi számában interjút közölt Szalai Erzsébettel a mai fiatalság helyzetéről. A nol.hu-n olvasható változat valamiért megváltozott a nyomtatott kiadáshoz képest, kikerült belőle például Orbán Viktor mint ellenségkép, de cserébe kaptunk Milla-csoportot…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
WonderCsabo 2011.04.14 23:00:04
@Lastres: Aztarohadt, nem hittem volna, hogy van 900 LMP szimpatizáns. Tévedtem.
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
WonderCsabo 2011.04.07 22:42:37
@TuRuL_2k2: Teljes mértékben egyetértek.
A nagy többség egyértelműen támogatja a dohányzás betiltását a vendéglátóhelyeken. Heti szavazás-összesítőnk. (Karikatúra: J.D. Crowe) Hétvégi rovatunkban most azt nézzük meg, mit gondolnak olvasóink a dohányzástilalom kérdéséről, pontosabban arról, hogy még a zárt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.23 09:30:00
Az amerikai X-Factor nézői a Facebookon is szavazhatnak majd kedvenceikre.A Lifetime mellett a Hallmark is tévéfilmet forgat Vilmos hercegről és arájáról. Martin Sheen egy tévéinterjúban a rákhoz hasonló betegségnek bírta nevezni Charlie fia kokainfüggőségét.Morena Baccarin…..
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..
WonderCsabo 2011.01.08 08:41:10
@A KÉRDEZŐBIZTOS: Az ABC-n

@Oltran: Semmi köze a Losthoz.
WonderCsabo 2011.01.10 14:51:42
@A KÉRDEZŐBIZTOS: Nem lehet.

Miért

használsz felesleges

sortöréseket?
Templom a Ferenciek terén, óriási reklámhálóval. Normális dolog ez? Egyfelől nem, mert ha az lenne, nem magyaráznák egy ekkora táblán, hogy miről is van szó:   Másfelől meg persze hogy az, pénzt kell előteremteni a Belvárosi Ferences Templom renoválására. Nem…..
WonderCsabo 2010.12.17 12:34:04
WonderCsabo 2010.12.17 12:34:51
@Elstron: Kattints rá középső gombbal...
WonderCsabo 2010.12.15 15:32:23
WonderCsabo 2010.12.16 19:59:14
@Gerzsonka: Nem vagyok híve semmilyen gárdának, de Magyar Róbertet egyáltalán nem tartom veszélyesnek, pláne nem az ország legveszélyesebb emberének. Ezek a képek min 5 éve készültek, amikor a gárda sehol se volt, ebből nem sok következtetést lehet levonni.
WonderCsabo 2010.12.16 22:12:30
@Gerzsonka: Tűzt a vízzel hasonlítod össze.

Most megnéztem a képeket, ezek olyan 7-8 évesek. Anno Orbánt együtt lefotózták ezzel a faszival, és? Rooseveltnek is van közös fotója Hitlerrel, de ezért nem hurcolják meg őt...

Mellesleg ez egy marhára régi hír (4 éves):

www.stop.hu/articles/article.php?id=600638

Ennyit az Egyenlítő TV blog frissességéről.
Mandiner blog google.nagy.ro 2010.12.01 19:01:00
google.ro, 2010. december 1...